Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çeyrek yedim canim

Kolay gelsin canim yavas yavas yaparsin cok yorma kendini

Geçti mi gözü ?

Geçmedi
Canım ona sıkkın ne zor bir meslek annelik. Dün çocuğum orda bağırırken pazar günü kan alınırken fenalastim iki gündür tansiyonum yüksek migrenim de tuttu
Bugün regl oldum tabi hafifcik bir şişkinlik var obkadari da normal sanırım
O dedikodu yapanları bana gönder sen link göndersene bu nasıl bir saçmalıktır 80 gün regl olmamış son 6 günü tarlusal içen kadın ne yapacak Allah aşkına
Benim onlar kadar vicdanım umursamaz olsa eski tartı resminin üstünde oynardım. Hiç photoshop falan yapamam sanki
Bu kadar olmaz saçma sapan işler. Ben sizin baş kaptan var ya ona da yazdım neden atmıyorsunuz diye. Bir yerde kural varsa ihlal eden ceza alır vermezsen onun bunun resmini inceler durursun malesef

Oncelikle Allah bagislasin yavrunu canim
Ohh valla eve alet alip memnun kalan ve kullanan kisi sayisi cok az masallah canim kondusyon bisikletinin hakkini vermjssin
Ben de iki hafta olmadi spora yazildim ogretmenevi var benim eve cok yakin orda açılmış cok sakin 1-2 kisi var ilk gun bisiklet beni mahvetti sonra alistim.
Bugun de adim olmus biraz ama genel olarak alet calistim kol kurek vs

Amin inşallah canım.. Hem öyle hemde benim küçüklükten gelen apayrı bir tutkum var oralara. Arkadaşlarım var orda
Canım özelden mesajını okudum da yazamadım. Kusura bakma benim bu aralar kafam çok dağınık kızla uğraş evle uğraş esnek çalışma bitti okula da gideceğiz artik

Benim yürüyüş bandım var çok faydasını gördüm. Hatta annemlere getirmeyi bile düşündüm ama çok agır.
Hava sogudu Yagmur yagdı derdi yok

Regl için gözün aydın cnm ☺çocuğa da acil şifalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…