Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok çok iyi geldi gerçekten. Eniştelerine kalmam için yalvardı kuzucuklar ama izin çıkmadı
seyrekyagmur Allah yardımcınız olsun. İnşallah yoluna girer herşey
Amiin inşaallah enisteleri paylasamiyor demekkiiii yalnız gece bu adamların çoğu kalmalı bırakmıyor demekki hatunlarini niyeyseee

Ya şu dün sadakatsiz diye bı dizi başladı arkadaş türk dizi pek izlemem l denk gele gele ona mı geldi hopp böyle izliyoruz benimkiyle yeminlen içime füze oturdu bütün gece kabus gördüm ya
He anlat anlat işkillendir beni adamı arayıp uyandırayım :))) ama o dizi güzelmiş ya herkes konuşuyor izliycem tekrarını bende

He anlat anlat işkillendir beni adamı arayıp uyandırayım :))) ama o dizi güzelmiş ya herkes konuşuyor izliycem tekrarını bende
ay adamcagiza niye yuklencen gece gece güveniyosan 1 yıl görüşme bişey yapmaz hisli canlilariz biz ama izlemeee o yetmezmiş gibi sabah da açtığım gibi TV yi kırmızı oda da ihanet var gene cektimi dikkatimi adamlar kadınları baş üstü taşıyor görünüyor ama bak kötüyü cagirmayalim en iyisi uyuyim ben

Ay ben de yarın kallavi bir yulaf lapası yapicimmm afiyet olsuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…