- 23 Mart 2016
- 30.328
- 91.107
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.101
Eevt yürümüş olabilirsin ama benim cezam ayrı1 adt. İzmir bombası (
Süper ortiler sizi :))ogle 1 dilim limonlu kek
Ahahhhaa değil miSeferberlik ilan etmişin bacım daha ne olsun
allah cezamk verecek dedim ahanda verdiiiEevt yürümüş olabilirsin ama benim cezam ayrıyarın için 70 puanlık spor bekliyorum cicim
Süper ortiler sizi :))
Yarın için 60 puanlık spor bekliyorum canım
Ödevinizi unutmayın
bende bugun "noldu la bana ben yemezdim boyle seyler" dedim kendime biliyomusun
bende bugun "noldu la bana ben yemezdim boyle seyler" dedim kendime biliyomusun
Bölgesel yapıyorsun dakika *2.5 puan yarım saat yapsan fazla fazla yeter :))allah cezamk verecek dedim ahanda verdiii60 puan naptin kuzu ya ben 45 dakika lesliedeki hatunu izlersem sinirimden oturup cikileta felan yerim
gazla orti gazla, yandim gittim vala....Yandıkkkretro bunlar retro sen kırmızısın kendine gel
Yok kaptanım hepsi bı anlık hevesti geçti bittiValla hayat hiç adil değil yiyen sizsiniz dertlenen benimkabul etmiyorum :)
yapcaz bisiler artik bakalim...Bölgesel yapıyorsun dakika *2.5 puan yarım saat yapsan fazla fazla yeter :))
Yada 6000 adım / 60 dk yürüyüş :)
Gitsin zaten gün oldu salı sonra Çarşamba Perşembe ahanda cumaaaaaaa hadi kilo bildirimiYok kaptanım hepsi bı anlık hevesti geçti bitti
Ya da kara kaplı defterinAllah'ım yiye yiye zayıflayan bir ekip herşeyden vazgeçiyoruz hamırrdan asla ben biraz ceza yazayım size nerde benim düdüğümmmmm
kaptanim merak etme, ben her sabah tartiliyorum, risk alacak bisi yapmam soz:)Valla hayat hiç adil değil yiyen sizsiniz dertlenen benimkabul etmiyorum :)
Kolay gelsinyapcaz bisiler artik bakalim...
aksi gibi esim 10 gun eve gelmicekmis, cocukla 10 gun bas basa ben huniyi takarim kafaya artik... yuruyus durumum malum, artik evde yapcaz bisiler....
Bende çok severim dukan birasını iyide geliyor cidden ama düzenli yapamayanlardanım işteYa da kara kaplı defterinama bu cuma tartıldıktan sonra çılgın planlarım var benm de 2 ayrı vakitte taze dukan birasını tekrar denicem, bakalım fark nasıl olck bu sefer .Mübarek bütün bağırsağı süpürüyor
Gitsin zaten gün oldu salı sonra Çarşamba Perşembe ahanda cumaaaaaaa hadi kilo bildirimi:)) umarım panik havası yaratabilmişimdir :))
anlatabildim mi kaptanım m
Yaktı beniii yaktı beniiiiiii İbo dan gelsinn o hallEevt yürümüş olabilirsin ama benim cezam ayrıyarın için 70 puanlık spor bekliyorum cicim
Süper ortiler sizi :))
Yarın için 60 puanlık spor bekliyorum canım
Ödevinizi unutmayın
Bunu duyduğum iyi olduYa da kara kaplı defterinama bu cuma tartıldıktan sonra çılgın planlarım var benm de 2 ayrı vakitte taze dukan birasını tekrar denicem, bakalım fark nasıl olck bu sefer .Mübarek bütün bağırsağı süpürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?