- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.681
Kaptanim surekli kullanim onerilmiyor aman dikkatli kosalimBakıldı koşun matcha yaaaaa
Matcha Çayı Ne İşe Yarar? Klorofil ve antioksidan açısından zengin olan matcha çayının yağ yakıcı özelliği bulunmaktadır. Vücuttaki fazla yağların dışarı atılmasını sağlayan bu doğal bitki çayı aynı zamanda yeni yağ oluşumunun da engellenmesine destek sağlar. Bunu tok tutucu özelliği ile gerçekleştirmektedir
Kaptanim surekli kullanim onerilmiyor aman dikkatli kosalimbende carpinti ve uykusuzluk da yapti bir hafta kullanip mola vermek en guzeli
Aynen öyle dersem diyetteyim ve kisarsam bu kadar veremezdim sanırım. Aha bende öyleyim ye koş spora sonra biz iki orti ne uyumluyuz geri de kalmıyoruzBen d diyet yapmiyorum ortim o lafi sevmiyorum saglikli ogunler yapiyorum
Sagliksiz canimin istedigi bisey olursa da tadina bakip sporla yakiyorum.
Kendi vucudunu en iyi sen taniyorsun zaten sana ne iyi gelecekse onu yapmak en guzeli
Hadi bakalim matcha etkisi
Aynen ortim kilo da verdik yani sagliksiz bisey yapmiyoruz kendimize uyarliyoruzAynen öyle dersem diyetteyim ve kisarsam bu kadar veremezdim sanırım. Aha bende öyleyim ye koş spora sonra biz iki orti ne uyumluyuz geri de kalmıyoruz
Ayy cok sevindim canim ya dedim yazsam mi yazmasam mi basari hikayesi icin yuksek kilodayim falan diye ama benimki de basari dedim sonuc olarakNamaria bayıldım bayıldımmmm çok çok tebrik ederim kendine ne büyük iyilik yapmışsın ve yapmaya devam ediyorsun ♥ resmen küçülmüşsün ben başarı hikayemi yazmamıştım çok kıskandım hemen yazmalıyım umarım bütün kıskanmalar böyle olur diyelim
Linki koyayım kızlarda okusunlar aşka gelsinler benim gibi özensinler
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Merhaba 🤗 Başta Kadınlar Kulübüne ve Zayıflama gruplarını açan, emek harcayan herkese teşekkürlerimle... Aslında diyet serüvenim bundan bi kaç yıl önce başladı. 15 kilo verip, son 6 kiloda 1 yıl takılı kalınca araştırma yaparken buraya rast geldim ve iyiki ama iyiki 5.takıma girdim, en güzel...www.kadinlarkulubu.com
2 gundur kizim hasta onunla iygilenmekten hic telefonu elime alamadim uzgunum.Listeye ancak bakabildim
Veee listeyeyi yeni giren her üyenin yaptığı gibiMahi57 de menü yazmamış niye böyle birşey var bilmemm listeye giren o gün menü yazmıyor
Namaria bayıldım bayıldımmmm çok çok tebrik ederim kendine ne büyük iyilik yapmışsın ve yapmaya devam ediyorsun ♥ resmen küçülmüşsün ben başarı hikayemi yazmamıştım çok kıskandım hemen yazmalıyım umarım bütün kıskanmalar böyle olur diyelim
Merhaba 🤗 Başta Kadınlar Kulübüne ve Zayıflama gruplarını açan, emek harcayan herkese teşekkürlerimle... Aslında diyet serüvenim bundan bi kaç yıl önce başladı. 15 kilo verip, son 6 kiloda 1 yıl takılı kalınca araştırma yaparken buraya rast geldim ve iyiki ama iyiki 5.takıma girdim, en güzel...www.kadinlarkulubu.com
Cnm yoğurtla sütle tüketince ishal yapıyo diye biliyorum dikkat et onaÇok güzel tadı olmasa da kendisi şuan geçtiği heryerde hissettiriyo kendinibir de ekleme olarak metabolizmayı hızlandırıyor.koşun kizlar kiraz sapı da unutmayın kesin birinciyiz sonraaa
Çok geçmiş olsun üşüttü mü2 gundur kizim hasta onunla iygilenmekten hic telefonu elime alamadim uzgunum.
Veren kız yogurtla yiyomus bende yapım dedim yedikten sonra benim regl i söktü iki gün erken getirtti şuan önüne kattığını götürecek gibi amatörCnm yoğurtla sütle tüketince ishal yapıyo diye biliyorum dikkat et ona
Geçmiş olsun üşütme felan mi2 gundur kizim hasta onunla iygilenmekten hic telefonu elime alamadim uzgunum.
Ortim cok teşekkür ediyorumNamaria ortim sen harikalar yapmış hala daha yapıyorsun müthiş bi daralma var ve çok farketmişsin yolun açık hedefin yakın olsun
Kaptanım 91 diyelim bu haftaYeni 1 haftalık hedefleri toparlıyorum canlar
Eksik olanlar
@SaskinAnne
@Amor-a
@Pain Killer
caroline84
@pacman
@bebeqimyoldamrc
Namaria senden de alayım canım cuma hedefini ☺
Çok geçmiş olsun2 gündür mahvolduk
Ay aynısı oluyor bizde de. Eve giriyorum her şey mis. Nasıl yapıyorsa artık. Ay diyorum canım ne güzel hiç kirletmemişsin. Sonra ayrıntıdaSelammmm kızlarrr ancak gelebildim niyeee
3 hafta evde tek başına kalan koca desem anlarsınız değil mi
Görünürde herşey çok temizdi sabah detaylara girince anam dedimmm
tost makinesinde köfte yapmış yağları orda donmuş simsiyahh offfff
Halıya çay dökülmüş halıyı yıkadım yağmurda başladı nasıl kuruyacak bakalım
Dolaba sıvıyağ dökülmüş falananasıda yarın köyden gelecekmiş
bana hiç iyi pazar olmadı size iyi pazarlar
Ay maşallah. Çok güzel ya. Çok klasik olacak ama gerçekten de her şey kafada bitiyor. Tebrik ederim. Yolun kalanını birlikte aşalım inşallahNamaria bayıldım bayıldımmmm çok çok tebrik ederim kendine ne büyük iyilik yapmışsın ve yapmaya devam ediyorsun resmen küçülmüşsün ben başarı hikayemi yazmamıştım çok kıskandım hemen yazmalıyım umarım bütün kıskanmalar böyle olur diyelim
Cok teşekkür ediyorum canim guzel dileklerin icinAy maşallah. Çok güzel ya. Çok klasik olacak ama gerçekten de her şey kafada bitiyor. Tebrik ederim. Yolun kalanını birlikte aşalım inşallahNamaria
AA sayfa değişmiş çalışma sonrasıİyi aksamlar arkadaslar cok sukur evime ve kedime kavustum menümü yazip kacayim mutlu huzurlu geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?