- 23 Mart 2016
- 30.166
- 90.838
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.841
Sevilmez mi ya Allah yardımcısı olsun kardeşlerimizinKaraliyok epeydir dikkatimi çekiyor daçok severim Azerbaycanı ve halkını.. Heyecanlandım
Çeyrek yedim canimKahvaltı yapma imkânın olmadı galiba afiyet olsun az olduğu için kebap göze batmıyor :)
Afiyet olsun güzel canımüzümlü bitter çikolata ölçüler dahilinde mi :)
Simit ne kadar yedin canım tam mıydı ? Diyette en fazla çeyrek veriyorlar susam ekstra kaloriymişafiyet olsun
Gayet iyi canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım menüde yürüyüşte güzel bence
Kolay gelsin canim yavas yavas yaparsin cok yorma kendiniYapamazsan yürüyüş şart değil nasıl olsa gene sporla uğraşacaksın orti sıkıntı olmaz Bir dahakine yaparız. Ben de yapamayacağım çanakkale'den az önce döndüm fena yorgunluk hali regl sancısı hepsi bir arada ha bir de valizler
Geçti mi gözü ?
GeçmediKızlar geçen haftaSaskinAnne malum ilaç sebebiyle büyük bir artı gördü mavimli sınav stresi sebebiyle psikolojik savaşla artı gördü @kirmizigitar + 200 diyette olabilecek bir artı tutarı zaten onun dışında artımız yoktu tüm ekip kilo verdi ama ekip ortalaması bir hayli düşük çıktı ancak bunlar bile dedikoduya sebebiyet vermiş kimse özelimizde ilacınızı hastalığımızı bilemez o yüzden bu hafta sizden 1.lik için elinizden geleni yapmanızı rica ederim canım sıkıldı
Amin inşallah canım.. Hem öyle hemde benim küçüklükten gelen apayrı bir tutkum var oralara. Arkadaşlarım var ordaSevilmez mi ya Allah yardımcısı olsun kardeşlerimizin
Oncelikle Allah bagislasin yavrunu canimBende senin gibiyim bugün yağmurluydu soğuktu oğlumu alıp dışarı çıkamadığım için Challenge kaldı gerçi evde ebelemece kovalamaca oynadık hattı sayılır bir adım olmuş
Akşam 10 gibi uyur o yattıktan sonrada kondisyon bisikletine binerim çok özledim canım bisikletimiiyi ki almışım evine spor aleti alanlar genelde 1 2 ay sonra pişman olurlar ama benim 4 yıl oldu hep iyi ki almışım diyorum o olmasaydı şimdi kilom *2 olurdu
Canım özelden mesajını okudum da yazamadım. Kusura bakma benim bu aralar kafam çok dağınık kızla uğraş evle uğraş esnek çalışma bitti okula da gideceğiz artikAmin inşallah canım.. Hem öyle hemde benim küçüklükten gelen apayrı bir tutkum var oralara. Arkadaşlarım var orda
Ben de kac gundur sorcam aklimda karaliyok ne canimKaraliyok epeydir dikkatimi çekiyor daçok severim Azerbaycanı ve halkını.. Heyecanlandım
Geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin
Netten baktım ve hurma gibi anladım amaBen de kac gundur sorcam aklimda karaliyok ne canimhic duymadim
Geçmiş olsun inşallahCanım özelden mesajını okudum da yazamadım. Kusura bakma benim bu aralar kafam çok dağınık kızla uğraş evle uğraş esnek çalışma bitti okula da gideceğiz artik
Sağol canımGeçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin
hmm tamam canim ben süreleri yazıyordum :)Sürede olur canım yarım saat 1 saat gibi kişiye hangisi uyuyorsa artık :)
orti ya ben hafta sonu abanıyorumslm orti nasil gidiyor? yürüyüs yapacagim ben de bugün.
ortiyiz canim da iki gündür yaziyorum etiketliyorum seni, bana hic pas vermiyorsun
Benim yürüyüş bandım var çok faydasını gördüm. Hatta annemlere getirmeyi bile düşündüm ama çok agır.Bende senin gibiyim bugün yağmurluydu soğuktu oğlumu alıp dışarı çıkamadığım için Challenge kaldı gerçi evde ebelemece kovalamaca oynadık hattı sayılır bir adım olmuş
Akşam 10 gibi uyur o yattıktan sonrada kondisyon bisikletine binerim çok özledim canım bisikletimiiyi ki almışım evine spor aleti alanlar genelde 1 2 ay sonra pişman olurlar ama benim 4 yıl oldu hep iyi ki almışım diyorum o olmasaydı şimdi kilom *2 olurdu
Regl için gözün aydın cnm ☺çocuğa da acil şifalar dilerimGeçmedi
Canım ona sıkkın ne zor bir meslek annelik. Dün çocuğum orda bağırırken pazar günü kan alınırken fenalastim iki gündür tansiyonum yüksek migrenim de tuttu
Bugün regl oldum tabi hafifcik bir şişkinlik var obkadari da normal sanırım
O dedikodu yapanları bana gönder sen link göndersene bu nasıl bir saçmalıktır 80 gün regl olmamış son 6 günü tarlusal içen kadın ne yapacak Allah aşkına
Benim onlar kadar vicdanım umursamaz olsa eski tartı resminin üstünde oynardım. Hiç photoshop falan yapamam sanki
Bu kadar olmaz saçma sapan işler. Ben sizin baş kaptan var ya ona da yazdım neden atmıyorsunuz diye. Bir yerde kural varsa ihlal eden ceza alır vermezsen onun bunun resmini inceler durursun malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?