- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.401
Bana de en iyisiEvet normal aslında ama çok sert bir düşüş oldusenin artın çok değil +2 -2 olur bunlar
E şaşkın hasta kız onada birşey diyemiyorum
Kime diyim bende bilemedim
kaptanim soyle motive edelim kendimizi daha once boyle artili artili geldigimiz haftalardan sonraki hafta sahane sonuclar oldu, yani her hafta bir oncrki haftanin tam tersi durumda farkinsaysan... gecen hafta birinci olunca bu hafta dip.... bu hafta boyleysek haftaya yine kaldiririz kendimizi moral bozmak yok...Evet normal aslında ama çok sert bir düşüş oldusenin artın çok değil +2 -2 olur bunlar
E şaşkın hasta kız onada birşey diyemiyorum
Kime diyim bende bilemedim
çok teşekkür ederimMerhaba canım tekrardan hoşgeldin mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun
2.mezuniyette bizlere nasip olsun inşallah ♥ :)
Eminim yüklerini attıkça sağlığın yerine gelecektir herşeyin başlangıcı maalesef fazla kilo oluyor,burada hep birlikte bu sorunların üstesinden keyif alarak birbirimize destek olarak geleceğiz inşallah
Kurallara zaten vakıfsınmenülerimiizi hergün aşağıdaki linke paylaşıyoruz canım bilgin olsun
Hayırlı uğurlu olsun ☺
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
bana de bana, nasir tuttum kac gundur zatenBana bir kurban lazım
Yok tabi olur böyle şeyler yola devam ama Perşembe günü menülerini bir daha öyle görürsem çok piiisssssss küserimmmmm sözüm herkesekaptanim soyle motive edelim kendimizi daha once boyle artili artili geldigimiz haftalardan sonraki hafta sahane sonuclar oldu, yani her hafta bir oncrki haftanin tam tersi durumda farkinsaysan... gecen hafta birinci olunca bu hafta dip.... bu hafta boyleysek haftaya yine kaldiririz kendimizi moral bozmak yok...
hoşbuldum, çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bilmukabil :)hosgeldin, insallah kisa surede hedefe ulasacsgin bir yolculuk olur
hoşbuldum çok teşekkürler :)Hoşgeldiniz takımımıza
çok teşekkür ederimCherry Mom kaptanım :) amin 2. ve belki 3. mezuniyet bile olur inşallah
yüklerden kurtulmak ve sağlıklı olmak çok iyi bir his olurdu beraberce görürüz inşallah o günleri de .
Evet kuralları biliyorum kaptanım menü ve spor paylaşımımı ilgili sayfada yapacağım. yorum yapıyor muyuz tüm arkadaşlara zorunlu mu yoksa gerek gördüğümüz durumlarda mı yapıyoruz menü yorumunu
İnşallah hepimiz için hayırlı olur :)
kaptan sey yapalim, sen persembe gunleri yasakli listesi as, o gun o yasak listesinden yiyenlere ceza ver afilli bi ceza olsun. ya da belli basli bir kac menu belirleyelim o menulerin disina cikilmasin...Yok tabi olur böyle şeyler yola devam ama Perşembe günü menülerini bir daha öyle görürsem çok piiisssssss küserimmmmm sözüm herkese
tabi ki herkes birbirine yapıyorsa güzel oluyor :) eşleşmede güzel olur inşallah ilk defa eşim olcak yarışmada :)))Zorunlu değil ama genelde yapıyor herkes birbirine canım daha iyi oluyor sende biliyorsun
Ekip içinde eşleştirme yapıyoruz eşler daha çok birbirini sıkı takip ediyor( bugün yada yarın senide ekleyerek yeni ortakları açıklarım )
orti kafasi gruptaki en sevdigim seytabi ki herkes birbirine yapıyorsa güzel oluyor :) eşleşmede güzel olur inşallah ilk defa eşim olcak yarışmada :)))
evet güzel olur gibi bence de.orti kafasi gruptaki en sevdigim sey
Evet genelde tersi yapılıyor takımlarda biz böyle uyguladık daha iyi oldu sanki genel başka yönleride var canım ortaklığı açıklarken yazarımtabi ki herkes birbirine yapıyorsa güzel oluyor :) eşleşmede güzel olur inşallah ilk defa eşim olcak yarışmada :)))
tamamdır kaptanım sıcak karşılama için çok teşekkür ediyorum.Evet genelde tersi yapılıyor takımlarda biz böyle uyguladık daha iyi oldu sanki genel başka yönleride var canım ortaklığı açıklarken yazarım
Kolay gelsin canım, sanada iyi yolculuklartamamdır kaptanım sıcak karşılama için çok teşekkür ediyorum.
