- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.001
Kesinlikle çok daha iyiNeyse çok şükürÇok geçmiş olsun tekrardan
İyi yapmışsınız biz de hala dönemedik İstanbul’a, burda birtakım tadilat işlerine giriştik, onların bitmesini bekliyoruz. Sözde İstanbul’a taşındık ama son 1 senede orada geçirdiğim süre baya az
Minnoşun da doğum gününe az kalmış, kasım olduğunu hatırlıyordum:) büyüyünce daha iyi sanki di mi? Bebekken çok zorlanıyordum ben
Adana öncesi yeşil çayBugün menüm
1.öğün Sabah yumurta ,beyaz peynir 5 zeytin domates salatalık
Otobüste yeşil çay ve 1 paket bisküvi
2.öğün adana kebap bol yeşillik ve salata
Ara 2 şöbiyet,dondurma
Biraz önce form çay içtim
9100 adım, 2 lt su oldu 3 yaparım
Akşamları seni oyalayacak birşeyler bul o Zaman canımBugün kötü bigun oldu ve ben neden böyle güzel giderken bunu yapıyorum anlamıyorum akşam saatleri krizim artıyor ve bugün akşam ne yesem mideme gitmedi sankii. Hep su azlığından oluyor anladım artık.
Buraya 120 puan ceza verelim yarın güzel bir spor yap canım tabi hasta değilsenn+ 2 dl muzlu kek
Yok kaptanim bugün bendim mutfaktan çıkmayan. Gün güzel giderken akşam ustu kek yaptim yememek için lapa yedim hiç mideme gitmedi sonra kavurmayi hadi yumurtalık dedim beyaz ekmege yumuldum kesmedi kek elime geldi regl mi yapiyo hep biy olmuyodu suyu az içtim oda etkiliyor canım sıkıldı. Sabah kosucam yağmur olmazsa.Akşamları seni oyalayacak birşeyler bul o Zaman canım
Evdekiler mi birşeyler yiyor görüp istiyorsun ?
Kesinlikle susuzluk karbonhidrat isteğini arttırıyor bu kanıtlanmış gerçek dikkat etmek gerek canım üzüldüm ama yarın telafi edeceğine eminimYok kaptanim bugün bendim mutfaktan çıkmayan. Gün güzel giderken akşam ustu kek yaptim yememek için lapa yedim hiç mideme gitmedi sonra kavurmayi hadi yumurtalık dedim beyaz ekmege yumuldum kesmedi kek elime geldi regl mi yapiyo hep biy olmuyodu suyu az içtim oda etkiliyor canım sıkıldı. Sabah kosucam yağmur olmazsa.
Ver valla kendime bende bı sürü ceza vericem zaten 6 ya yaklaşmışken neydi bu iradesizlik.ama hep nazar kim gördüyse çok harika zayıflamissin dediler bı maşallah demediler yahu.Buraya 120 puan ceza verelim yarın güzel bir spor yap canım tabi hasta değilsenn
Yarın sabah 1.5 lt su sisemden gene alicm ve ben artık hamur yiyemiyorum aslında ağır gelmeye başladı. Telafisini muhakkak yapicam diyorum ya çok sinirlendimKesinlikle susuzluk karbonhidrat isteğini arttırıyor bu kanıtlanmış gerçek dikkat etmek gerek canım üzüldüm ama yarın telafi edeceğine eminim
Selam ortim, adimlara ve suya bayildim ama kalan diger herseye oldum bittimBugün menüm
1.öğün Sabah yumurta ,beyaz peynir 5 zeytin domates salatalık
Otobüste yeşil çay ve 1 paket bisküvi
2.öğün adana kebap bol yeşillik ve salata
Ara 2 şöbiyet,dondurma
Biraz önce form çay içtim
9100 adım, 2 lt su oldu 3 yaparım
Menü ayrı spor apayrı harika ortim20 Ekim
7.50
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim domates
2 dilim beyaz peynir
12.30
7yk firin sebze
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
16.00
1 avuc findik ve beyaz leblebi karisimi
17.40
1 buyuk kase yogurda yarim limon 2 yk yulaf kimyon kirmizi biber 2 kuru kayısı atip combo mix yaptim(tarlusal etkisini azaltmak icin)
Su 3 lt
Spor 15 dk bisiklet 45 puan
20 dk eliptik 60 puan
22 dk hizli tempo yuruyus 22 puan
24 dk bolgesel (kol+mekik+plank) 60 puan
Toplam 187 puanMehfam Cherry Mom
yok tam kivaminda
ne diyorsun bunu bilmiyordum. ben de az su iciyorumKesinlikle susuzluk karbonhidrat isteğini arttırıyor bu kanıtlanmış gerçek dikkat etmek gerek canım üzüldüm ama yarın telafi edeceğine eminim
Geçmiş olsun, kolay atlatır inşallah.Merhaba
Herkesten ozur dilerim aktif olamiyorum, sikintilar bitmiyor. Babam maalesef covid pozitif cikti, tansiyon ve sekeri de oldugu icin hastaneye yatirdilar. Uzaktan caresizce telefonda konusuyorum sadece, cumaya kadar giremeyebilirim.
ortim arada oluyor öyle gayet normal önemli olan sağlıklı beslenmeye hemen dönmek hiç canını sıkma güzel bir spor yaparsın suyunu da bol içtin mi metabolizma bu sonuçta elbet gidecek kilolarVer valla kendime bende bı sürü ceza vericem zaten 6 ya yaklaşmışken neydi bu iradesizlik.ama hep nazar kim gördüyse çok harika zayıflamissin dediler bı maşallah demediler yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?