Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

basiniz sagolsun.

Bende çok severim dukan birasını iyide geliyor cidden ama düzenli yapamayanlardanım işte kahve içmeyi hiç aksatmam ama iş onlara gelince
Bi de yapıp hemen içince daha çok etkisini gördm gerçekten yani yeşilçayı demledim soğudu,hemen limonu sıktım ve maden suyu koyup içtim
kolay aslında maden suyu bitince almaya üşenmezsen tamam

ay cok gecmis olsun icim ciz etti yanik olunca. hemen yanik kremi sürseydin canim.

Cnm sen daha çok çocuğa uyuyosun di mi, belki malzemeleri çok değiştirmeden sana uygun yemek yapabilirsin
kuzu benim velet sadece omlet, tarhana corbasi, kofte makarna ve patates yiyor. yani bunlar disinda denedigim seylerin hrpsi kumar, bazen agzina surmuyor, bazen yiyor ama yedi diye bi ksc gun sonra tekrar denedigimde asla yemiyor filan.... o yuzden benim kucuk tava tencerelerim var onun yemeklerini o miniklerde ona kadar tek porsiyon halinde hazirliyorum, esim gelecekse ona yemek yapiyorum ama gelmeyecekse ben hicbisey yemiyprum isime geliyo.... esim gelmediginde de cocuk bitiremez birakirsa onun kalanlarinj copleniyorum maksimum zaten 2-3 catal yicem yani.... o keki de yaptirdi bana gece gece esim zaten eve ugramiyor oglum da normalde kek filan yapilmaz bizim evde zaten yemez de hic ama bunu limonli filan sevdi sanirim az az kemiriyo. burda cok detay verip bogmak istemiyorum kimseyi ama cidden hayatim.epey moktan yani

Cansın ❤
Diyetisyenim de çok iyi çok
Ölüm diyeti yapmıyoruz ki bende yiyorum doğumgününde senede 1 defa sonuçta dedi

Bugün alırım hurma denerim yarı
Sende durumlar nasıl

Selamlar

Yine yazilar cok birikmis vaktim olunca bakacagim. Kaptanim Cherry Mom benim hedef kilo sanirim 45ti, spor filan olmadan ise de basladim, pek gercekci degil. Mezun olmak da istiyorum, hedefi 50kilo yapsak, surada 3 kilo kalmis zaten. Nasil olur?

Günaydın olur canım güncel kg nin yüzde 5 ni geçmediği sürece aşağı çekebiliriz ki senin henüz geçmedi sanırım tekrar bakarım cuma günü listeyi açıklarken not düşeriz revize diye ama unutursam bana hatırlat lütfen.
Kolay gelsin oğlun iyidir umarım ?

Ya bu çocuklar hep mi böyle benim oğlumda böyle besleniyor
Tarhana / yayla çorbası
Patates kızartması / köfte
Makarna
Poğaça / simit / krep
Birde meyve Allah'tan bol bol yer

Cherry Mom kaptancıım ben dün hiç giremedim. Okul uzaktan eğitimle açıldı ama çok uzun sürdü. Sonra bayılmışım. Bir de kimseye söylemiyorum ama size sırrımı vereyim. Şimdi tekrar üniversite sınavına girip daha yüksek bir sıralama yapma niyetindeyim. Bayadır ona da çalışıyorum. İkisi birleşince dün pertim çıkmış. Bugün de tartılmadım. Ama yarın gecikmeli pzt tartımı söylerim olur mu?

Vay haylaz şirin
Şöyle bişey önersem, sabah omlet,yanına yeşillik domates salatalık zeytin 1 dilim peynir ve 1 dilim ekmek,
O uyursa ara öğünlerde kahve meyve kuruyemiş,
2 öğün yiyorsan çorba yoğurt salata/köfte salata 4 kaşık makarna ve ayran mı denesen cnm? Nasıl olur uyar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…