Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada ben öğlen kaşarlı sucuklu tost yedim normal ekmekten

amacım akşama salata yemek
dün çok güzel bi sürü yeşillik aldım bugün süper bi salata yapıcam kendime

teşekkürler desteğin için
cok üzgünüm cok gururum incindi
inşallah cıptcıtır bi hatun olup vericem hepsine cewaplarını
canım hala gülüyorum varya senin cevabına yavşak dedin hehehe :)))) çok iyi etmişsin
Eki Görüntüle 176383

işte bu benim.. son halim böyle.. bukdr aşağılancak kadar kötüyüm demi..
gidip gelip aynaya bakıyorum o aşağılığın yzünden
canım inanki çok bi fazlalığın yok halt etmiş o gıcık kendine haksızlık etme bence gayet güzel bi hatunsun abartın yok kesinlikle
bende tarhana yaptım bugün içtik kızmla beraber :)) geçmiş olsun canım inşaAllah bi an önce toprlanırsın
canım daha iyileşmedinmi sen yaa Allah yardımcın olsun şifa versin inşaAllah.. yok ben izlemedim burçakla begüm kesin izlemiştir :))
dondurma sevenler ıçın:
bugun golfun bir dondurmasını buldum cok kucuk sayılmaz meyvelı ve sadece 50 kalorı adını hatırlıyamadım ama rengarenk yuvarlak meyvelı bısı
ben bayılıyorum dondurmaya valla kalorisine felan bakmıyom yerken :)) ama çok yemiyorum zaten
tuğbacım hoşgeldin canım kız benim adım yeşim değil gülsüm :)) inşaAllah bi an önce netin bağlansında gel artık :)
Bu arada ben öğlen kaşarlı sucuklu tost yedim normal ekmekten

amacım akşama salata yemek
dün çok güzel bi sürü yeşillik aldım bugün süper bi salata yapıcam kendime

afiyet olsun bacım :)

kızlar merhabalaaaaarrrrr

kaç gündür gelemedim yaa

daha doğrusu ara sıra geliyorum bakıyorum kimse yok, ben de çıkıyorum :)))

kwyifler iyiydir umarımm

lequimcim sen de takma canım kafana
dengesiz çok memlekette :))))))))))))))))

ama seni daha çok bilemiş sanki bu durum, belki senin için daha iyi olur :)

hoşgeldin kaçak üye :))))) nerdesin kıs unutma bizi aaaaa bak bende mezun olucama rtık az kaldı beraber misafir oluruz artık 5. takıma :))

sana noldu kuzum kocişinemi sinirlendin sende öyleyse eğer hiç umursama uygun bir zamanda sende yakışıklı atletik vücutlu bir erkek mankeni beğendiğini çıtlat oda kudursun kıskançlıktan

evet çok kızdım ama kız da bu allah için.. burda çikin bile çıkmış

o biraz ağır tepki veriyo ama benim kadar geniş değil kendisi

günaydın güzel takımım,nabersiniz?

iyilik nolsun

sabah kahvaltı yapamadım yine evde.. 1 simit iki karper 200 ml şeftali suyu.. Bu arada 200 ml şeftali suyu 52 cal ymiş

öğlen için ıspanak yemeği yaptım akşam için de yoğurtlu ıspanak çorbası yaptım menüm güzel bence

Sonuçta 1 simit 2 karper çok kalorili bişi diil

:86:

14 nisan perşembe menümmmm

sabah
1 tane kepekli yagsız tost
1 tane şekersiz çay ( earl grey )

ara
4 tane altın çilek
1 tane şekersiz yeşil çay

öğlen
1 kase ezogelin çorbası
1 dilim ekmek

ara
1 tane kücük boy kepekli sandviç ( light peynir ve light zeytin ezmesi )
( akşamı hafif geçicem, bu nedenle aram sağlam.. dün kaçamak yaptım 2 dilim denge ekmeği yedim salatamın yanında, hem yarın bildirim var :97: )

akşam
1 su bardağı süt ( 0.1 yağlı )
yarım su bardağı meyveli nesfit ( içine 1 tane de kivi dogrucam )

sizce menüm nasıllll

biliyorum, sebze yok et yok menümde ama evde sebze kalmadı pişirmelik alışverişe cıkmam lazım, yemek kartımda da para kalmadı dışarda ızgara yicek :97: devir ekonomi devri

sevgilerrrr

inşallah canım inşallahhhh teşekkür ederim :97:

eheheee ii demişim demi aklıma nerden geldi o kelime bilmiyorum ama o da yavşaklık yaptı yane
cok teşekkür ederim güzel desteklerin için, daha da umrumda değil zaten

günaydın hatunlar.. sabah standart bi kahvaltımı yaptım şimdi evi biraz toparlim görüşürüz yine :)

gayet güzel mönüm canım daha fazla sebze ağırlıklı yiyebilsen güzel oalcak ama olsun .

merhabalar takımcığım nasılsınız bugün içebilirsem 2,5 lt su içicem deneyeceğim en azından burda yine hava bozdu yağmur yağıyor zaten iyileşemedim artık korkuyorum yağmurdan sabah 2 dilim ekmek beyaz ekmekti malesef yanında peynir domates salatalık yedim . öğle için yanımda pırasa ve biraz kepekli galeta var akşamada yine tavuk çorbası ve pırasa var evde onları yerim . midem hala şiş nedenini çözemedim suya vericem kendimi bugün bakalım belki işe yarar öpüyorum herkezi .

oh oh afiyet olsun :)
canım şöyle bol limonlu zeytinyaglı pırasa cekti valla ne yalan söyliyim :)
su içmeyi sewmiyorum ben hiç, zorluyorum hep kendimi

oh oh afiyet olsun :)
canım şöyle bol limonlu zeytinyaglı pırasa cekti valla ne yalan söyliyim :)
su içmeyi sewmiyorum ben hiç, zorluyorum hep kendimi

benimde canım çektiiiiii

Yarın pırasa yapım o zaman bugünden yemek kalmazsa

ben şöyle yapıyorum..

iki kaşık zeytinyağında önce ince dilimlenmiş havucu rengi değişene kadar çeviriyorum sonra çok az salça koyuyorum.. pırasaları da atıp bir iki çevirdikten sonra 1 avuç bulgur tencerenin yarısına kadar da su.. baharat olarak sadece tuz ve karabiber atıyorum..

ay ağzımın suyu aktı resmen..

ama evdeki pırasam da süper..

ben de bu haftasonu yapıcam tarifni, ellerine sağlıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…