- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.741
Ben yürüyüş te yapmıştım vallahi unuttum beyürüyüş yapaannlardann adım sayılarını veya sürelerini özel mesajla bekliyormmmm
benim evde yueuyus ve spor yapmama sebebim yprgunluk degil ki imkan olmamasi. burda yuruyus parkuru vs var cok guzel yuruyus arkadasi var cociga bakan var... imkan varken degerlendiriuorum mutlaka, evde beni en cok sartlarim zorladigi icin bisi yapmiyorum
tarlusal kutu bittikten sonra 10 gun icinde adet olursun normalde. kutu bitmeden olmaz geneldekirmizigitar canım sen bildiğin için sana sorayim dedim
Ben 2 aydır regl olmuyorum 3 gündür tarlusal içiyorum bu ne zaman etki eder sence
Yaaa çok üzüldüm canım aynısını 2 çocugumda da yasadım. 1.sinde öyle devam etmek zorunda kaldık ve 3 yaşına kadar mutlu ayrılmayı yapamadık.Merhaba
Hiçbirşey girip okuyamadım, yazamadım kusura bakmayın.
Geçen cuma çok kötü olduk, 3 saat okulda ağlamış ama alışması için bizi aramadılar. Aldığımızda sesi kısılmıştı, yemek yememiş, özellikle bana küskündü. Ayrılık kaygısı başladı, babasıyla bile kalmak istemiyor. Ben iş filan yapamıyorum, alışana kadar benim de çocukla kalmamı kabul etmezlerse alıcaz okuldan ama onun için bile geç galiba. İşe dönüşümlü gidiyorduk şimdi o da zora girdi çünkü babasıyla kalınca ben gelene kadar ağlıyor, güveni geri gelene kadar bırakamam gibi.
Valla kaptanım girdim okudum yazacağım derken uyuya kalmışım yorgunluktan ama söyleyeyim dün iki tane gül böreği muz yedim yolluk yapmıştım akşami da hafif yedik küçük karnıyarık 1 minik göceli biber dolmasiHafta sonu güzel geçmiş
SaskinAnne @Amor-a kirmizigitar @ayvacicegi seyrekyagmur T tulperde
Kızlar menülerde kaçamak olsada yazın lütfen yoksa bu alışkanlık haline gelir bugün hafta sonu menü yazmayayım yiyeyim bilinci oturur kafanıza .. ama her koşulda menü yazmanız gerektiğini bilirseniz kaçamaklı bir menü olsa bile eminim 2 yiyeyeceğinize 1 yersiniz buda biizm için kârdır ✌
Kutu bittikten 4 gün sonra oldum ben canımkirmizigitar canım sen bildiğin için sana sorayim dedim
Ben 2 aydır regl olmuyorum 3 gündür tarlusal içiyorum bu ne zaman etki eder sence
Bizim geçen yıl kısa süreli bir kreş tecrübemiz oldu ordaki öğretmenler bile konuyu öyle bir savaşmış gibi yansıtıyorlar ki kafadan geriliyor insan daha ilk gün sakın pes etme bırakma kazanan sen olacaksın ... İnadı kırılacak pes edecek ama gel gör ki ben cocugumla karşı karşıya gelmek istemiyormYaaa çok üzüldüm canım aynısını 2 çocugumda da yasadım. 1.sinde öyle devam etmek zorunda kaldık ve 3 yaşına kadar mutlu ayrılmayı yapamadık.
2.sinde pedagogların yardımıyla farklı yöntemler deneyerek bir süre sonra güvenli, huzurlu ayrılmayı gerçekleştirebildik ki aslında 2.cocugum daha zordu.
