- 23 Mart 2016
- 30.288
- 91.047
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.901
kaptanim gecen hafta bahsetmistim telefondan cektigim resimleri yukleyemiuorum boyutu buyuk geliyo diye, kirptim filan cuma gunku tartiyi ekledim, bundan sonrakileri de boyle kirpmam gerekicek muhtemelen sorun olmaz degil mi?Duyuru: kızlar cuma zayıflama yarışması yeni kuralıdır ve önümüzdeki cuma itibariyle geçerlidir 'cuma kilo bildirimlerinde tartı fotosu eklemek zorunludur "
Ekibimizde zaten uzun süredir fotolu bildirimler yapılıyordu ancak bundan sonra zorunlu olduğunu unutmayalım kızlar ❤
Mehfam
Hedef60kgolmak
seyrekyagmur
mavimli
ayvacicegi
A AKREPcg
kirmizigitar
SaskinAnne
pacman
Amor-a
B bluuee
Pain Killer
Mahi57
G gamzem23
caroline84
T tulperde
belmayne
Teşekkür ederiz kaptan. Ellerine sağlık.Kızlar şimdilik kontrol tartıları bildirim yapanlara göre böyle
Normalde böyle yapmıyorum tabloyu ama annemlerde PC yok burdan tablo yapmak kısıtlı maalesef anca böyle oldu
PAZARTESİ KONTROL TARTISI
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU PAZARTESİ KİLOSU FARKSaskinAnne 80.5 80.2 -0,300 seyrekyagmur 71,8 71,8 sabit Hedef60kgolmak 68.4 68.4 sabit mavimli 81.1 81.1 sabit ayvacicegi 52.4 ??? kirmizigitar 62.1 63.3 -1,2 A AKREPcg 75 74.7 -300
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU PAZARTESİ KİLOSU FARKMahi57 74,2 73,9 -300 Pain Killer 66.6 65.5 -1.1 belmayne 78.4 78.1 -300 G gamzem23 60.1 61.1 +1
Ben bir kere diyetisyene gidiyordum. Baya da iyi kilo vermiştim. O gazla dedim ki canım tatlı çektiğinde yiyebileceğim bir tatlı ekler misiniz listeye. O da dedi ki olur tabi. Taze meyveni kuru meyveyle değiştirelim. Ben dedim sağ olun kalsınofff ben geldim yememem gereken pikavi yedim cok pismanimcuma günü cok önemli bir sinavim var gerildikce yiyesim geliyor ☹ napayim kizlar fikir verin
Canım benim tartı dijital ekranı fotografta çıkmıyor diyetisyene de yollayamıyorum ama yakından belli olursa cekerimDuyuru: kızlar cuma zayıflama yarışması yeni kuralıdır ve önümüzdeki cuma itibariyle geçerlidir 'cuma kilo bildirimlerinde tartı fotosu eklemek zorunludur "
Ekibimizde zaten uzun süredir fotolu bildirimler yapılıyordu ancak bundan sonra zorunlu olduğunu unutmayalım kızlar ❤
Mehfam
Hedef60kgolmak
seyrekyagmur
mavimli
ayvacicegi
A AKREPcg
kirmizigitar
SaskinAnne
pacman
Amor-a
B bluuee
Pain Killer
Mahi57
G gamzem23
caroline84
T tulperde
belmayne
Olduğu kadar canım iyi niyet belli olsun yeter geçen cuma yarışma genelinde büyük sıkıntılar yaşandı takımlar kapatılacaktı az kalsın o yüzden hiç bir açığa sebebiyet vermemek lazımCanım benim tartı dijital ekranı fotografta çıkmıyor diyetisyene de yollayamıyorum ama yakından belli olursa cekerim
meditasyon iyi fikir de iki adet 3,5 yasindaki erkek cocugu napacazBen bir kere diyetisyene gidiyordum. Baya da iyi kilo vermiştim. O gazla dedim ki canım tatlı çektiğinde yiyebileceğim bir tatlı ekler misiniz listeye. O da dedi ki olur tabi. Taze meyveni kuru meyveyle değiştirelim. Ben dedim sağ olun kalsınşimdi ben de sana meditasyon falan önereceğim ama benim gıcık diyetisyen gibi gözükür müyüm acaba
Rica ederimTeşekkür ederiz kaptan. Ellerine sağlık.
amanin kaptan neler oldu öyleOlduğu kadar canım iyi niyet belli olsun yeter geçen cuma yarışma genelinde büyük sıkıntılar yaşandı takımlar kapatılacaktı az kalsın o yüzden hiç bir açığa sebebiyet vermemek lazım
Hayaller hayatlarmeditasyon iyi fikir de iki adet 3,5 yasindaki erkek cocugu napacazmeditasyon sirasinda
Ay senin meditasyon yapabilmen için birinin de onlara hipnoz yapması lazım canımmeditasyon iyi fikir de iki adet 3,5 yasindaki erkek cocugu napacazmeditasyon sirasinda
Hayır hayır öyle bir zorunluluk yok bende tartı üstündeyken çekmezdim foto zaten belli bir saniye kiloyu sabitliyorya o ara çekerdim fotoyukaptanim gecen hafta bahsetmistim telefondan cektigim resimleri yukleyemiuorum boyutu buyuk geliyo diye, kirptim filan cuma gunku tartiyi ekledim, bundan sonrakileri de boyle kirpmam gerekicek muhtemelen sorun olmaz degil mi?
tartida ayagimiz bacagimiz felan da gorunmeli mi
Ahahahah aynenAy senin meditasyon yapabilmen için birinin de onlara hipnoz yapması lazım canımAllah kolaylık versin.
Pilav ? Porsiyon mu kaçtı yoksa bildiğimizin dışında bir pilav mıofff ben geldim yememem gereken pikavi yedim cok pismanimcuma günü cok önemli bir sinavim var gerildikce yiyesim geliyor ☹ napayim kizlar fikir verin
He heeyyyyamanin kaptan neler oldu öyle
normal pilavdir diyet yaparken tuketmiypdur vicdan yapmistir ben gibi o daPilav ? Porsiyon mu kaçtı yoksa bildiğimizin dışında bir pilav mı
Yok yahunormal pilavdir diyet yaparken tuketmiypdur vicdan yapmistir ben gibi o da
Nasıl yani konuyu bilmiyorumOlduğu kadar canım iyi niyet belli olsun yeter geçen cuma yarışma genelinde büyük sıkıntılar yaşandı takımlar kapatılacaktı az kalsın o yüzden hiç bir açığa sebebiyet vermemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?