Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hafta sonu güzel geçmiş
SaskinAnne Amor-a kirmizigitar ayvacicegi seyrekyagmur T tulperde

Kızlar menülerde kaçamak olsada yazın lütfen yoksa bu alışkanlık haline gelir bugün hafta sonu menü yazmayayım yiyeyim bilinci oturur kafanıza .. ama her koşulda menü yazmanız gerektiğini bilirseniz kaçamaklı bir menü olsa bile eminim 2 yiyeyeceğinize 1 yersiniz buda biizm için kârdır

Allah nice mutlu yaşlara nasip etsin ailecek mutlu huzurlu sağlıkla cnm
sagol canim insallah
Piyasada gözükmüyorsam sebebi bellidir değil mi evet migren
Dün gece uyumadık ve sağolsun es geçmedi hemen yakaladı migren banyo yaptım gözüm açıldı hmeen size bakayım dedim nasılsınız
cok gecmis olsun kaptanim
kirmizigitar tatlı oğluşunun dogum günü kutlu olsun nice güzel yaşları olsun inşallah ♥
tesekkurler
vala kaptancim aslinda yazardim menu yani. ama dedim simdi spor puani yerim ben burdan cok, hic bulasmayayim

ayy fena ama ya 3 saat cocuk aglatilir mi

kizlar bugun menumu yazmayacagim demistim :)

bugun 1 saat tempolu yuruyus yarim saat kadar kosu yaptim.

onun disinda gunun tamamini kosturmayla gecirdim
Şimdi gördüm ama menüden bakıp açıklamıyorum ya yarışma için gün sonunda adım sayılarınızı bana atmanızı bekliyorm
Senin dışında bir sürüde yürüyen olmuş ama bu işi oturtamadık hadi onlar yeni sen sennn

agzim burnum kaymisti yorgunluktan, gec saat yazdim.bi de o yuzden ozelden yazmadim. gene gol degil

Hiç hiç kaçamak yoktu

Sabah
3kk peynir
3 zeytin
Domates salatalik

Öğlen
1 kase çorba

Ara
2 mandalina

Akşam
3 yk et
Salata

Unutmuşum yazmayı canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…