- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.861
Canım çok güzel menü afiyet olsun.18 Ekim
10.00
Bir yumurta biber domatesten kucuk sahan menemenin yarisi
Domares salatalik yesillik
1 dilim tam buğday ekmeği
2 ceviz
2 dilim beyaz peynir
14.00
1 tabak semizotlu eristeli yesil mercimek
1 kase salata
3 kaisk yogurt
16.30
1 bardak kefir
2 ceviz
18.00
1 kase sut icine 3 yk yulaf, 4 ceviz ve 2 hurma
22.20
1 kutu activia
1 soda
(Yoldan geldigim icin)
Su 2 lt
Spor 7000 adim 70 puan
@reyyanK
Cok sagol canimCanım çok güzel menü afiyet olsun.
İnsülin direnci, Pkos için daha çok iki ögün öneriliyor.
Gerçi sen 18 kilo verdin sana neyin iyi geldigini biliyorsundur.
Miss gibi menü afiyet olsun1. ogun
peynir tabagi
1 yk koz patlican
1 yk koz kirmizi biber
2. ogun
firinda yagsiz tavuk, yogurt
1 fincab yesil cay
2 litre su
belmayne
Dunku menunden sonra gayet iyi canimsabah
2 adet çeri domates
1 adet badem salatalık
5 adet misket peynir ve zeytin
1 kupa şekersiz çay
2 aci cin biber
ara 1 tarçınlı türk kahvesi 1 hurma
öğlen
150gr yoğurt ve 3yk türlü
40 dk tempolu yürüyüş
ara 1 kupa yeşil çay
akşam
1yk bulgur pilavı
1 gofret
gün boyu 3lt tarçınlı su
11000 adımCherry Mom mavimli
Findik lahmacun 7 tane gozume cok geldi ama kucukse sorun yoktur aksam da yok zaten guzel benceSabah
1 elma
2 erik
1 bardak yesil cay
Ögle
7 küçük findik lahmacun
Salata
Aksam
1bardak form cay
Gayet guzel menu ve adimKahvaltı bolca menemen, 5 zeytin, 5 dilim şekersiz bal kabagi üstüne ceviz
Akşam 1 kase kırmızı mercimek çorbası, bir tane karnıyarık (kızartma degil) salata ayran, 7 8 tane çilek
Bolca su,
Beş bin adım kaptanım ben çok fazla yürüyemiyorum o yüzden menüme yazdım.
Teşekkür ederim kuzumRegl için gözün aydın cnm ☺çocuğa da acil şifalar dilerim
Geçmedi
Canım ona sıkkın ne zor bir meslek annelik. Dün çocuğum orda bağırırken pazar günü kan alınırken fenalastim iki gündür tansiyonum yüksek migrenim de tuttu
Bugün regl oldum tabi hafifcik bir şişkinlik var obkadari da normal sanırım
O dedikodu yapanları bana gönder sen link göndersene bu nasıl bir saçmalıktır 80 gün regl olmamış son 6 günü tarlusal içen kadın ne yapacak Allah aşkına
Benim onlar kadar vicdanım umursamaz olsa eski tartı resminin üstünde oynardım. Hiç photoshop falan yapamam sanki
Bu kadar olmaz saçma sapan işler. Ben sizin baş kaptan var ya ona da yazdım neden atmıyorsunuz diye. Bir yerde kural varsa ihlal eden ceza alır vermezsen onun bunun resmini inceler durursun malesef
acikcasi bastan beri resimli olmaliydi bence bildirimler, tum takimlar icin konusuyorum. kagit olayi su asamada yapilabilecek en makul cozum, sende uzun uzun anlatmissin kaptanim hakkini helal et.Canım daha önce bu konulara çok girmediysem ekibin huzuru kaçmasın,polemik olmasın( sonuçta ordanda burayı okuyanlar vs ) takımımız dışında olan şeyler bizi etkilemesin diyeydi ama detaylı anlatmadığım içinde anladığım kadarıyla siz yada daha çok sen durumu kabul edemedin gibi.. konuyu Bahar kaptana kadar götürdüğünü göre böyle anlıyorum. Şimdi ilk ve son kez uzun uzun anlatayım kendi çerçevemden gerisi sende :)
Söz konusu olayların çıkış noktasındaki ekran görüntüsü bundan tam 5 ay öncesine ait bir kilo bildirimine ait listede olan takım kaptanı +2 kg iken sabit diye bildirim geçiyor.. kaptan yardımcısıda kendi aralarında işler bozuşunca 5 ay sonra bunu ortaya çıkarıyor..
