- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.401
yapmıştım sonra o sayfaya yazılmadığını hatırlayıp leslie yazdım mecbur yapcm bu saatte oof ofNirde alıntı niye kadindirdi bu kk beniiii
MErhaba kurallar ilk sayfada yazıyorMerhaba 1.68 boyunda geçen hafta tartıldım 92 kiloyum.
3 çocuk annesiyim ögretmenim
Pkos haşimoto insülin direnci var.
İpin ucu kaçtıkça kaçıyor.
orti, menunde yurek te yazmiyodu ne ara yedin yuregi bilmiyom da:) kucuk bi puf nokta solicem, kv bas etme yolu, oldugu gibi kabullenmek ve ciddiye almamak... her ne soylerse soylesin gulup gecmek hayatinda bir anlama dahil.olmasina izin vermemek.... yeminle bak, basta zor oluyo ama, sonra bi bakiyosun, o kadar kolaymis kiKizçeler hiç konulara giremedim ama girince okuyup okuyup güldüruyorsunuz heeo salata nereden çıktı nasıl sisirir gerçi kendisi ile pek alakam yoktu kırmızının inmeyen gramları, saskinin olmayan regli, amatörün diyet tarifleri ve tesvikleri, emnisin iki okşayıp üç vurmaları valla verilen kiloyu nasıl gidiyo anlamıyoruz hee
Bu arada cumartesi Çanakkale yolcusuyuz kv cigime gidiyoruz 10 gun. Nereden mi çıktı ben teklif ettim bazen şaşırıyorum kendime mazoşist sadist artık her neysem
Bana arkadas gelmiş hasimato pcos ve insulin dirençli ve eğitimciMerhaba 1.68 boyunda geçen hafta tartıldım 92 kiloyum.
GÜNAYDINgunaydinbugun neler olacak bakalim
GÜNAYDIN, bu süreçten bende geçtim canım endişelenme ve okula devam etmesini sağla mümkünse baba bıraksın sürekli çünkü benim çocukta ben bıraktığımda ağlardı bacaklarıma yapışır gitmek istemezdi ama baba bırakınca aynı durumu sergilemezdi bu yüzden bu görevi baba devr aldıGunaydin
Kilom 52.4
Pek birsey yiyemiyorum, uyku uyuyamiyoruz babasiyla. Okula gitmek istemiyor ve okulda agliyor (onun disinda evdeyken neseli, yemegini yiyor, uykulari sorunsuz, oyunlarini oynuyor), yapabildigimiz bir sey de yok.Anne sen ise gitme veya okula sen de gel beraber gidelim diyor. Sanirim benden ayrilmak istemiyor ama onceden evde birakip giderdim babasiyla sorun yoktu. Simdi oturdum ben de agliyorum, bugun babasi birakacak ama boyle devam eder mi bilmiyorum. Okula gore bi sure sonra duzelecek, yarim gun gidebilsin istiyoruz ama bu sekilde olmasini istemiyoruz biz. Bu noktada birakirsak nasil olur, calismam gerek o nasil olacak hic bilmiyorum.
harikasinGünaydıııın prensesler
Geçen cuma 69.9
Bugün 68.4
Fark -1.5 kg
% 2.1
Nokta da koyabilirdin kuzumyapmıştım sonra o sayfaya yazılmadığını hatırlayıp leslie yazdım mecbur yapcm bu saatte oof of
orti, menunde yurek te yazmiyodu ne ara yedin yuregi bilmiyom da:) kucuk bi puf nokta solicem, kv bas etme yolu, oldugu gibi kabullenmek ve ciddiye almamak... her ne soylerse soylesin gulup gecmek hayatinda bir anlama dahil.olmasina izin vermemek.... yeminle bak, basta zor oluyo ama, sonra bi bakiyosun, o kadar kolaymis ki
Günaydın hoşgeldinMerhaba 1.68 boyunda geçen hafta tartıldım 92 kiloyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?