- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.901
sorun degil nolcakneler oluyor bana :))
Mesajına döndüm ya okundu gözükünce gözümden kaçmış düzeltiliyorm şimdi affet
sen 59 kilo musunyağmurlu sağuk bir İstanbul sabahından herkese günaydınnn. bugün tartıldım kaptanım ama pek fark yok59.00 Cherry Mom hafta sonu abanırsam böyle olur değil mi :) ama yataktan çıktıktan 10dk sonra tartıldım vücudum belkş daha kendine gelmemiştir olabilir mi ki acaba. sabah 06.30 da servise bindiğimden erken çıkıyorum
evet ortim 59 hedef 57 idi ama kaptanımızsen 59 kilo musunamanin ya ne güzel kac kilo olmak istiyorsun
söylemesem daha iyievet ortim 59 hedef 57 idi ama kaptanımızCherry Mom 55 senin için ideal dedi bende seve seve kabul ettim. sen kaç kiloydun ortişim mavimli
ne yapalım seninde boyun bizden uzun :)))söylemesem daha iyi82 kiloydum gecen hafta. 65 olmak istiyorum kismetse, yolum uzun
Evet alışamadım bende henüz şaka maka baya birşey değişmişaaa bu yeni sistem yüzünden herhalde birbirimizin mesajlarini kaciriyoruz
Olabilir canım ben sabah uyanınca çok ödemli kalkıyorum belki sende öylesindiryağmurlu sağuk bir İstanbul sabahından herkese günaydınnn. bugün tartıldım kaptanım ama pek fark yok59.00 Cherry Mom hafta sonu abanırsam böyle olur değil mi :) ama yataktan çıktıktan 10dk sonra tartıldım vücudum belkş daha kendine gelmemiştir olabilir mi ki acaba. sabah 06.30 da servise bindiğimden erken çıkıyorum
Tamam canımGünaydın canım
Bebeqim i çıkarabilir misin rica etsem
yok hayatım bu güzel yemek yapanlardan :) herseyi hazırlayan planlayan o hatta kendisi de kilo verme yolunda 3 kilo verdi hafta içi oda yemiyor ama hafta sonu da yiyelim bari deyip döktürüyorOlabilir canım ben sabah uyanınca çok ödemli kalkıyorum belki sende öylesindir
Hafta sonları eşine uyma lütfen bize uysana baskı yapan tiplerden mi ye ye ye diye :))) bazıları öyledir ya hani :)
Eğer öyle ise bak bana baskı yapmaya devam ederssen sanada hamur işi yapmayacağım de :) sessizce yesin kalksın elindekinden olmasın :)
aaa orticim boyun kaç bakalımsöylemesem daha iyi82 kiloydum gecen hafta. 65 olmak istiyorum kismetse, yolum uzun
Sağol bebeğimGeçmiş olsun cnm
Uyumuşum bı yerden sonra orti arabayı bende kullanmadım nasıl halim gittiyseKolay gelsin canim yavas yavas yaparsin cok yorma kendini
Senin beslenmen tam benlik ortim hiç acikmadan krizsiz yaparsın bu şekilde19 Ekim
7.40
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim pastirma (bitince almicam bi sure)
1 dilim tam buğday ekmeği
12.30
6 yk firin sebze
1 kase yoğurt
16.30
1 avuc findik ceviz
2 parca sekersiz cikolata (kalorisi dusuk bise)
18.00
6 kofte (120 gr civari)
Sogus
21.00
1 kutu activia
1 soda
Su 2.5 lt
Spor 12 dk kosu bandi yuruyus,
20 dk eliptik, 30 dk aletli kondüsyon (squat, lunge, kurek, ip atlama vs combo) aletli kondusyon kac puan bilmiyorum tabloda yok ama 3 ten hesapliyorum haktir bence total 162 puan Cherry Mom Mehfam
Al benden de o kadar neyse guzel düşünelimgünaydın arkadaşlar huzurlu günler
uykumu tam alamadım pek bi keyifsizim akşama düzelir inşallah :)
ortim dinlen güzelce bugün inşallah.Sağol bebeğim
Uyumuşum bı yerden sonra orti arabayı bende kullanmadım nasıl halim gittiyse
Senin beslenmen tam benlik ortim hiç acikmadan krizsiz yaparsın bu şekilde
Al benden de o kadar neyse guzel düşünelim
Günaydın canımGünaydın kizlar dün akşam biraz rahatsizdik eşim hariç çocuklarla ben biraz ateş vardı gece geçti ve ben 11 gibi uyuyakalmisim çok halim kesildi korktuk da biraz. Dün sabah çok az klasik kahvalti, öğle Tekirdağ kofte pilavsiz beyaz ekmekle yedim. Akşam da etli biber dolma az manti ve kavurma yedim annem yollamış yoldan geldim diye.
Sabah da tartım regl ikinci günu olmasi sebebiyle az artı verdi 70.9 +300 Gr gibi. Umarım kilo vermisimdir.
Aaaaa bak bu kötü iştee yayok hayatım bu güzel yemek yapanlardan :) herseyi hazırlayan planlayan o hatta kendisi de kilo verme yolunda 3 kilo verdi hafta içi oda yemiyor ama hafta sonu da yiyelim bari deyip döktürüyorCherry Mom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?