Takım kaptanı sonrasında zaten izne ayrılmış listeden çıkmıştı olayların patladığında listeye gireli 1 yada 2 hafta olmuştu..
Yaptığı kabul edilebilir mi bencede hayır bende başta senin düşündüğün gibi kaptan kesinlikle diskalifiye olmalı dedim .. ama sonra detaylı düşününce hiçte çözüm olmayacağını kendimce anlayabiliyorum.
Kaptan takımdan giderrse kural gereği takım içinden biri kaptan olmalıydı ( ki bunu ordaki kaptan savaşları içinde hiç bir üye istemiyordu )
Takım kaptansız kalırsa ne olacaktı ? Takım kapanacaktı.. o takımda hiç bir suçu olmayan bir sürü insan var onların zayıflamaya devam etmek hakkı değil mi
Üyeler başka takıma transfer olabilir miydi evet namaria gibi olabilirdi ama biz nasıl burda bir birimize alıştıysak onlarda birbirine alışmış ve kopmak istememek en doğal hakları
Hadi diyelim transfer olmak istediler namaria dışında bize 3 üye gelmek istedi kabul etmedim ..
Bir de şu tarafından bakmak lazım bugün bu olayı bu kaptan yaptı yarın çıkıp başka bir kaptan yada üyenin yapmayacağı ne malum ? O yüzden bu fotoğraflı notlu kuralın yaşanan bu olayın birebir sonucu olmadığını sadece bundan bir ders çıkarıldığını bilmeni isterim.
Bu yarışmada maalesef şuan güvenler zedelendi eskisi gibi fotoğrafsız yolumuza devam ediyor olsaydık x kişi diyelim yemedi içmedi detoks yaptı 3 kilo verdi pehhh ne kadarı doğru acaba denecekti.. içimizde 1 kişi bile bildirimlere inanmayan kaldı ise bunu ortadan kaldırmaya çalışıyoruz tüm istediğimiz bu .
Birde son cümlen bana mı iriti geldi yazım dili mi inan bilemedim "onun bunun " derken sen ben tüm platformdaki kişilerden bahsediyorsun.tüm arkadaşları inceleyecek olan ben ve zıpzıp kaptan en ufak hak yenmesin diyede kılı kırk yarıyoruz.60 küsür kişi var şuann yarışmada, biz eski güvenli ortam olsun diye bıkmadan cuma günleri tek tek bakıyoruz şikayetçi değiliz :)
Hani senden de istediğimiz bir foto tarih isim 1 dakikanı almaz ama bu senin motivasyonunu çok bozuyor ise takımdan ayrılmadan alt listede devam edebilirsin üst liste için bu zorunluluk var. Sen nasıl motivasyonunu kurabileceksen öyle olsun
Aynen öyle canım teşekkür ederim ve helal olsun tabikiacikcasi bastan beri resimli olmaliydi bence bildirimler, tum takimlar icin konusuyorum. kagit olayi su asamada yapilabilecek en makul cozum, sende uzun uzun anlatmissin kaptanim hakkini helal et.
yalniz dedikodular kismi can sikici. bizim takim acik acik zan altinda kaliyor.
ama bunca insan her hafta syni oranda kilo verilemeyecegini bilir herhalde, bir hafta cok kaybettiysek sonraki hafta oran azalacaktir bunu tahmin etmek zor degil.
