- 23 Mart 2016
- 30.157
- 90.799
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.101
Aaaa kaptanım mantar sote kahvaltı öğünüdür ama menemen gibi mesela. Hani mantarlı tavuk, ya da makarna normal öğün olur ama mantar sote hele de üzeri biraz kaşarlı çayla peynirle
Güzel menü canım yürüyüşte iyi
Vay vayyy ördeklerr mördekleerrdiyetisyenle nasıl gidiyor uyabiliyor musn listelere ?? Uyuyor gibi duruyorsun
Ah canım yine az
Ay kıızlar öğünler ne garip siizn :) kırmızıda ilk öğün fasulye sende mantar sotegüzel menü canım
Menü çok iyi canım adım var galiba henüz atmadın o da iyidir kesin
Bugün herkes çok yorulmuş :)Hanımlar iyi geceler portmanto dolabı aldik bugün onları düzenle anne ziyareti eve gel dolapları indir yarında bı ton iş.. sizler napiyosunuz nasılsınız
Cuma ya yaklaşırken hareket iyidirBugün herkes çok yorulmuş :)
Bende şimdi yatmak üzereyim günü bitirdik çok şükür ,pilim bitti benimde :))
İyi geceler herkese
Kesin bitirmistir :) burada porsiyonlarda buyuk oluyor. Yaninda mezesi ekstrasi fazla. Ben genelde yandaki salatalara yukleniyorum. Yine de cok tabii
Oyle Sayilir canim.Canım sen Azerbaycanlı mısın?
Burdayim.Mahi57 nerdesin canım ?
Benim diyetisyen her türlü peynir yiyebilirsin dedi kahvaltida.Kaşara karşıyız
Doğru söylüyorsun kırk yılda birde olsa bende yaparım kırmızının fasulyeden sonra öyle denk geldi dedim nolihani kibrit kutusu peynirler
Kendi yatağı büyüyen besiklerden olmazsa normal yatak haline getiririzAy ne güzel tek yatmak istiyor daha ne istiyorsun canımYatak bariyeri alsan ? Ben kullanıyorm çok memnunum e bebekten almıştım normal tek kişilik bazanın kenarına koyduk çok deli yatan bir çocuk olmasına rağmen hiç tehlike atlatmadık
Bende mantar yumurtayla sabah Kahvaltıda severimAaaa kaptanım mantar sote kahvaltı öğünüdür ama menemen gibi mesela. Hani mantarlı tavuk, ya da makarna normal öğün olur ama mantar sote hele de üzeri biraz kaşarlı çayla peynirle
Bu ev işleri hiç bitmiyorHanımlar iyi geceler portmanto dolabı aldik bugün onları düzenle anne ziyareti eve gel dolapları indir yarında bı ton iş.. sizler napiyosunuz nasılsınız
Geçmiş olsun canımKendi yatağı büyüyen besiklerden olmazsa normal yatak haline getiririz
Cherry Mom ben 2 gündür çok hastayım bu sabah ta menüye yetişemedim yine yazayım ama çarpını yedim artık
Ben hiperplazi geçirmiştim ya aynı öyle kanamam var yine berbat agrım var çok zor ve kötü geçiriyorum yarında okula gideceğim dün anneme gittim en azından orada dinleneyim diye kusura bakmayın yazamadığım için
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?