- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.381
Hep sağ gösterip sol vurmak olmaz sol gösterip sağ vurmak da heyecan katar kaptanimmAldıysam mıonu düşünmek bile istemiyorum eğer az verdiysem falan de bari
Hep sağ gösterip sol vurmak olmaz sol gösterip sağ vurmak da heyecan katar kaptanimmsustum
Amiin inşaallahÇok çok iyi geldi gerçekten. Eniştelerine kalmam için yalvardı kuzucuklar ama izin çıkmadı
seyrekyagmur Allah yardımcınız olsun. İnşallah yoluna girer herşey
Benimki hep bırakıyorAmiin inşaallah ❤enisteleri paylasamiyor demekkiiii yalnız gece bu adamların çoğu kalmalı bırakmıyor demekki hatunlarini niyeyseee
Daha hiç artım olmadı amann olmasın şaka mamane didinnnn
Beni böyle alıştırdın kabul etmiyorum
Amiin inşaallah ❤enisteleri paylasamiyor demekkiiii yalnız gece bu adamların çoğu kalmalı bırakmıyor demekki hatunlarini niyeyseee
Hastalık haricinde bırakmaz eşim. Onda da da sadece annemlere izin verirBenimki hep bırakıyor
Ben bişi demedimmBenimki hep bırakıyor
Olur inşallah kuzu hadi hayırlısı şaka tabiki arada artıda geleceksin arada sabit kg de olacaktırDaha hiç artım olmadı amann olmasın şaka mamabende bilmiyorum su 71 i goreydimm
Bırakmasın nolur nolmaz kacariz bizimki de öyle iki özgürlük alanımız yok yahuHastalık haricinde bırakmaz eşim. Onda da da sadece annemlere izin verir
Bu gece uyumayalım dostum. Ben kitap okucam inşallahUykum kaçtı
Ya şu dün sadakatsiz diye bı dizi başladı arkadaş türk dizi pek izlemem l denk gele gele ona mı geldi hoppUykum kaçtı
He anlat anlat işkillendir beniYa şu dün sadakatsiz diye bı dizi başladı arkadaş türk dizi pek izlemem l denk gele gele ona mı geldi hoppböyle izliyoruz benimkiyle yeminlen içime füze oturdu bütün gece kabus gördüm ya
Nereye uyumayalım dostum başımın tatlı belası 6.40 da uyanıyorBu gece uyumayalım dostum. Ben kitap okucam inşallah
Ayyy inşallah çokça aminnnnnNereye uyumayalım dostum başımın tatlı belası 6.40 da uyanıyorgeç bile kaldım
Benim yerime de okusonra senin uykusuz gecelerindede ben senin yerine okurum inşallah ❤
ay adamcagiza niye yuklencen gece gece güveniyosan 1 yıl görüşme bişey yapmaz hisli canlilariz bizHe anlat anlat işkillendir beniadamı arayıp uyandırayım :))) ama o dizi güzelmiş ya herkes konuşuyor izliycem tekrarını bende
Selamm
1 bardak su
1 tb ekmeği üstü krem peynir, 1 tk çemen, zeytin, domates
Ara: yulaf lapası bitter parçacıklı, 1 ck çilek reçeli
Ara 22 kaşık prasa tattim, türk kahvesi
Akşam 17:00 : 1 porsiyon etli bamya, 2 baget tavuk, 2 halka patates, 1 dl beyaz ekmekanne menusuydu
Su 1 lt. İçemiyorum bu aralar
Spor: 6636 adım
Cherry Mom Mehfam
Coook minnoos ooo valla iki saat versem üçüncü saat aslinda derdim yokmuş dersiniz kaptanimNeyse kötüyü çağırmayalım canımminnoş kayınvalide ne var
EnfessssAy ben de yarın kallavi bir yulaf lapası yapicimmmafiyet olsuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?