Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Son düzenleme:
kaptanim gecen hafta bahsetmistim telefondan cektigim resimleri yukleyemiuorum boyutu buyuk geliyo diye, kirptim filan cuma gunku tartiyi ekledim, bundan sonrakileri de boyle kirpmam gerekicek muhtemelen sorun olmaz degil mi?

tartida ayagimiz bacagimiz felan da gorunmeli mi

Eklentiler

• IMG_20201009_082722_141~3.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 28
Teşekkür ederiz kaptan. Ellerine sağlık.

offf ben geldim yememem gereken pikavi yedim cok pismanim cuma günü cok önemli bir sinavim var gerildikce yiyesim geliyor ☹ napayim kizlar fikir verin
Ben bir kere diyetisyene gidiyordum. Baya da iyi kilo vermiştim. O gazla dedim ki canım tatlı çektiğinde yiyebileceğim bir tatlı ekler misiniz listeye. O da dedi ki olur tabi. Taze meyveni kuru meyveyle değiştirelim. Ben dedim sağ olun kalsın şimdi ben de sana meditasyon falan önereceğim ama benim gıcık diyetisyen gibi gözükür müyüm acaba

Canım benim tartı dijital ekranı fotografta çıkmıyor diyetisyene de yollayamıyorum ama yakından belli olursa cekerim

Canım benim tartı dijital ekranı fotografta çıkmıyor diyetisyene de yollayamıyorum ama yakından belli olursa cekerim
Olduğu kadar canım iyi niyet belli olsun yeter geçen cuma yarışma genelinde büyük sıkıntılar yaşandı takımlar kapatılacaktı az kalsın o yüzden hiç bir açığa sebebiyet vermemek lazım

meditasyon iyi fikir de iki adet 3,5 yasindaki erkek cocugu napacaz meditasyon sirasinda

Hayır hayır öyle bir zorunluluk yok bende tartı üstündeyken çekmezdim foto zaten belli bir saniye kiloyu sabitliyorya o ara çekerdim fotoyu
Böyle gayet iyi canım sağol

Olduğu kadar canım iyi niyet belli olsun yeter geçen cuma yarışma genelinde büyük sıkıntılar yaşandı takımlar kapatılacaktı az kalsın o yüzden hiç bir açığa sebebiyet vermemek lazım
Nasıl yani konuyu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…