- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.981
Bi hatun vardı youtube da. Bi Özenip yapmıştım ben de onun yaptırdıklarını. Ağlayarak oturup kalktım bir haftaİki gundur bisiklet lunge squat hareketleri derken baldirlarimi hissetmiyorum agridan
Otursam kalkamıyorum kalksam oturamiyorum
Yarin salona gitmicem evde hafif yoga yapacagim insallah
benm de muhtemelen oyle bisi oluyo suan. bak kendime kuculmus geliyorum giysilerim bollasti, hafifledim, mezure de inceliyorum, ama kilo sabit ya da bi tik yuksek gorunuyo tartida. kuzende oyle demisti diyrtisyene giderken tarti degismemis ama yag oranim dusmus oluyodu bazi aylar diye. muhtrmelen oypr bi donguye girdim.Canım ben diyetisyene giderken diyetisyen 60 lı rakamlara varınca kadınlarda bir direnç oluyor, O dönem biraz sabırlı olmak gerekiyor demişti ama farklı bir şeyler de yapılabilir tabi. Benim de hep ödem olurdu vücudumda. Hatta tartılırdım diyetisyende kilom değişmemiş olurdu ama 1 kilodan fazla yağdan vermiş olurdum. O da kilona takılma önemli olan yağdan vermen demişti ama benim evdeki baskül yağı felan gösteren bir baskül değil o yüzden anlayamıyorum ödem mi değil mi benim de canım sıkılıyor.gerçi bu if diyetiyle baya azaldı ödemlerim aslında. Biraz sabır gerekiyor sanırım. Sonuçta sağlıklı beslenmeye ve spora devam edersek en nihayetinde vücudun direnci kırılacaktır.
Ahah canim hedefe ulasirken tatli yorgunluklar diyelimBi hatun vardı youtube da. Bi Özenip yapmıştım ben de onun yaptırdıklarını. Ağlayarak oturup kalktım bir hafta
Yok canım ya sen vücudunu hiç strese sokma böyle kaygıyla. Sonuçta bunlar kilo verme sürecindeki doğal aşamalar. En nihayetinde devam edecekbenm de muhtemelen oyle bisi oluyo suan. bak kendime kuculmus geliyorum giysilerim bollasti, hafifledim, mezure de inceliyorum, ama kilo sabit ya da bi tik yuksek gorunuyo tartida. kuzende oyle demisti diyrtisyene giderken tarti degismemis ama yag oranim dusmus oluyodu bazi aylar diye. muhtrmelen oypr bi donguye girdim.
acikcasi suan kilo vermiyprum diyr beni rahatsiz eden tek sey gruba zarar verecek olmak...
Teşekkür ederim canım. Korona dan dolayı bir yere girip yemek istemedik. Saçma sapan yemek zorunda kalmamak için hazırlık yaptık. Aslında normalde bir günden bişi olmaz derdim ama cuma tartı korkusu sardıAman canim nazarim degmesinyola hazirlikli cikman ne guzel. Ayrica spor bile var
Hoşgeldin evine kaptanımHanımlar selam kaçak ördeğiniz uğramaya geldi :)
Ne var ne yok nasıl gidiyor?
kimler kaldı takımda benim tanıdığım? çoğu kişiyi yine tanımıyorumdur kesin
Bize dökmeyeceksin kime dökeceksin aç açın halinden tontiş tontişin halinden anlarBu arada ben çok kilo aldım yaa tartıda 3-3,5 kg gibi görünüyor ama göbeğim feci durumda baya bıngıl bıngıl
Takip edeyim burayı azıcık gaza geleyim diyorum eskisi gibi de vakit bulamıyorum. Gelmişken azcık içimi döktüm kusura bakmayın
Daimi kadroda sen varsın emnisim valla sen de olmasan takımı tanıyamayacağım:))Hoşgeldin evine kaptanım
Geçen sefer gelişinde bayaa kişiye denk gelmiştin ama bu sefer neredeyse kimse yokayvacicegi var sadece ama o da bu aralar aktif olamıyor zor zamanlar geçiriyor onun dışında kadro yeni
Nasılsın iyisin umarım
En son ne zaman spor yaptım hatırlamıyorumBize dökmeyeceksin kime dökeceksin aç açın halinden tontiş tontişin halinden anlar
Spor şart kaptanım 50 kiloda olsan sarkar o göbek sporsuz
Ben eskiden afedersiniz WC ye oturamıyordum ayol ağrıdanİki gundur bisiklet lunge squat hareketleri derken baldirlarimi hissetmiyorum agridan
Otursam kalkamıyorum kalksam oturamiyorum
Yarin salona gitmicem evde hafif yoga yapacagim insallah
Sorma sorma başladı yağmur yaş virüs zaten geldi gitmeyecek gibiEn son ne zaman spor yaptım hatırlamıyorumYazın yüzüyordum ama havalar da soğudu, eve de tıkıldık kaldık habire yiyorum ben
Benim önce motive olmam lazım, şu an göbeğime bakıp üzülme modundayım umarım gaza gelip iradeyle bölgesel egzersizleri de yapacak kıvama gelirimSorma sorma başladı yağmur yaş virüs zaten geldi gitmeyecek gibi
Ama sıkıntı göbek ise sadece düzenli bölgesel egzersiz yapsan bile 1 ayda büyük düzelme olurprogram yapsan kendine yada telefona inen uygulamalar var koçluk flaan yapıyor bildiğin özel hoca gibi set set çalıştırıyor insanı .. hangi bölgeye istersen o yöne yönelik hareketler oluyor :)
Yok kaptanım negatif çıktıCherry Mom şimdi paylaşımı okurken denk geldim covid belirtileri yaşamışsın galiba, çok çok geçmiş olsun daha iyi misin? Covid miymiş peki belli oldu mu? Daha devamını da okuyamadım, direkt yazdım
Bende aynı sayılır kaptanım İstanbul'daydık ailemin yanında yeni geldik Ankaraya havalar bozmadan son bir gidip gelelim dedik :)Daimi kadroda sen varsın emnisim valla sen de olmasan takımı tanıyamayacağım:))
Ne olsun benden de evden çalışmaya devam, bir yandan da çocuk işte uğraşmaca halindeyim sürekli:)
Senin oğluş nasıl, sen nasılsın? 4’ü bitirecek değil mi yanlış hatırlamıyorum?
Aman aman ertelemeBenim önce motive olmam lazım, şu an göbeğime bakıp üzülme modundayım umarım gaza gelip iradeyle bölgesel egzersizleri de yapacak kıvama gelirim
Neyse çok şükürYok kaptanım negatif çıktı
Başka bir enfeksiyondu galiba idrar yolu olabilir üşütme olabilr
Ateş ve halsizlik çok vardı korktuk baya bizde geçti çok şükür teşekkür ederim
İyi yapmışsınız biz de hala dönemedik İstanbul’a, burda birtakım tadilat işlerine giriştik, onların bitmesini bekliyoruz. Sözde İstanbul’a taşındık ama son 1 senede orada geçirdiğim süre baya azBende aynı sayılır kaptanım İstanbul'daydık ailemin yanında yeni geldik Ankaraya havalar bozmadan son bir gidip gelelim dedik :)
Oğlum 4 yaşına girmek üzere birşey kalmadı 24 kasım dogum günümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?