gunde 8 saat uuyan birini 3 gun uyanik tutabilirsiniz, wauw 72 saat uykusuzluga dayandi dersiniz, sonraki hafta gunde 15 saatini uyumakla gecirir o kisi ve bu dogaldir siz bu insana ne cok uyuyorsun yahu diyemezsiniz.. gecen hafta oranimiz cok yuksekti takim olarak, acik ara fark atmistik, bunun bir geri donusu olacak tabiki...
birileri bu durumdan nemalanmaya calismis olabilir, cok onemli mi? bence degil... bundan sonraki surecte ama bu hafta ama sonraki hafta performansimiz tekrar yukselecektir illaki bu dedikodulari cikaranlarin tezleri kendiliginden curuyecektir zaten.
odaklanmamiz gereken kendimiziz. ben bu tur durumlara kahkahalarla gulup geciyorum. ben kendimi biliyorum baskasinin ne dusundugunun onemi yok...SaskinAnne sende bu konuyu kisisellestirme bence, hepimiz kendimize bakalim hedeflerize odaklanalim yeter.
Kaptanım kolay gelsin bu işler baya zorlaşmışCanım daha önce bu konulara çok girmediysem ekibin huzuru kaçmasın,polemik olmasın( sonuçta ordanda burayı okuyanlar vs ) takımımız dışında olan şeyler bizi etkilemesin diyeydi ama detaylı anlatmadığım içinde anladığım kadarıyla siz yada daha çok sen durumu kabul edemedin gibi.. konuyu Bahar kaptana kadar götürdüğünü göre böyle anlıyorum. Şimdi ilk ve son kez uzun uzun anlatayım kendi çerçevemden gerisi sende :)
Söz konusu olayların çıkış noktasındaki ekran görüntüsü bundan tam 5 ay öncesine ait bir kilo bildirimine ait listede olan takım kaptanı +2 kg iken sabit diye bildirim geçiyor.. kaptan yardımcısıda kendi aralarında işler bozuşunca 5 ay sonra bunu ortaya çıkarıyor..
Takım kaptanı sonrasında zaten izne ayrılmış listeden çıkmıştı olayların patladığında listeye gireli 1 yada 2 hafta olmuştu..
Yaptığı kabul edilebilir mi bencede hayır bende başta senin düşündüğün gibi kaptan kesinlikle diskalifiye olmalı dedim .. ama sonra detaylı düşününce hiçte çözüm olmayacağını kendimce anlayabiliyorum.
Kaptan takımdan giderrse kural gereği takım içinden biri kaptan olmalıydı ( ki bunu ordaki kaptan savaşları içinde hiç bir üye istemiyordu )
Takım kaptansız kalırsa ne olacaktı ? Takım kapanacaktı.. o takımda hiç bir suçu olmayan bir sürü insan var onların zayıflamaya devam etmek hakkı değil mi
Üyeler başka takıma transfer olabilir miydi evet namaria gibi olabilirdi ama biz nasıl burda bir birimize alıştıysak onlarda birbirine alışmış ve kopmak istememek en doğal hakları
Hadi diyelim transfer olmak istediler namaria dışında bize 3 üye gelmek istedi kabul etmedim ..
Bir de şu tarafından bakmak lazım bugün bu olayı bu kaptan yaptı yarın çıkıp başka bir kaptan yada üyenin yapmayacağı ne malum ? O yüzden bu fotoğraflı notlu kuralın yaşanan bu olayın birebir sonucu olmadığını sadece bundan bir ders çıkarıldığını bilmeni isterim.
Bu yarışmada maalesef şuan güvenler zedelendi eskisi gibi fotoğrafsız yolumuza devam ediyor olsaydık x kişi diyelim yemedi içmedi detoks yaptı 3 kilo verdi pehhh ne kadarı doğru acaba denecekti.. içimizde 1 kişi bile bildirimlere inanmayan kaldı ise bunu ortadan kaldırmaya çalışıyoruz tüm istediğimiz bu .
