Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah kolaylık versin gerçekten çok zor bir süreç. Ben de geçen yıl ilk defa verdim. Çok net bir şekilde söyledim alıştırarak ve bir yöntem dahilinde götüreceğim işi diye. Bir hafta kademeli olarak yavaş yavaş alıştırdık ama tam adapte olması bir ay sürüyor. Çok zor ama ayrılmak da bağlanmanın bir parçası. İnşallah sağlıklı bir şekilde atlatırsınız.

Buranın en ihtiyari da benim herhalde
Çok güldüm
Benim için de tamamdır

benim icin de okeydir kaptancim.

Orticim neredesin doğum gününü başka bi yerde mi kutlamistiniz ? Bu arada minnak ın doğum günü kutlarım çok güzel bir ömrü olsun inşallah
sagol orticim. annemler normalde istanbulda yasiyor ama kirklareli de evleri var ve yilin 6 ayini orda geciriyorlar. ozlemistik, dpgum gunu de olunca bu hafta gidelim orda gecirelim dedik.

planim annem babam bi de biz takilmakti ama yakin civarda halalar kuzenler var geldigimizi duyunca ozledik deyip hepsi toplandi :) cok cici bir dogum gunu yaptik:)

size fotograf atacaktim ama kaptan oklavasini kapar gelir diye vazgectim

Yarın ki kilonu görünce oklavamı kaldırcam nasılsa
Oldu olan artık ne vardı ki masada çok hamıırrr mı vardıı neyse evet atma canı çeker milletin

Çok güzel olmuş hem sana da değişiklik nefes aldirmistir eş dost a coşku vermiistir doğum gününe. Atsaydin bı bakaydik gözümüz gönlümüz açılırdı emnisi de artık kalpten kaybederdik benim Magnum senin ziyafet felan

Canım nerde çalışıyor sun bilmiyorum ama bende 4 yıl gitmedim.
Kimsenin dedigi önemli degik evet kariyerin önemli ama önceligim evladım.
3 saat aglatılırmı yazık günah.

@Pain Killer Hayırlı olsun ortaklığımız İnşallah güzel bir hafta olur. Ben hafta sonu çok aktif olamıyorum ama hafta içi daha aktifim.
Bu arada evet bu üye ben değilim. Benim ismimde arada boşluk var ve tekrar büyük harfle başlıyor.

şimdi farkettimde etiket doğru üye kişisi yanlış hımmmm

Kaptanım arkadaşın listemize gelmesine sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…