Akşama yolculuk var inşallah annem mersinde yaşıyor haftasonu için ziyarete gideceğim eve gidip çanta hazırlayım bişeyler atıştırayım sonra işe tekrar :)
Hosgeldiiinn o halde takımımıza namariaaMerhaba arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum inşallah :)
bugün itibariyle 18.4 kilo vererek yarışmada ilk mezuniyetimi almaya hak kazandım. Daha yolum uzun olduğu için yarışmaya 5. takımda yeni bir başlangıç yapmak istediğimi ve uygunluk durumunuCherry Mom kaptanıma sormuştum sağolsun olumlu dönüş yaptı bana
Kendimi tanıtayım
ADINIZ : Almıla
YAŞINIZ : 33
BOYUNUZ : 1.63
KİLONUZ : 100.6
HEDEF KİLONUZ : 85
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ : Mimar
ÇOCUK SAYISI : Yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU: 9. takım mezunu
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yatılı lise hayatında aldığım ve veremediğim 40 kilo, Fastfood tarzı hazır beslenme, insülin direnci, polikistik over, duygusal açlık vs.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insülin direnci, polikistik over (17 yıldır)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ilaçsız regl olmak, hastalıklardan kurtulmak, daha sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yaşam, beğendiğim kıyafetlerin insani bedenlerini giymek, insanlar nezdinde kilolarımın değil kişiliğimin ön planda olması .
İnşallah hepimiz sağlık, huzur, mutlulukla istediğimiz kilolara erişiriz
Merhaba. Hoş geldin aramıza. Çok güzel vermişsin maşallah. Gönlüne göre devam etmesi temennisiyle.Merhaba arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum inşallah :)
bugün itibariyle 18.4 kilo vererek yarışmada ilk mezuniyetimi almaya hak kazandım. Daha yolum uzun olduğu için yarışmaya 5. takımda yeni bir başlangıç yapmak istediğimi ve uygunluk durumunuCherry Mom kaptanıma sormuştum sağolsun olumlu dönüş yaptı bana
Kendimi tanıtayım
ADINIZ : Almıla
YAŞINIZ : 33
BOYUNUZ : 1.63
KİLONUZ : 100.6
HEDEF KİLONUZ : 85
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ : Mimar
ÇOCUK SAYISI : Yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU: 9. takım mezunu
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yatılı lise hayatında aldığım ve veremediğim 40 kilo, Fastfood tarzı hazır beslenme, insülin direnci, polikistik over, duygusal açlık vs.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insülin direnci, polikistik over (17 yıldır)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ilaçsız regl olmak, hastalıklardan kurtulmak, daha sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yaşam, beğendiğim kıyafetlerin insani bedenlerini giymek, insanlar nezdinde kilolarımın değil kişiliğimin ön planda olması .
İnşallah hepimiz sağlık, huzur, mutlulukla istediğimiz kilolara erişiriz
Sildiririz ama bugün menume tolere edin telafiisini güzel sporla ve zeytinyağı ile halledeceğim. Bence en aşağı haftaya 3.yuzÖzetle bu notayı sildirmek için haftaya ilk 3 şart hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?