Çok iyi yapmışsın canım ne kadar süre ordasınız ?benim evde yueuyus ve spor yapmama sebebim yprgunluk degil ki imkan olmamasi. burda yuruyus parkuru vs var cok guzel yuruyus arkadasi var cociga bakan var... imkan varken degerlendiriuorum mutlaka, evde beni en cok sartlarim zorladigi icin bisi yapmiyorum
Sonunda ilk 3teyim demekki10.10 walk Challenge Sonuçları
1. 13.343 adım ile A AKREPcg
2. 11.300 adım ileHedef60kgolmak
3. 9100 adım ileMehfam
4.5500 adım ileCherry Mom
5.4000 adım ilebelmayne
+Puan A AKREPcg nin olduuuu tebriklerr kızlar ♥ dün açıklayamadım kusura bakmayın
Ama hatrı sayılır bir yürüyüş kuzummSonunda ilk 3teyim demekki
tarlusal kutu bittikten sonra 10 gun icinde adet olursun normalde. kutu bitmeden olmaz genelde
Daha 3 ya da 4 gün oldu sanırımKutu bittikten 4 gün sonra oldum ben canım
Daha 3 ya da 4 gün oldu sanırım
Çatlamamak elde değil bitse de kurtulsam
Canım bende aynı durumdaydım. Rahimden operasyon geçirince yumurtlama olmaya biliyormuş. Banada başka bir ilaç verdi.ilaç bittikten 3 gün sonra oldum bugün bitti. Sabırlı ol. İlacı düzenli kullan. İlacı kullandığın süreçte olmuyor.Daha 3 ya da 4 gün oldu sanırım
Çatlamamak elde değil bitse de kurtulsam
Canım ne kadar etkilenmiş, ben mesele çocuk olunca hemen sulu göze bağlıyorum dayanamıyorum.Bizim geçen yıl kısa süreli bir kreş tecrübemiz oldu ordaki öğretmenler bile konuyu öyle bir savaşmış gibi yansıtıyorlar ki kafadan geriliyor insan daha ilk gün sakın pes etme bırakma kazanan sen olacaksın ... İnadı kırılacak pes edecek ama gel gör ki ben cocugumla karşı karşıya gelmek istemiyormkafadan bizi rakip görüyorlar ne kötü .. ağlaya ağlaya cocuk belki evet zamanla öğreniyor ama düşünmek lazım ortama ısındığı için mi artık ağlamıyor yoksa çocuk maalesef çaresizliği mi öğrenmiş oluyor o yaşta... Kafasında kimbilir neler dolaşıyor saatlerce ağladım annem bile gelmiyor öğretmenlerde artık umursamıyor susayım bari diyor ama çocuk o yaşta bu duyguyu yaşıyor nitekim biz aldık okuldan zaten ağır domuz gribi kaptı daha 2. Haftasında devam edemedik 5 yaş zorunlu eğitim yaşı gelene kadar bekleyeceğim artık ama şuan bile korkuyor o korku yer etti içine bazen okul önünde bank var hadi oglum otur burda dondurmanı ye diyorum öğretmen beni görürse içeri alır evde yiyeyim diyor düşün 1 sene oldu okula gitmiyor
Oooo palamutçularrrSelaaam
1 bardak ılık limonlu su
1 bardak ılık normal su
Sabah :
1 haşlama yumurta
Salatalık domates
1 tk çilek reçeli
1 dl peynir
1 tb ekmeği
Ara: doğadan yeşilçay sallama
Ogle: yarım a yakın ızgara palamut, salata, patlıcan kırmızı biber közlenmiş, yarım dilm beyaz ekmek
Ara:1 Magnum
Akşam 18:00 : 1 küçük karnıyarık (4 catallik), 1 adt biber dolması, 2 yk yogurt
Su: 2 lt
Spor: 3350 safi spor yürüyüş
Mehfam
donuyoruz bugun, ne yazikki cok kisa kaliyoruzÇok iyi yapmışsın canım ne kadar süre ordasınız ?
+Ooooo magnumcularOooo palamutçularrrbizim balıkçı öyle bağırıyo
Maşallah ya ne güzel başlangıçlar hep bir yıpratıcı oluyor ama sonunun iyi olması ne hoş darısı başımızaCanım ne kadar etkilenmiş, ben mesele çocuk olunca hemen sulu göze bağlıyorum dayanamıyorum.
Bize de aynen öyle yaklaştılar. Pedagoglar, psikologlar bile “onun sana hükmetmesine izin verme seni deniyor, senin toleransın nereye kadar ölçüyor” deyip duruyorlar en çok bunlara kızıyorum. Neyse ki kendi fikirler öyle olsa bile benim de endişelerime ve düşüncelerime önem verdiler de beraber yöntemler üzerinde çalışarak çocuga zarar vermeden atlatabildik. Şuan bahçeden bırakınca güle güle yapıp gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?