Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet normal aslında ama çok sert bir düşüş oldu senin artın çok değil +2 -2 olur bunlar

E şaşkın hasta kız onada birşey diyemiyorum
Kime diyim bende bilemedim
kaptanim soyle motive edelim kendimizi daha once boyle artili artili geldigimiz haftalardan sonraki hafta sahane sonuclar oldu, yani her hafta bir oncrki haftanin tam tersi durumda farkinsaysan... gecen hafta birinci olunca bu hafta dip.... bu hafta boyleysek haftaya yine kaldiririz kendimizi moral bozmak yok...

çok teşekkür ederim Cherry Mom kaptanım :) amin 2. ve belki 3. mezuniyet bile olur inşallah

yüklerden kurtulmak ve sağlıklı olmak çok iyi bir his olurdu beraberce görürüz inşallah o günleri de .
Evet kuralları biliyorum kaptanım menü ve spor paylaşımımı ilgili sayfada yapacağım. yorum yapıyor muyuz tüm arkadaşlara zorunlu mu yoksa gerek gördüğümüz durumlarda mı yapıyoruz menü yorumunu

İnşallah hepimiz için hayırlı olur :)

Yok tabi olur böyle şeyler yola devam ama Perşembe günü menülerini bir daha öyle görürsem çok piiisssssss küserimmmmm sözüm herkese

Zorunlu değil ama genelde yapıyor herkes birbirine canım daha iyi oluyor sende biliyorsun

Ekip içinde eşleştirme yapıyoruz eşler daha çok birbirini sıkı takip ediyor ( bugün yada yarın senide ekleyerek yeni ortakları açıklarım )

Yok tabi olur böyle şeyler yola devam ama Perşembe günü menülerini bir daha öyle görürsem çok piiisssssss küserimmmmm sözüm herkese
kaptan sey yapalim, sen persembe gunleri yasakli listesi as, o gun o yasak listesinden yiyenlere ceza ver afilli bi ceza olsun. ya da belli basli bir kac menu belirleyelim o menulerin disina cikilmasin...

tabi ki herkes birbirine yapıyorsa güzel oluyor :) eşleşmede güzel olur inşallah ilk defa eşim olcak yarışmada :)))

tabi ki herkes birbirine yapıyorsa güzel oluyor :) eşleşmede güzel olur inşallah ilk defa eşim olcak yarışmada :)))
Evet genelde tersi yapılıyor takımlarda biz böyle uyguladık daha iyi oldu sanki genel başka yönleride var canım ortaklığı açıklarken yazarım

Evet genelde tersi yapılıyor takımlarda biz böyle uyguladık daha iyi oldu sanki genel başka yönleride var canım ortaklığı açıklarken yazarım
tamamdır kaptanım sıcak karşılama için çok teşekkür ediyorum.
Akşama yolculuk var inşallah annem mersinde yaşıyor haftasonu için ziyarete gideceğim eve gidip çanta hazırlayım bişeyler atıştırayım sonra işe tekrar :)

Listemizi paylaştığımıza göre ben müsaadenizle biraz kaçıyorum kızlar yarın Ankaraya yolculuk var

Bu cuma sadece eksi gelenlerin kaçamak hakkı olsun bence diğerlerinden önümüzdeki cumaya şimdiden odaklanmalarını rica ederim

Alt listeden kilo bildirimi yapmayanlar var cuma hedefleriyle birlikte gün içinde dönüş bekliyorm

Hosgeldiiinn o halde takımımıza namariaa

Merhaba. Hoş geldin aramıza. Çok güzel vermişsin maşallah. Gönlüne göre devam etmesi temennisiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…