- 23 Mart 2016
- 30.303
- 91.073
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.721
Hafta sonu güzel geçmiş9 - 16 Ekim Menü Paylaşım Listesi
SaskinAnne ❤✖
Amor-a ✖✖
mavimli ❤ ❤
kirmizigitar ❤ ✖
ayvacicegi ✖✖
seyrekyagmur ❤✖
A AKREPcg ❤ ❤
Hedef60kgolmak ❤ ❤
@pacman ❤ ❤
@bluuee ✖ ❤
@Mahi57 ❤ ❤
belmayne ❤ ❤
@Pain Killer ❤ ❤
@gamzem23 ❤
T tulperde ❤✖
@caroline84 ❤ ❤
Niye acaba ? Var mı bir hastalık canımSagol denerim canim ozelikle bu iki gunde sol bacagimda cok kotu bir sizi var diye boyle oluyor yoksa 5000-6000 adim atiyordum eskiden.
mutlu güzel yillari olsunselam canlar, bugun oglumun dogum gunu sebebiyle cooook yogun ve yorucu gecti. buldugumu yedimama aksam uzeri firsatim oldu burda ortam da cok musait, hem yuruyus hem kosu yapabildim
sagol canim insallahAllah nice mutlu yaşlara nasip etsin ailecek mutlu huzurlu sağlıkla cnm
cok gecmis olsun kaptanimPiyasada gözükmüyorsam sebebi bellidir değil mievet migren
Dün gece uyumadık ve sağolsun es geçmedi hemen yakaladı migrenbanyo yaptım gözüm açıldı hmeen size bakayım dedim nasılsınız
tesekkurlerkirmizigitar tatlı oğluşunun dogum günü kutlu olsun nice güzel yaşları olsun inşallah ♥
vala kaptancim aslinda yazardim menu yani. ama dedim simdi spor puani yerim ben burdan cok, hic bulasmayayimHafta sonu güzel geçmiş
SaskinAnne Amor-a kirmizigitar ayvacicegi seyrekyagmur T tulperde
Kızlar menülerde kaçamak olsada yazın lütfen yoksa bu alışkanlık haline gelir bugün hafta sonu menü yazmayayım yiyeyim bilinci oturur kafanıza .. ama her koşulda menü yazmanız gerektiğini bilirseniz kaçamaklı bir menü olsa bile eminim 2 yiyeyeceğinize 1 yersiniz buda biizm için kârdır ✌
ayy fena ama ya 3 saat cocuk aglatilir miMerhaba
Hiçbirşey girip okuyamadım, yazamadım kusura bakmayın.
Geçen cuma çok kötü olduk, 3 saat okulda ağlamış ama alışması için bizi aramadılar. Aldığımızda sesi kısılmıştı, yemek yememiş, özellikle bana küskündü. Ayrılık kaygısı başladı, babasıyla bile kalmak istemiyor. Ben iş filan yapamıyorum, alışana kadar benim de çocukla kalmamı kabul etmezlerse alıcaz okuldan ama onun için bile geç galiba. İşe dönüşümlü gidiyorduk şimdi o da zora girdi çünkü babasıyla kalınca ben gelene kadar ağlıyor, güveni geri gelene kadar bırakamam gibi.
lesliemi de yaptim geldim ohhh
benim 1 saat yuruyus yarim saat kosu noldu kaptanim?10.10 walk Challenge Sonuçları
1. 13.343 adım ile A AKREPcg
2. 11.300 adım ileHedef60kgolmak
3. 9100 adım ileMehfam
4.5500 adım ileCherry Mom
5.4000 adım ilebelmayne
+Puan A AKREPcg nin olduuuu tebriklerr kızlar ♥ dün açıklayamadım kusura bakmayın
Bana gelen bir mesaj yokbenim 1 saat yuruyus yarim saat kosu noldu kaptanim?
Şimdi gördüm ama menüden bakıp açıklamıyorum ya yarışma için gün sonunda adım sayılarınızı bana atmanızı bekliyormkizlar bugun menumu yazmayacagim demistim :)
bugun 1 saat tempolu yuruyus yarim saat kadar kosu yaptim.
onun disinda gunun tamamini kosturmayla gecirdim
agzim burnum kaymisti yorgunluktan, gec saat yazdim.bi de o yuzden ozelden yazmadim. gene gol degilŞimdi gördüm ama menüden bakıp açıklamıyorum ya yarışma için gün sonunda adım sayılarınızı bana atmanızı bekliyorm
Senin dışında bir sürüde yürüyen olmuş ama bu işi oturtamadık hadi onlar yeni sen sennn
Yok tabloya eklerim her şekilde sadece yarışmaya dahil değil zaten 1.likte gelmiyormuş +100 kaçırmamışsın :)))agzim burnum kaymisti yorgunluktan, gec saat yazdim.bi de o yuzden ozelden yazmadim. gene gol degil
ona ihtimal vermedim.zatenYok tabloya eklerim her şekilde sadece yarışmaya dahil değil zaten 1.likte gelmiyormuş +100 kaçırmamışsın :)))
Hiç hiç kaçamak yoktuHafta sonu güzel geçmiş
SaskinAnne Amor-a kirmizigitar ayvacicegi seyrekyagmur T tulperde
Kızlar menülerde kaçamak olsada yazın lütfen yoksa bu alışkanlık haline gelir bugün hafta sonu menü yazmayayım yiyeyim bilinci oturur kafanıza .. ama her koşulda menü yazmanız gerektiğini bilirseniz kaçamaklı bir menü olsa bile eminim 2 yiyeyeceğinize 1 yersiniz buda biizm için kârdır ✌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?