- 23 Mart 2016
- 30.159
- 90.800
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.041
Hımm yani tutarsa bile anomali olma durumu var öyle mi ? Onun süresi ne acaba bizim 4 sene oldu korunalı en az 1 sene daha düşünmüyoruz okula başladıktan sonra belkiiii aslında senin gibi 10 lu yaşlarda isterdim ama yaş oldu şimdi bile 34BÖYLE UZUN süre korunmalarda yumurtalar tembelleşiyormuş kabul etmiyormuş :)
sizin bişey değilmiş ben 11 yıl korundu. o yüzden 1 yıl beklemiyoruz dedi olursa da sıkıntı olacak bir durum yok dedi. bence sizde 2021 den itibaren denemeye başlayın nasıl olsa BİRAZ ZAMAN ALACAK :)Hımm yani tutarsa bile anomali olma durumu var öyle mi ? Onun süresi ne acaba bizim 4 sene oldu korunalı en az 1 sene daha düşünmüyoruz okula başladıktan sonra belkiiii aslında senin gibi 10 lu yaşlarda isterdim ama yaş oldu şimdi bile 34geçmiş olsun diyorum
Yok kuzum ya ben yeni spiral taktırdım doğurganlık hâlâ çok yüksek dedi doktor o gün bugün daha çok korkuyorumsizin bişey değilmiş ben 11 yıl korundu. o yüzden 1 yıl beklemiyoruz dedi olursa da sıkıntı olacak bir durum yok dedi. bence sizde 2021 den itibaren denemeye başlayın nasıl olsa BİRAZ ZAMAN ALACAK :)
Off ben de bugün hayalet gibi gezdim hic uyutmadilar dün gece.gunaydin kizlar
cok uykusuzum ya ufaklik boluk porcuk etti uykumu gece
El birliğiyle bizi pert etmişler bugünOff ben de bugün hayalet gibi gezdim hic uyutmadilar dün gece.
Evet canım sen yaz ben yine seni unutayımKaptan bugün walk challenge var mi?
Bu sefer unutma acayip yürüdüm.Evet canım sen yaz ben yine seni unutayım
Güle güle kullan canım şahanesinYeni telefon aldim bugün hemen adim aplikasyonu indirecegim.
Adana beni bitiriyor zatenAdanaya geldik kebapçıdan bildiriyorm afiyet olsun bana
Bu sabah 67.2 dimCherry Mom
2 ana 2 ara öğün yapıcam inşallah planım o
DündeeAdana beni bitiriyor zatenYemek her yer.
Ohh valla geçmiş olsun bende cam silme dahil çok iş yaptım her yerim ağrıyorİyi aksamlar arkadaslar ogleden sonra yogundu santiyedeydim disarda yedik biseler gelince de komsuma sozum vardi kedi aldilar hayirli olsuna gittim eve gel uzan vs vu saat oldu halim olursa isallah yarinin yemegini yapcam bir de hafif yoga yaptimmi benden iyisi yok.
yorgunum dostlarim yorgunum artik
Şimdi ben de başarı hikayene yorum yazdım kuzum. Çok iyi yaptın yazmakla. Büyük savaşlar verdin. Böyle büyük bi başarı taçlandırılmayı hakediyo.
Canım kuzum çok teşekkür ederimmm bu yolda en büyük destekcim sendin biliyorsun iyiki varsın. Evet hiç bırakmadım ama çok umutsuzluğa kapıldığım oldu psikolojik olarak beni siz toparladınızEsraaaammm❤
Çok güzelsiinn❤Harikasın❤
Azmettin ve başardın.
Seninle ilk tanıştığımızda bi isim takmıştım sana.
Bayan irade
Doğru demişim bence. Onca kiloyu gıdım gıdım ama yılmadan hedefe ulaşana kadar savaşarak verdin. Seni tebrik ediyorum kuzum. Başarını doya doya yaşa ve hep böyle kal.
Sen de beni çok toparladın çok derdimi dinledin kuzum. Sana, bu yolda ilerlerken ufacık da olsa bi faydam dokunduysa ne mutlu bana❤❤❤Buradan cevap yazayım millet diyecek iyiki kilo vermiş
Canım kuzum çok teşekkür ederimmm bu yolda en büyük destekcim sendin biliyorsun iyiki varsın. Evet hiç bırakmadım ama çok umutsuzluğa kapıldığım oldu psikolojik olarak beni siz toparladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?