Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesinlikle çok daha iyi gerçi bizde hâla bir uyku sorunu var ama en azından eskisi gibi yapışık değiliz evde büyüyorlar çok şükür

Adana öncesi yeşil çay
Şöbiyet sonrası form Çay Allah'ım sen bizi koru amin

Kırk yılda bir yapılan gezi o yüzden direk ceza puanı vermiyorm ama yarın güzel bir spor bekliyorm

Son düzenleme:
Bugün kötü bigun oldu ve ben neden böyle güzel giderken bunu yapıyorum anlamıyorum akşam saatleri krizim artıyor ve bugün akşam ne yesem mideme gitmedi sankii. Hep su azlığından oluyor anladım artık.
Akşamları seni oyalayacak birşeyler bul o Zaman canım
Evdekiler mi birşeyler yiyor görüp istiyorsun ?

Akşamları seni oyalayacak birşeyler bul o Zaman canım
Evdekiler mi birşeyler yiyor görüp istiyorsun ?
Yok kaptanim bugün bendim mutfaktan çıkmayan. Gün güzel giderken akşam ustu kek yaptim yememek için lapa yedim hiç mideme gitmedi sonra kavurmayi hadi yumurtalık dedim beyaz ekmege yumuldum kesmedi kek elime geldi regl mi yapiyo hep biy olmuyodu suyu az içtim oda etkiliyor canım sıkıldı. Sabah kosucam yağmur olmazsa.

Kesinlikle susuzluk karbonhidrat isteğini arttırıyor bu kanıtlanmış gerçek dikkat etmek gerek canım üzüldüm ama yarın telafi edeceğine eminim

Buraya 120 puan ceza verelim yarın güzel bir spor yap canım tabi hasta değilsenn
Ver valla kendime bende bı sürü ceza vericem zaten 6 ya yaklaşmışken neydi bu iradesizlik.ama hep nazar kim gördüyse çok harika zayıflamissin dediler bı maşallah demediler yahu.

Kesinlikle susuzluk karbonhidrat isteğini arttırıyor bu kanıtlanmış gerçek dikkat etmek gerek canım üzüldüm ama yarın telafi edeceğine eminim
Yarın sabah 1.5 lt su sisemden gene alicm ve ben artık hamur yiyemiyorum aslında ağır gelmeye başladı. Telafisini muhakkak yapicam diyorum ya çok sinirlendim

Selam ortim, adimlara ve suya bayildim ama kalan diger herseye oldum bittim
Ilk hedeften sonra bu menuyu hediye edicem kendime

Menü ayrı spor apayrı harika ortim

Ver valla kendime bende bı sürü ceza vericem zaten 6 ya yaklaşmışken neydi bu iradesizlik.ama hep nazar kim gördüyse çok harika zayıflamissin dediler bı maşallah demediler yahu.
ortim arada oluyor öyle gayet normal önemli olan sağlıklı beslenmeye hemen dönmek hiç canını sıkma güzel bir spor yaparsın suyunu da bol içtin mi metabolizma bu sonuçta elbet gidecek kilolar
ben insanlara zorla maşallah dedirtiyorum artık yoksa 5 kilo fazlası olmayan insanlar 40 kilo fazlası olan bana aa cok zayıflamışsın belli bi yerden sonra daha da verme falan diyorlar

bazılarının gözü göz değil buna emin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…