Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydin kizlar

cok uykusuzum ya ufaklik boluk porcuk etti uykumu gece
Al benden de o kadar
3 gecedir kalkıp benim yanıma gelmek istiyor anne diye bağırıyor yanıma alıyorum beni ittiriyor kendi yatacakmış
Sirtim tutuldu kaç gündür başımın ağrısını söylemiyorum bile
Menü yazmayı bile unutmusum

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım, bi konu açayım bugün :)
kızlar ben 2. cocuğu düşünmekle geçmi kaldım acaba oğlum11 yaşında
Bence tam zamanı
35 yaşındaydın değil mi ? Aynı yaşlardaydık öyle hatırladım
Bence cocuklar ya peşpeşe olmalı olmuyorsa da açık ara olmalı yoksa zor oluyor anne babaya benim gördüğüm örnekler öyle. Uysal çocuklar hariç tabi..
Eşimle erkek kardeşi arasında 11 12 yaş var çokta güzel takılır gezerler ailede 4 çocuk olmasına rağmen gözdeleri hep en küçük kapış kapış gidiyor abla abi arasında :)) oğlunlada eminim ileride öyle güzel ilişkileri olur.
Sen hazır mısın bir bebiş fikrine peki ?

Aynen Bir de böyle insanlar söylüyor. Bu aklıma içten içe bir ben üstünüm güzelim esasından başka bir şey değil. Bende bu kadar kontrolsüzleşince aklıma hep nazar geliyor çok kişi söyledi çünkü. Neyse bugün ve yarın dikkat edeceğiz artık

EVET hazırım da 11 yıl korundum 3 aydır korunmayı bıraktım ama hala hareket yok :) biran önce olsun istiyorum ama dr 1 yıl beklicez dedi

Cherry Mom kaptanim benim izin hakkim var mi?

yediklerimk iyice dusurdum ama hala arti arti geliyorum, muhtemelen gunljk kalori alimim azaldikca metabolizma iyice durma noktasina geldi. izine ayrilip bir sure yemekleri abartip sonra tekrar mi diyete donsem diye dusunuyorum. takima zarar verecek olma hissi cok canimi sikiyor cunku...

Aynen ortim moral bozmak yok
Kilo vermissin dediklerinde oyle mi ya hic farkinda degilim vs diyip gecistirmek en guzeli

Ya neden o kadar gerildin sen

canım metabolizmayı çalıştırmak için illa kalorili şeyler yemn gerekmiyor

Sabah kalkınca limonlu ılık su
Sabah yumurtasından peynirine zeytine salatasına güzel bir kahvaltı
Öğlen sebze yemeği
Akşam çorba salata köfte ızgara ne varsa
Aralarda gün içinde mutlaka 1 meyve / ceviz kayısı günde 2 fincan Yeşil çay
Yatarken baharatlı limonlu yoğurt bunu 1 hafta dene bence denemeden bilemeyiz

Sen ne yapıyorsun günde tek öğün tek gıda
Metabolizmanın yerinde bende olsam bende sana küser boykot ederim yakıt yok

İzin konusuna gelince 2 ayı doldurdun cuma günü bakarız duruma göre

ya aslinda hergun sebze protein kalsiyum almaya gayret ediyorum bi sekilde, ceviz vs de salatalarima yogurduma ekliyorum bazen, yesil cay kiraz sapi da iciyprum. zaten bu kadar dikkat ettigim halde boype oldugu icin sinirlerim bozuluyo ya... miktarlarini arttirmaya calistigimda ertesi sabah tarti cosmus oluyo, miktarlari azaltiyorum ama bu defa da ne tarti iniyo ne ben tatmin oluyorum. hem tokluk hissim kalmadi hem moralim bozuluyor.

gunlerce wc bile cikmiyorum ki sebebini buldum, o kadar az yiyorum ki barsaklarda bosalacak birsey kalmiyor... esimin eve gelmeyisleri yemek duxenimi alt ust etti kac zamandir, biraz ondan da boyle kacti ayarim...

bir sure yemek olayini azicik arttirmayi dusunuyorum ama bu defa da tartiya arti olarak yansirsa takima zararim olmasin diye cekindigim icin izin hakki dedim acikcasi.cunku daha once denedim biliyprum gercrktrn su icsem yariyo bana, biliyosun iste sabah uyanip tartiliyprum 2 saat sonra 1 kilo arti geliyorum filan... tum gun kosturma halindeyim bir alt kat bir ust kat sirf spor olsun diye odadan odaya kosuyorum evde... eskiden bile bu kadar hareket etmiyordum. ama tikandim yani anlamiyorum... burda surekli dertlenip takim.arkadaslarini da bunaltmak istemiyorum, o yuzden pek yazasim bile yok gruba bir kac gundur fark ettiysen...

Anladım canım vücudun az yemeye çok alışmış maalesef ya tmm strese girde istemiyorum tabi cuma günü son bildirimini yaparsın öyle izne ayırırız seni ama inan üzüldüm izne ayırdığımız ister istemez ekipten çıkıp gidiyor hayırlısı olsun senin nasıl hissettiğin önemli

Uykusuz annelerin kilo verme serüveni diye grup açmalı
Neyseki ben bu sabah eksi gördüm sonunda
Ah canım valla bitmiyor bitmiyor gece uyutmaya çalışmak işkence geceden sabaha işkence yat kalk yat kalk nevrim dönüyor

Eksi için tebrik ederim rregli bitsin daha gider o inşallah

Ah canım valla bitmiyor bitmiyor gece uyutmaya çalışmak işkence geceden sabaha işkence yat kalk yat kalk nevrim dönüyor

Eksi için tebrik ederim rregli bitsin daha gider o inşallah
Benimkinin odasında kanepe var ben orada yatıyorum gece başlıyor anne diye birde beni istemiyor yalnız yatacakmış bırakıp gitsem uyuyunca kesin düşer çok zor oluyor
Birde okula giderken sabah 7 de çıkıyordum 3 saate yakın yol sürüyor. Sabaha kadar yat kalk sabah o yola git çok zor oluyordu

Ay ne güzel tek yatmak istiyor daha ne istiyorsun canım Yatak bariyeri alsan ? Ben kullanıyorm çok memnunum e bebekten almıştım normal tek kişilik bazanın kenarına koyduk çok deli yatan bir çocuk olmasına rağmen hiç tehlike atlatmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…