Birde son cümlen bana mı iriti geldi yazım dili mi inan bilemedim "onun bunun " derken sen ben tüm platformdaki kişilerden bahsediyorsun.tüm arkadaşları inceleyecek olan ben ve zıpzıp kaptan en ufak hak yenmesin diyede kılı kırk yarıyoruz.60 küsür kişi var şuann yarışmada, biz eski güvenli ortam olsun diye bıkmadan cuma günleri tek tek bakıyoruz şikayetçi değiliz :)
Hani senden de istediğimiz bir foto tarih isim 1 dakikanı almaz ama bu senin motivasyonunu çok bozuyor ise takımdan ayrılmadan alt listede devam edebilirsin üst liste için bu zorunluluk var. Sen nasıl motivasyonunu kurabileceksen öyle olsun
Sağol canımKaptanım kolay gelsin bu işler baya zorlaşmış
bir bardak sut ic boyle durumlarda bence. tarcinli icersen daha da iyi olur. ama ben gun icinde yeterli beslenmediysem olue bende o genelde. hele ki sebze yemegi yedigim aksamlarArkadaslar tarlusali uzun zamandir kullanmiyordum onun etkisi mi bilmiyorum istahim afik aksam menum gayet doyurucuydu ama karnim kazinir gibi oldu bir grissini ve bir dilim peynir yedim az önce sagliksiz degil ama normalde olmazdi
Ne onerirsiniz bu konuda bir an once bitseydi de regl olsaydim
Hemen yat ölü taklidi yaapArkadaslar tarlusali uzun zamandir kullanmiyordum onun etkisi mi bilmiyorum istahim afik aksam menum gayet doyurucuydu ama karnim kazinir gibi oldu bir grissini ve bir dilim peynir yedim az önce sagliksiz degil ama normalde olmazdi
Ne onerirsiniz bu konuda bir an once bitseydi de regl olsaydim
Evet canim sebzeyi ben de oglen tercih ediyorum aksam yersem de erken yatiyorumbir bardak sut ic boyle durumlarda bence. tarcinli icersen daha da iyi olur. ama ben gun icinde yeterli beslenmediysem olue bende o genelde. hele ki sebze yemegi yedigim aksamlaro yizdem aksam menulerinde genellikle protein tuketmeye calisiyorum.
Kaptanim aynen yatsaydim keske yemedenHemen yat ölü taklidi yaapen kesin çözüm
Ayy şaka bir yana bende ömrümde bir kez kullandım Allah bir daha denk getirmesin beter bir ilaçhani kullansan dert kullanmasan dert
Baharatlı limonlu yoğurt mu yesen ? Mideni bozmazsa tabi hem yağ yakıcı özelliği var hemde karnını bastırır bir nebze canım
ben bu ilaci evde 3 er 5 er stokluyordum bir donem. baya tuvalet kagidi stoklar gibiHemen yat ölü taklidi yaapen kesin çözüm
Ayy şaka bir yana bende ömrümde bir kez kullandım Allah bir daha denk getirmesin beter bir ilaçhani kullansan dert kullanmasan dert
Baharatlı limonlu yoğurt mu yesen ? Mideni bozmazsa tabi hem yağ yakıcı özelliği var hemde karnını bastırır bir nebze canım
Güzel güzel anlatmışsın yordum seni de canımCanım daha önce bu konulara çok girmediysem ekibin huzuru kaçmasın,polemik olmasın( sonuçta ordanda burayı okuyanlar vs ) takımımız dışında olan şeyler bizi etkilemesin diyeydi ama detaylı anlatmadığım içinde anladığım kadarıyla siz yada daha çok sen durumu kabul edemedin gibi.. konuyu Bahar kaptana kadar götürdüğünü göre böyle anlıyorum. Şimdi ilk ve son kez uzun uzun anlatayım kendi çerçevemden gerisi sende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?