- 23 Mart 2016
- 30.214
- 90.909
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.661
Sağol canımKolay gelsin
Selammmm kızlarrr ancak gelebildim niyeee
3 hafta evde tek başına kalan koca desem anlarsınız değil mi
Görünürde herşey çok temizdi sabah detaylara girince anam dedimmm
tost makinesinde köfte yapmış yağları orda donmuş simsiyahh offfff
Halıya çay dökülmüş halıyı yıkadım yağmurda başladı nasıl kuruyacak bakalım
Dolaba sıvıyağ dökülmüş falananasıda yarın köyden gelecekmiş
bana hiç iyi pazar olmadı size iyi pazarlar
Karar veremedim vallahi Esra kaptanım ya bakma motivasyonumda etkilendi biz gün içini kaynanan da birkaç kere atisiyoruz ne kadar cevap versem de bu kaçamaklar biraz da onun yüzünden artı değilim şişliğim yok ama ne bileyim azap çektim ya.ve şunu anladım hamur artık bana dokunuyor midem ağrıyor.Olmadı bugün türlü gibi hafif yiyecek yapayım bu haftaki beslenmem böyle hiç hoşuma gitmedi bir şekilde düzenleyeceğiz o zaman. Dediğin gibi hafif zeytinyağlı ile gideyim perşembe de detoks yapayım. Bir de maça çayı kullanacağım yoğurt ile şimdiseyrekyagmur kabak detoksu bittikten sonraki günler insan ne yese + olabiliyor istersen durama göre Çarşamba Perşembe yap o güne kadar dikkatli beslensen yeter bence
Bencede öyle yap canım sadece hamurdan uzak dursan bile sana iyi gelecektirKarar veremedim vallahi Esra kaptanım ya bakma motivasyonumda etkilendi biz gün içini kaynanan da birkaç kere atisiyoruz ne kadar cevap versem de bu kaçamaklar biraz da onun yüzünden artı değilim şişliğim yok ama ne bileyim azap çektim ya.ve şunu anladım hamur artık bana dokunuyor midem ağrıyor.Olmadı bugün türlü gibi hafif yiyecek yapayım bu haftaki beslenmem böyle hiç hoşuma gitmedi bir şekilde düzenleyeceğiz o zaman. Dediğin gibi hafif zeytinyağlı ile gideyim perşembe de detoks yapayım. Bir de maça çayı kullanacağım yoğurt ile şimdi
Oh masallah ortim yak yaglariNamaria ben bugün dağ taş koşuyorum bacım spor puanı aliciğim şimdi de zumba yapacağım. Dediğin gibi suya da yükleniyorum
Ben diyom işte kirazsapli çay diyeBencede öyle yap canım sadece hamurdan uzak dursan bile sana iyi gelecektir
Karbonhidrat hiç birimize yaramıyor anlık yerken bir haz alıyorsak alıyoruz işte
Bende +1 kilo almışım annemde ya ama görüntü daha kötü gibipsikolojik mi bilmem akşamları kondisyon bisikletine bincem artık
Kabak detoksunun kaptan'ın fikri ile bıraktım şu anlık ama Spor yapacağım puanlar bizde olsun ortimOh masallah ortim yak yaglari
Ben de dönüyorum aksam son bi sahil yuruyusu yapayim dedim
ay allah yardim etsin. 3 hafta tek basina birakilir mi koca hicSelammmm kızlarrr ancak gelebildim niyeee
Yiyecek detokslari kisa vadede faydali olabilir ama uzun vadede zarari daha cok ortim vücut yoksunluga giriyor iyi yapmissinKabak detoksunun kaptan'ın fikri ile bıraktım şu anlık ama Spor yapacağım puanlar bizde olsun ortim
ortim napiyosun bakalim?günaydın kızlar. Herkese iyi pazarlar
amaninSelammmm kızlarrr ancak gelebildim niyeee
Canim eski diyetisyenim matcha cayi onermisti kullandim metabolizmayi hizlandiriyor ama bir hafta kullanmami önermişti bende uykusuzluk ve biraz carpinti yapti gunduz icmeni tavsiye ederimGunaaaydiiin
Bugün yedigim hurmaların bedelini ödeme günükabak detoks ve yürüyüş yapicigim kizlar matcha çayı hiç duyup kullanan var mı ?
Yiyecek detokslari kisa vadede faydali olabilir ama uzun vadede zarari daha cok ortim vücut yoksunluga giriyor iyi yapmissinben de yuruyusten geldim dunku kadar cok olmasa da idare eder
Canim eski diyetisyenim matcha cayi onermisti kullandim metabolizmayi hizlandiriyor ama bir hafta kullanmami önermişti bende uykusuzluk ve biraz carpinti yapti gunduz icmeni tavsiye ederim
Ben d diyet yapmiyorum ortim o lafi sevmiyorum saglikli ogunler yapiyorumBu hafta ne kadar hamuru sevsem de yemek hoşuma gitmedi düzelteyim dedim de perşembe yapayim mademya zaten burada bilen bilir ben hic boyle küçük küçük beslenmedim diyet yapmıyorum aslinda artık bu benim beslenme biçimim yani ben bu işi bitirdigimde de böyle beslenme düzenim ☺ matcha yi az önce yogurtla yedim midemde garip bisiler oluyo
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
81.5 | ??? | | |
70.7 | 69.5 | | |
68.2 | 67.9 | | |
82 | 81 | | |
52.1 | 51.8 | | |
62.3 | 61.8 | | |
74.4 | 73.9 | | |
73.3 | 72.8 | | |
100.6 | 99.5 | | |
64.9 | 64 | | |
59.1 | 58 | | |
77.2 | 76.2 | | |
65.3 | ??? | | |
67.3 | 65.5 | | |
52.6 | 51.8 | | |
92.2 | ??? | | |
68.1 | 66 | | |
| | | |
| | | |
Hemen bakayım şu matcha kaça nemişşşşBu hafta ne kadar hamuru sevsem de yemek hoşuma gitmedi düzelteyim dedim de perşembe yapayim mademya zaten burada bilen bilir ben hic boyle küçük küçük beslenmedim diyet yapmıyorum aslinda artık bu benim beslenme biçimim yani ben bu işi bitirdigimde de böyle beslenme düzenim ☺ matcha yi az önce yogurtla yedim midemde garip bisiler oluyo
Çok güzel tadı olmasa da kendisi şuan geçtiği heryerde hissettiriyo kendiniBakıldı koşun matcha yaaaaa
Matcha Çayı Ne İşe Yarar? Klorofil ve antioksidan açısından zengin olan matcha çayının yağ yakıcı özelliği bulunmaktadır. Vücuttaki fazla yağların dışarı atılmasını sağlayan bu doğal bitki çayı aynı zamanda yeni yağ oluşumunun da engellenmesine destek sağlar. Bunu tok tutucu özelliği ile gerçekleştirmektedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?