Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aman canim nazarim degmesin yola hazirlikli cikman ne guzel. Ayrica spor bile var

ortim süpersin.

Merhaba

Herkesten ozur dilerim aktif olamiyorum, sikintilar bitmiyor. Babam maalesef covid pozitif cikti, tansiyon ve sekeri de oldugu icin hastaneye yatirdilar. Uzaktan caresizce telefonda konusuyorum sadece, cumaya kadar giremeyebilirim.
Ah canım çok üzüldüm umarım hemen iyileşir acil şifalar diliyorum

Merhaba

Herkesten ozur dilerim aktif olamiyorum, sikintilar bitmiyor. Babam maalesef covid pozitif cikti, tansiyon ve sekeri de oldugu icin hastaneye yatirdilar. Uzaktan caresizce telefonda konusuyorum sadece, cumaya kadar giremeyebilirim.
acil sifalar diliyorum canim

Afiyet olsun ortiiim
Sağol aşkm hüzünlenme ama yine dikkat ediyorum eskiden olsa çok daha fazla yerdm ve her öğün ekmek
Oh afiyet olsun canim 2 ana ogunu de kebapcida yapma da
Yok tatlım 1.öğün evdeki kahvaltıydı
Merhaba

Çok geçmiş olsun kuzum acil şifalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…