Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayirli yolculuklar kaptanim

Wooow baya tırstım.

Namaria seni burda görmek ne güzel. Çok sevindim canım.
Hoş geldin

hoşgeldin hep birlikte fit olacaz inşallah tabi ben hafta sonu geliyor ne yapacam bilmiyorum caroline84 ortimmm ses ver nerdesin

Hiiii nota mı almışıııız? Ben de cumadan beri 300 verdiğimle kalmışım. 65.3 oldu. Geçen cuma 65.6ydı. Çok yavaş gidiyor biliyorum Cherry Mom kaptancığım. Ama masaya çakıldım kaldım. Halimi görseniz acırsınız. Acındırmıycam tabi kendimi. En kötü böyle alt listede 300-400 gr takılırım. Hiç vermemekten de iyi tabi farkındayım...

güle güle kaptan. bir riskli şehirden diğer riskli şehre gidiyorsun. allaha emanet

Cherry Mom kusura bakmayın tekrar
Ben bugün kaçamağın babasını yaptım Zeynep'in kan değerlerinde lenfosit yüksekliği cıktı. Yayma sonuçlarının gelmesi 1 saati buldu zavallı kan alınırken de çok ağladı eğlensin diye çok temiz bir park var burada oraya götürdük o arada ne yedim hatırlamıyorum ilik hastalığı var zannettik
Keşke yüz yüze görüşebilme imkanımız olsaydı o 1 saati içim parcalana parcalana nasıl geçirdim anlatırdım
Çok şükür temiz çıktı

Çok şükür temiz çıkmış Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Neden şüphelendiniz yaptırdınız ? Babasından vardı galiba ondan mı yoksa başka rahatsızlık mı oldu kızında ? Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın canım geçmiş olsun

Yeme konusuna gelince zaten 1 kilo artımız vardı üstüne bu tabi çok üzüldüm, stres anlarında neden kendimizi yemeğe atıyoruz bilmem neyse oldu olan belki diyetisyenine konuyu acıklarsan bu hafta sana ödem atmalı şok diyet gibi bir şey verebilir yoksa bu artılar gitmez

Olmazz kuşuummm alt listeye alışma üst listeye bekliyorm seni nota alıyor bu tontişler yetiş

Sildiririz ama bugün menume tolere edin telafiisini güzel sporla ve zeytinyağı ile halledeceğim. Bence en aşağı haftaya 3.yuz
Spor zeytinyağı mı yağlı güreş mi yapacaksın hayırdır :))) bugün en güzel + senden geldi zatenn afiyet olsun halledeceğim diyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…