Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İki gundur bisiklet lunge squat hareketleri derken baldirlarimi hissetmiyorum agridan
Otursam kalkamıyorum kalksam oturamiyorum
Yarin salona gitmicem evde hafif yoga yapacagim insallah

İki gundur bisiklet lunge squat hareketleri derken baldirlarimi hissetmiyorum agridan
Bi hatun vardı youtube da. Bi Özenip yapmıştım ben de onun yaptırdıklarını. Ağlayarak oturup kalktım bir hafta

benm de muhtemelen oyle bisi oluyo suan. bak kendime kuculmus geliyorum giysilerim bollasti, hafifledim, mezure de inceliyorum, ama kilo sabit ya da bi tik yuksek gorunuyo tartida. kuzende oyle demisti diyrtisyene giderken tarti degismemis ama yag oranim dusmus oluyodu bazi aylar diye. muhtrmelen oypr bi donguye girdim.

acikcasi suan kilo vermiyprum diyr beni rahatsiz eden tek sey gruba zarar verecek olmak...

Yok canım ya sen vücudunu hiç strese sokma böyle kaygıyla. Sonuçta bunlar kilo verme sürecindeki doğal aşamalar. En nihayetinde devam edecek

Aman canim nazarim degmesin yola hazirlikli cikman ne guzel. Ayrica spor bile var
Teşekkür ederim canım. Korona dan dolayı bir yere girip yemek istemedik. Saçma sapan yemek zorunda kalmamak için hazırlık yaptık. Aslında normalde bir günden bişi olmaz derdim ama cuma tartı korkusu sardı iyiki de sarmış.

Hanımlar selam kaçak ördeğiniz uğramaya geldi :)
Ne var ne yok nasıl gidiyor?
kimler kaldı takımda benim tanıdığım? çoğu kişiyi yine tanımıyorumdur kesin
Hoşgeldin evine kaptanım

Geçen sefer gelişinde bayaa kişiye denk gelmiştin ama bu sefer neredeyse kimse yok ayvacicegi var sadece ama o da bu aralar aktif olamıyor zor zamanlar geçiriyor onun dışında kadro yeni

Nasılsın iyisin umarım

Bize dökmeyeceksin kime dökeceksin aç açın halinden tontiş tontişin halinden anlar
Spor şart kaptanım 50 kiloda olsan sarkar o göbek sporsuz

Daimi kadroda sen varsın emnisim valla sen de olmasan takımı tanıyamayacağım:))
Ne olsun benden de evden çalışmaya devam, bir yandan da çocuk işte uğraşmaca halindeyim sürekli:)
Senin oğluş nasıl, sen nasılsın? 4’ü bitirecek değil mi yanlış hatırlamıyorum?

Bize dökmeyeceksin kime dökeceksin aç açın halinden tontiş tontişin halinden anlar
Spor şart kaptanım 50 kiloda olsan sarkar o göbek sporsuz
En son ne zaman spor yaptım hatırlamıyorum Yazın yüzüyordum ama havalar da soğudu, eve de tıkıldık kaldık habire yiyorum ben

Ben eskiden afedersiniz WC ye oturamıyordum ayol ağrıdan neyse zafere giden yolda bunları çekeceğiz kızlar oturduğumuz yerden yerken iyiydi

En son ne zaman spor yaptım hatırlamıyorum Yazın yüzüyordum ama havalar da soğudu, eve de tıkıldık kaldık habire yiyorum ben
Sorma sorma başladı yağmur yaş virüs zaten geldi gitmeyecek gibi
Ama sıkıntı göbek ise sadece düzenli bölgesel egzersiz yapsan bile 1 ayda büyük düzelme olur program yapsan kendine yada telefona inen uygulamalar var koçluk flaan yapıyor bildiğin özel hoca gibi set set çalıştırıyor insanı .. hangi bölgeye istersen o yöne yönelik hareketler oluyor :)

Cherry Mom şimdi paylaşımı okurken denk geldim covid belirtileri yaşamışsın galiba, çok çok geçmiş olsun daha iyi misin? Covid miymiş peki belli oldu mu? Daha devamını da okuyamadım, direkt yazdım

Benim önce motive olmam lazım, şu an göbeğime bakıp üzülme modundayım umarım gaza gelip iradeyle bölgesel egzersizleri de yapacak kıvama gelirim

Yok kaptanım negatif çıktı
Başka bir enfeksiyondu galiba idrar yolu olabilir üşütme olabilr
Ateş ve halsizlik çok vardı korktuk baya bizde geçti çok şükür teşekkür ederim

Bende aynı sayılır kaptanım İstanbul'daydık ailemin yanında yeni geldik Ankaraya havalar bozmadan son bir gidip gelelim dedik :)
Oğlum 4 yaşına girmek üzere birşey kalmadı 24 kasım dogum günümüz

Yok kaptanım negatif çıktı
Başka bir enfeksiyondu galiba idrar yolu olabilir üşütme olabilr
Ateş ve halsizlik çok vardı korktuk baya bizde geçti çok şükür teşekkür ederim
Neyse çok şükür Çok geçmiş olsun tekrardan
Bende aynı sayılır kaptanım İstanbul'daydık ailemin yanında yeni geldik Ankaraya havalar bozmadan son bir gidip gelelim dedik :)
Oğlum 4 yaşına girmek üzere birşey kalmadı 24 kasım dogum günümüz
İyi yapmışsınız biz de hala dönemedik İstanbul’a, burda birtakım tadilat işlerine giriştik, onların bitmesini bekliyoruz. Sözde İstanbul’a taşındık ama son 1 senede orada geçirdiğim süre baya az
Minnoşun da doğum gününe az kalmış, kasım olduğunu hatırlıyordum:) büyüyünce daha iyi sanki di mi? Bebekken çok zorlanıyordum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…