Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizçeler hiç konulara giremedim ama girince okuyup okuyup güldüruyorsunuz hee o salata nereden çıktı nasıl sisirir gerçi kendisi ile pek alakam yoktu kırmızının inmeyen gramları, saskinin olmayan regli, amatörün diyet tarifleri ve tesvikleri, emnisin iki okşayıp üç vurmaları valla verilen kiloyu nasıl gidiyo anlamıyoruz hee
Bu arada cumartesi Çanakkale yolcusuyuz kv cigime gidiyoruz 10 gun. Nereden mi çıktı ben teklif ettim bazen şaşırıyorum kendime mazoşist sadist artık her neysem

Açeyyydiiimmm gollarımııııı gitmeeeeee diyeyydimmmm neden böyle bir maceraya atılmak istedin acaba :)))

Bugün güzel bi gündü. Dağ tepe gezdik babamla annemle. Sonra abimlere geçtik yeğenlerle çok özleşmişiz. Oyunlar oynadık. Kendime geldim baya. İyi oldu. Evime geldim ve hemen buraya girdim o enerji ile
Çok güzel gerçekten bı toprak parcasi görmek insanı kendine getiriyor ne güzel yapmışsın sevdiklerinle bende bugün annemlerdeydim babamla ilgili bazı işleri kosturuyoruz hem çemkirdim hem iyi geldi mutlu da olduk

Bugün güzel bi gündü. Dağ tepe gezdik babamla annemle. Sonra abimlere geçtik yeğenlerle çok özleşmişiz. Oyunlar oynadık. Kendime geldim baya. İyi oldu. Evime geldim ve hemen buraya girdim o enerji ile
Ohhhh ne güzel canım çok sevindim yeğenlerede hasret kaldınız şu hastalık süreçlerinde ailecek çok iyi gelmiştir eminim Allah bir daha ayırmasın

hahahah bir yandan çemkir bir yandan mutlu ol hiç adil değil

Ohhhh ne güzel canım çok sevindim yeğenlerede hasret kaldınız şu hastalık süreçlerinde ailecek çok iyi gelmiştir eminim Allah bir daha ayırmasın ❤
Çok çok iyi geldi gerçekten. Eniştelerine kalmam için yalvardı kuzucuklar ama izin çıkmadı
seyrekyagmur Allah yardımcınız olsun. İnşallah yoluna girer herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…