Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yağmurlu sağuk bir İstanbul sabahından herkese günaydınnn. bugün tartıldım kaptanım ama pek fark yok 59.00 Cherry Mom hafta sonu abanırsam böyle olur değil mi :) ama yataktan çıktıktan 10dk sonra tartıldım vücudum belkş daha kendine gelmemiştir olabilir mi ki acaba. sabah 06.30 da servise bindiğimden erken çıkıyorum

sen 59 kilo musun amanin ya ne güzel kac kilo olmak istiyorsun

Olabilir canım ben sabah uyanınca çok ödemli kalkıyorum belki sende öylesindir
Hafta sonları eşine uyma lütfen bize uy sana baskı yapan tiplerden mi ye ye ye diye :))) bazıları öyledir ya hani :)
Eğer öyle ise bak bana baskı yapmaya devam ederssen sanada hamur işi yapmayacağım de :) sessizce yesin kalksın elindekinden olmasın :)

Günaydın kızlar
Bu mesaj yazma yeri mi değişmiş
Neyse malum regl ve tatlı isteği
Bende sabah ham kakao ile lapa yaptım içine de 2 parca bitter cikolata muz ve badem of ya sanki dilim pasta yiyorum ne lezzetli bisey oldu

yok hayatım bu güzel yemek yapanlardan :) herseyi hazırlayan planlayan o hatta kendisi de kilo verme yolunda 3 kilo verdi hafta içi oda yemiyor ama hafta sonu da yiyelim bari deyip döktürüyor Cherry Mom

Günaydın kizlar dün akşam biraz rahatsizdik eşim hariç çocuklarla ben biraz ateş vardı gece geçti ve ben 11 gibi uyuyakalmisim çok halim kesildi korktuk da biraz. Dün sabah çok az klasik kahvalti, öğle Tekirdağ kofte pilavsiz beyaz ekmekle yedim. Akşam da etli biber dolma az manti ve kavurma yedim annem yollamış yoldan geldim diye.
Sabah da tartım regl ikinci günu olmasi sebebiyle az artı verdi 70.9 +300 Gr gibi. Umarım kilo vermisimdir.

Geçmiş olsun cnm
Sağol bebeğim
Kolay gelsin canim yavas yavas yaparsin cok yorma kendini
Uyumuşum bı yerden sonra orti arabayı bende kullanmadım nasıl halim gittiyse
Senin beslenmen tam benlik ortim hiç acikmadan krizsiz yaparsın bu şekilde
günaydın arkadaşlar huzurlu günler
uykumu tam alamadım pek bi keyifsizim akşama düzelir inşallah :)
Al benden de o kadar neyse guzel düşünelim

ortim dinlen güzelce bugün inşallah.
güzel düşünelim dediğin gibi

Günaydın canım
Çok geçmiş olsun Allah korusun ama takip edin yinede siz kendinizi tabi

Regliye rağmen +300 iiyi bir rakam canım

yok hayatım bu güzel yemek yapanlardan :) herseyi hazırlayan planlayan o hatta kendisi de kilo verme yolunda 3 kilo verdi hafta içi oda yemiyor ama hafta sonu da yiyelim bari deyip döktürüyor Cherry Mom
Aaaaa bak bu kötü iştee ya
Ozmann sen kendini frenleyeceksin canım aslında haftada 1 tek öğünde kaçamak yapabilirsin ama sen hem cumartesi hem pazar öğle akşam öğünlerinde kaçamaklı gidiyorsun en azından bunları teke indirmekle başlayabilirsin tümden kesmek zor olabilir hemde bir anda ne oldum demezsin diyet zorlaşmaz senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…