Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Saltanat bitti kaptancım ana yanında prensesiz eve dönünce külkedisi kaynana konusuna hiç değinmiciğim psikılıjim çık bızık

seyrekyagmur kabak detoksu bittikten sonraki günler insan ne yese + olabiliyor istersen durama göre Çarşamba Perşembe yap o güne kadar dikkatli beslensen yeter bence
Karar veremedim vallahi Esra kaptanım ya bakma motivasyonumda etkilendi biz gün içini kaynanan da birkaç kere atisiyoruz ne kadar cevap versem de bu kaçamaklar biraz da onun yüzünden artı değilim şişliğim yok ama ne bileyim azap çektim ya.ve şunu anladım hamur artık bana dokunuyor midem ağrıyor.Olmadı bugün türlü gibi hafif yiyecek yapayım bu haftaki beslenmem böyle hiç hoşuma gitmedi bir şekilde düzenleyeceğiz o zaman. Dediğin gibi hafif zeytinyağlı ile gideyim perşembe de detoks yapayım. Bir de maça çayı kullanacağım yoğurt ile şimdi

Bencede öyle yap canım sadece hamurdan uzak dursan bile sana iyi gelecektir
Karbonhidrat hiç birimize yaramıyor anlık yerken bir haz alıyorsak alıyoruz işte
Bende +1 kilo almışım annemde ya ama görüntü daha kötü gibi psikolojik mi bilmem akşamları kondisyon bisikletine bincem artık

Ben diyom işte kirazsapli çay diye kaptanım cekmeceden çıkar hemencik şöyle bir indirsin şişliği bir de spor oh mis hamur benim tek sebebimmiş Bir de ekmek ikisi de azalınca her şey ortaya çıktı

ay allah yardim etsin. 3 hafta tek basina birakilir mi koca hic

Kabak detoksunun kaptan'ın fikri ile bıraktım şu anlık ama Spor yapacağım puanlar bizde olsun ortim
Yiyecek detokslari kisa vadede faydali olabilir ama uzun vadede zarari daha cok ortim vücut yoksunluga giriyor iyi yapmissin ben de yuruyusten geldim dunku kadar cok olmasa da idare eder

amanin

Gunaaaydiiin

Bugün yedigim hurmaların bedelini ödeme günü kabak detoks ve yürüyüş yapicigim kizlar matcha çayı hiç duyup kullanan var mı ?
Canim eski diyetisyenim matcha cayi onermisti kullandim metabolizmayi hizlandiriyor ama bir hafta kullanmami önermişti bende uykusuzluk ve biraz carpinti yapti gunduz icmeni tavsiye ederim

Yiyecek detokslari kisa vadede faydali olabilir ama uzun vadede zarari daha cok ortim vücut yoksunluga giriyor iyi yapmissin ben de yuruyusten geldim dunku kadar cok olmasa da idare eder
Canim eski diyetisyenim matcha cayi onermisti kullandim metabolizmayi hizlandiriyor ama bir hafta kullanmami önermişti bende uykusuzluk ve biraz carpinti yapti gunduz icmeni tavsiye ederim

Bu hafta ne kadar hamuru sevsem de yemek hoşuma gitmedi düzelteyim dedim de perşembe yapayim madem ya zaten burada bilen bilir ben hic boyle küçük küçük beslenmedim diyet yapmıyorum aslinda artık bu benim beslenme biçimim yani ben bu işi bitirdigimde de böyle beslenme düzenim matcha yi az önce yogurtla yedim midemde garip bisiler oluyo

Ben d diyet yapmiyorum ortim o lafi sevmiyorum saglikli ogunler yapiyorum
Sagliksiz canimin istedigi bisey olursa da tadina bakip sporla yakiyorum.
Kendi vucudunu en iyi sen taniyorsun zaten sana ne iyi gelecekse onu yapmak en guzeli
Hadi bakalim matcha etkisi

KIZLAR BU HAFTA HERKES HEDEFLERİNE TUTUNSUN LÜTFEN NOTAMIZI SİLDİRMEK İÇİN EL BİRLİĞİYLE SAVAŞIYORUZ HADİ BAKALIM

16-23 EKİM HEDEF TABLOSU
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
81.5​
???​
70.7​
69.5​
68.2​
67.9​
82​
81​
52.1​
51.8​
62.3​
61.8​
74.4​
73.9​
73.3​
72.8​
100.6​
99.5​
64.9​
64​
59.1​
58​
77.2​
76.2​
65.3​
???​
67.3​
65.5​
52.6​
51.8​
92.2​
???​
68.1​
66​

Hemen bakayım şu matcha kaça nemişşşş :)))

Bakıldı koşun matcha yaaaaa

Matcha Çayı Ne İşe Yarar? Klorofil ve antioksidan açısından zengin olan matcha çayının yağ yakıcı özelliği bulunmaktadır. Vücuttaki fazla yağların dışarı atılmasını sağlayan bu doğal bitki çayı aynı zamanda yeni yağ oluşumunun da engellenmesine destek sağlar. Bunu tok tutucu özelliği ile gerçekleştirmektedir

Çok güzel tadı olmasa da kendisi şuan geçtiği heryerde hissettiriyo kendini bir de ekleme olarak metabolizmayı hızlandırıyor.koşun kizlar kiraz sapı da unutmayın kesin birinciyiz sonraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…