- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.701
Sabah: 40 gr tb ekmek üzerine 20 gr nutella, yanında 1 porsiyon taze incir ve tarçın (Çikolata var evet ama kalori, kh dengesi hepsi ayarlandııı)
Öğle: 120 gr ızgara tavuk, yanında bol yeşil salata (Tavuğun üzerine 1 tatlı kaşığı kadar annemin evde yaptığı biber sosundan döktüm)
Ara: 15 çiğ fındık, yeşil çay
Akşam: 40 gr peynir, 6 zeytinle hazırlanmış yağsız tuzsuz yeşil salata
Su: 2 lt'ye yakın
Vee kapanış
Heyecandan listelerin olduğu yere yazdım yahu.Bugün menüm:
kahvaltı : süzme yoğurtlu fıstık ezmeli whey smoothie
öğlen: az bamya çorbası etli
biraz patates kızartması,1 küçük sigara böreği, 1er ince dilim beyaz ve kaşar peynir,az örgü peynir,domates salatalık yeşillik 5 zeytin siyah çay
ara türk kahvesi ve fındık
akşam palamut buğulama ve bol yeşil salata
yürüyüş kaptanda :)
Teşekkür ederiim. Çikolata yiyince biraz daha az oldu tabi dengelemek için.HArika waffle yemekten çokk daha iyi tebrikler iraden içincnm günün geri kalanı da süper
Aynen al kuzum ,dilimlet balıkçıda sonra altına limon soğan balığı diz biraz su tuz bu kadar,domates rendesi de yakışıoHeyecandan listelerin olduğu yere yazdım yahu.
Palamut çekti canım resmen.Önümüzdeki günlerde bende de olabilir. Patates kızartması... Güzel menü olmuş hehe
Zaten şu an acıkmaya başladım... Tarif ettikçe ağzım sulandıAynen al kuzum ,dilimlet balıkçıda sonra altına limon soğan balığı diz biraz su tuz bu kadar,domates rendesi de yakışıokoku da yok kılçık da az
AA bunu bilmiyordum. Tamamdır bir dahakine öyle yapayımTabi tabi dışarıda yürüyemeyenler Leslie yapabilir o da yarışmaya dahil
Ancak kimse ne kadar yürüdüğünü paylaşmasın bana özelden gün sonunda yazsın lütfen yarışma heyecanlı olsun ben sıralamalı açıklıyor olacağım
malesef bugün esim disardaydi iki cocukla bütün gün evde kaldim onlarin pesinden kosturmaca var tabi sayarsanÖğlene gözümü kapadımgüzel menü canım
:) Ekmek bulamadıysan pasta ye misali akşam yemeği bulamadıysan sütlaç ye:) neyse o da bir seçim
Walk yok mu canım
Yaaa aslinda cok agir programda yapmiyorum o yuzden suresini uzun tutuyorum. Eliptikte 12 program var ben 3.programi yapiyorum. Cunku dizimi sakatladim cok agir programda 2 dk bile yapsam diz kapagim yaniyor.Menüyede sporada bayıldım bayıldımmm
70 dk eliptik hiç kolay birşey değil bravogitsinnn yağlarrrrrr
Sagol denerim canim ozelikle bu iki gunde sol bacagimda cok kotu bir sizi var diye boyle oluyor yoksa 5000-6000 adim atiyordum eskiden.Ölçülü bir menü afiyet olsun canım
Sadece adımları biraz arttırmaya çalışırsan harika olur
Hadi buna ödül menüsü diyelim ceza vermeyelim bence zaten yeteri kadar spor yapmışsın afiyet olsun
Allah nice mutlu yaşlara nasip etsin ailecek mutlu huzurlu sağlıkla cnmselam canlar, bugun oglumun dogum gunu sebebiyle cooook yogun ve yorucu gecti. buldugumu yedimama aksam uzeri firsatim oldu burda ortam da cok musait, hem yuruyus hem kosu yapabildim
Günaydıngünaydin kizlar iyi pazarlar
Menüyü sevdim.Kahvaltı: menemen, 3 dilim ekmek , peynir, zeytin, çay
Ogle: çorba 1 kase
Aksam: 6-7 kaşık pırasa yemeği, 4 kaşık yoğurt, 3 kaşık makarna
7000 adım, 2 litre su
Bu da tam benlikBugün
12:00
1 sütlü kahve
1 wasa (üzerine doğal fıstık ezmesi)
15:00
10 tane çiğ badem
16:30
5 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık mantarlı tavuk ( mantar yoğunlukta )
16 tane tombul küçük acı biber
su:2 litre üstü
Spor: 70 dk eliptik ( walk challenge icin uygun ortamim yoktu)
bundan sonra kahve veya cay olur. ( ya da her ikisi de)
Cherry Mom Mehfam
Çok az gibi geldi.senin için problem değilse sıkıntı yok tabiki.bir tarftanda cok az yiyenlere imreniyorum.Bugünkü menüm
13.30: 4 dilim ev yapımı kırmızı buğday ekmeği, peynir, melemen, zeytin, haşlanmış yumurta, çay
Su: 1.8 litre
Spor: 4 bin adım
Merhaba
Hiçbirşey girip okuyamadım, yazamadım kusura bakmayın.
Geçen cuma çok kötü olduk, 3 saat okulda ağlamış ama alışması için bizi aramadılar. Aldığımızda sesi kısılmıştı, yemek yememiş, özellikle bana küskündü. Ayrılık kaygısı başladı, babasıyla bile kalmak istemiyor. Ben iş filan yapamıyorum, alışana kadar benim de çocukla kalmamı kabul etmezlerse alıcaz okuldan ama onun için bile geç galiba. İşe dönüşümlü gidiyorduk şimdi o da zora girdi çünkü babasıyla kalınca ben gelene kadar ağlıyor, güveni geri gelene kadar bırakamam gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?