Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugun walk challenge gunu ama ben spora gidip kondusyon calisicam cardio gunum degil sonunda halim olursa biraz yuruyus yapayim kosu bandinda
seyrekyagmur esim sen nasilsin nasi gidiyor
Yapamazsan yürüyüş şart değil nasıl olsa gene sporla uğraşacaksın orti sıkıntı olmaz Bir dahakine yaparız. Ben de yapamayacağım çanakkale'den az önce döndüm fena yorgunluk hali regl sancısı hepsi bir arada ha bir de valizler

Bugun walk challenge gunu ama ben spora gidip kondusyon calisicam cardio gunum degil sonunda halim olursa biraz yuruyus yapayim kosu bandinda
seyrekyagmur esim sen nasilsin nasi gidiyor
Bende senin gibiyim bugün yağmurluydu soğuktu oğlumu alıp dışarı çıkamadığım için Challenge kaldı gerçi evde ebelemece kovalamaca oynadık hattı sayılır bir adım olmuş
Akşam 10 gibi uyur o yattıktan sonrada kondisyon bisikletine binerim çok özledim canım bisikletimi iyi ki almışım evine spor aleti alanlar genelde 1 2 ay sonra pişman olurlar ama benim 4 yıl oldu hep iyi ki almışım diyorum o olmasaydı şimdi kilom *2 olurdu

Hoşgeldin evine
KV macerası bitti

Ben hiç diyemedim onu ya. Yıllarca durdu eliptik sonunda sattım Yaşasın leslie diyorum ben de. Allahtan onu hiç sıkılmadan yapıyorum

Ben hiç diyemedim onu ya. Yıllarca durdu eliptik sonunda sattım Yaşasın leslie diyorum ben de. Allahtan onu hiç sıkılmadan yapıyorum
Belki kişisel özelliktir eşimde kullanıyor ilerde büyük balkonlu bir ev alırsak orayı cam balkonla kapatıp spor salonu giib yapalım diyoruz bisiklet + koşu bandı yeter ağırlıklar pilates aletleri vs var zatenn stor perde ile kapattık mı oh mis

ortim ne ettin kol böregi, pogaca falan gözlerim yanlis mi görùyor

Sabah
2 biskuvi

Ögle
1 kebap porsiyon
Salata
Cacik

Su : 1.5 lt
Mehfam
Kahvaltı yapma imkânın olmadı galiba afiyet olsun az olduğu için kebap göze batmıyor :)
Afiyet olsun güzel canım üzümlü bitter çikolata ölçüler dahilinde mi :)
Sabah
Simit
Peynir
Çay
Yeşillik domates

Öğle
Yok

Akşam
Balık
Salata
1 kk helva

5300 adim
Simit ne kadar yedin canım tam mıydı ? Diyette en fazla çeyrek veriyorlar susam ekstra kaloriymiş afiyet olsun
Gayet iyi canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım menüde yürüyüşte güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…