Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba herkese. ben bugün biraz fazla kaçırdım : ( klasik haftasonu şeysinden işte : (
Kahvaltı da akşam yemeği de. bence bugünkü menümü hiç yazmiyim daha iyi.

HArika waffle yemekten çokk daha iyi tebrikler iraden için cnm günün geri kalanı da süper

Heyecandan listelerin olduğu yere yazdım yahu.

Palamut çekti canım resmen. Önümüzdeki günlerde bende de olabilir. Patates kızartması... Güzel menü olmuş hehe

Heyecandan listelerin olduğu yere yazdım yahu.

Palamut çekti canım resmen. Önümüzdeki günlerde bende de olabilir. Patates kızartması... Güzel menü olmuş hehe
Aynen al kuzum ,dilimlet balıkçıda sonra altına limon soğan balığı diz biraz su tuz bu kadar,domates rendesi de yakışıo koku da yok kılçık da az

AA bunu bilmiyordum. Tamamdır bir dahakine öyle yapayım

Menüyede sporada bayıldım bayıldımmm
70 dk eliptik hiç kolay birşey değil bravo gitsinnn yağlarrrrrr
Yaaa aslinda cok agir programda yapmiyorum o yuzden suresini uzun tutuyorum. Eliptikte 12 program var ben 3.programi yapiyorum. Cunku dizimi sakatladim cok agir programda 2 dk bile yapsam diz kapagim yaniyor.

Yani herkesin dusundugu gibi agir degil. Yine de 70dk de suyum cikana kadar yapiyorum tabi.

Sagol denerim canim ozelikle bu iki gunde sol bacagimda cok kotu bir sizi var diye boyle oluyor yoksa 5000-6000 adim atiyordum eskiden.

Kahvaltı: menemen, 3 dilim ekmek , peynir, zeytin, çay
Ogle: çorba 1 kase
Aksam: 6-7 kaşık pırasa yemeği, 4 kaşık yoğurt, 3 kaşık makarna
7000 adım, 2 litre su
Menüyü sevdim.
Bu da tam benlik
Bugünkü menüm
13.30: 4 dilim ev yapımı kırmızı buğday ekmeği, peynir, melemen, zeytin, haşlanmış yumurta, çay
Su: 1.8 litre
Spor: 4 bin adım
Çok az gibi geldi.senin için problem değilse sıkıntı yok tabiki.bir tarftanda cok az yiyenlere imreniyorum.

Merhaba
Hiçbirşey girip okuyamadım, yazamadım kusura bakmayın.
Geçen cuma çok kötü olduk, 3 saat okulda ağlamış ama alışması için bizi aramadılar. Aldığımızda sesi kısılmıştı, yemek yememiş, özellikle bana küskündü. Ayrılık kaygısı başladı, babasıyla bile kalmak istemiyor. Ben iş filan yapamıyorum, alışana kadar benim de çocukla kalmamı kabul etmezlerse alıcaz okuldan ama onun için bile geç galiba. İşe dönüşümlü gidiyorduk şimdi o da zora girdi çünkü babasıyla kalınca ben gelene kadar ağlıyor, güveni geri gelene kadar bırakamam gibi.

Bazı okulların eğitim anlayışı böyle oluyor kimi ağlatmaya karşı kimi ağlatarak alıştırma eğiliminde oğlumada böyle olmuştu ve maalesef sonu iyi olmadı başka bir okul daha iyi olabilir belki ayvacicegi 3 saat çok uzun bir süre çünkü :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…