Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

orti, menunde yurek te yazmiyodu ne ara yedin yuregi bilmiyom da:) kucuk bi puf nokta solicem, kv bas etme yolu, oldugu gibi kabullenmek ve ciddiye almamak... her ne soylerse soylesin gulup gecmek hayatinda bir anlama dahil.olmasina izin vermemek.... yeminle bak, basta zor oluyo ama, sonra bi bakiyosun, o kadar kolaymis ki

Merhaba 1.68 boyunda geçen hafta tartıldım 92 kiloyum.
3 çocuk annesiyim ögretmenim
Pkos haşimoto insülin direnci var.
İpin ucu kaçtıkça kaçıyor.
Bana arkadas gelmiş hasimato pcos ve insulin dirençli ve eğitimci bende bunlara ilave migren ve romatizma da var ama
Geçmiş olsun
Hoş geldin
Hasimato için ilaç kullanmadan kilo verileceğinin kanıtıyım
Temmuzda başladım 5 kilo verdim
Biz hızlı kilo veremeyiz o yüzden hedefi uzun tut
Kurallar ilk sayfada

Gunaydin

Kilom 52.4

Pek birsey yiyemiyorum, uyku uyuyamiyoruz babasiyla. Okula gitmek istemiyor ve okulda agliyor (onun disinda evdeyken neseli, yemegini yiyor, uykulari sorunsuz, oyunlarini oynuyor), yapabildigimiz bir sey de yok.Anne sen ise gitme veya okula sen de gel beraber gidelim diyor. Sanirim benden ayrilmak istemiyor ama onceden evde birakip giderdim babasiyla sorun yoktu. Simdi oturdum ben de agliyorum, bugun babasi birakacak ama boyle devam eder mi bilmiyorum. Okula gore bi sure sonra duzelecek, yarim gun gidebilsin istiyoruz ama bu sekilde olmasini istemiyoruz biz. Bu noktada birakirsak nasil olur, calismam gerek o nasil olacak hic bilmiyorum.

GÜNAYDIN, bu süreçten bende geçtim canım endişelenme ve okula devam etmesini sağla mümkünse baba bıraksın sürekli çünkü benim çocukta ben bıraktığımda ağlardı bacaklarıma yapışır gitmek istemezdi ama baba bırakınca aynı durumu sergilemezdi bu yüzden bu görevi baba devr aldı , sizde böyle yapın derim tabi şartlar uygunsa bide çocuğa anlayacağı dilde çalışmak zorunda olduğunuzu anlatın canım, bir süre sonra alışacak.

Çaktırmadan yemiş olabilirim ortim ya o kadar farklı bir ilişkimiz var ki normal kaynanaları unut. Kadın komşularla da anlaşamıyor. Hep ağız argo patavatsız belaltı vurmayı çok sever. 7/24 yüksek volüm konuşur. Sabah 6'da başlar uyuyan var mı demez. Oğlunun eski zengin gelin adaylarını söyler beni ailemin maddiyatı ile vurmaya çalışır. Kilom ile vurmaya çalışıyor idi pek yapamayacak artık hep benden iş bekler hiç yaşlı değil kendisi ama... Çok garip bir kadın ya kocası da aldığına pişman olmuş bakma. Oğluna da aynı adam otelde ön büro amiri yok sen bir şey olamadın yok hiç bir halta yaramadın şunun oğlu böyle başarılı şöyle iyi.. eşimdi söylesede yine de naifliginden dikkatli olmaya çalışıyor. Hep diğer oğlu paşası felan. Görüşmeyi kessem çok rahat yaparım ama nedense suanlik yapmak istemiyorum. Dediğin gibi onu kafamda deli diye kodladim çok bam telime yaklaşmassa idare ediyorum eşim için. Zaten bu merhameti bı kullanmayı ben öğrenemedim heryerde kullanilmamasi gerekiyo oysaki

Merhaba 1.68 boyunda geçen hafta tartıldım 92 kiloyum.
3 çocuk annesiyim ögretmenim
Pkos haşimoto insülin direnci var.
İpin ucu kaçtıkça kaçıyor.
Günaydın hoşgeldin
Eski üyelerden sanıyorum değil mi nickin tanıdık geldi hoşgeldin aramıza 1.sayfada katılım formunu doldurursan yakından tanımış oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…