- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.061
Kimler varmışşşşSen de beni çok toparladın çok derdimi dinledin kuzum. Sana, bu yolda ilerlerken ufacık da olsa bi faydam dokunduysa ne mutlu bana❤❤❤
KuzuuuummmmKimler varmışşşş
Bende çoook özledimm. İyiyim şükür. Asıl sen nasılsınKuzuuuummmm
Nasılsın. Özlemişim çok❤❤❤
Yaaa kıskanıyım mı şimdi napıyımCherry Mom imm bu arada iyiki seni tanımışım. Harika bi dostsun, harika bi kaptansın. Bazen birini yeni tanıdığın halde çok ısınırsın hemen frekanslar tutar ya. Seninle öyle olduğumuzu düşünüyorum. Dolu dolu 2 yıl geçirdik burda. Ama uzun yıllardır tanışıyormuşuz gibi.
Veda yazısı gibi kk hayatımız film şeridi gibi gözümün önünden geçiyo. Ne oldu bu gece bana bilmiyorum
Seviyorum seni yaaa
O kadar ❤❤❤❤❤
Ben de iyiyim kuzum. Biraz yoğunum. Kızım ilkokul 1e başladı. Onunla uğraşıyorum. Çok zormuş be. Ödev yapmak istemiyor ofluyo pofluyo....Bende çoook özledimm. İyiyim şükür. Asıl sen nasılsın
Canım kusura bakma yazamadım bir türlü Mehmet emre sağolsun tepemde biliyorsunCherry Mom imm bu arada iyiki seni tanımışım. Harika bi dostsun, harika bi kaptansın. Bazen birini yeni tanıdığın halde çok ısınırsın hemen frekanslar tutar ya. Seninle öyle olduğumuzu düşünüyorum. Dolu dolu 2 yıl geçirdik burda. Ama uzun yıllardır tanışıyormuşuz gibi.
Veda yazısı gibi kk hayatımız film şeridi gibi gözümün önünden geçiyo. Ne oldu bu gece bana bilmiyorum
Seviyorum seni yaaa
O kadar ❤❤❤❤❤
Kıskanma kuzum sen de benim için çok değerlisin kısacık zamanda neler neler paylaştık. Çok insan tanıyoruz hepsini seviyoruz belki ama çok azı gönüllerde taht kuruyor. Sen de onlardan birisin benim içinYaaa kıskanıyım mı şimdi napıyım
Yaa Allah kolaylık versin. Yeğenleri de görüyorum da anneleri hep aynısını söylüyorBen de iyiyim kuzum. Biraz yoğunum. Kızım ilkokul 1e başladı. Onunla uğraşıyorum. Çok zormuş be. Ödev yapmak istemiyor ofluyo pofluyo....
Sen neler yapıyorsun
Olmaz mı olmaz mı ay yoksa kim dayanıyrdı onca spora 200 gram 200 gramSen de beni çok toparladın çok derdimi dinledin kuzum. Sana, bu yolda ilerlerken ufacık da olsa bi faydam dokunduysa ne mutlu bana❤❤❤
Teşekkür ederimKıskanma kuzum sen de benim için çok değerlisin kısacık zamanda neler neler paylaştık. Çok insan tanıyoruz hepsini seviyoruz belki ama çok azı gönüllerde taht kuruyor. Sen de onlardan birisin benim için
Allahım okullu oldularda ödev yapmak istemiyorlarBen de iyiyim kuzum. Biraz yoğunum. Kızım ilkokul 1e başladı. Onunla uğraşıyorum. Çok zormuş be. Ödev yapmak istemiyor ofluyo pofluyo....
Sen neler yapıyorsun
Ne kusuru kuzum ben de aynı durumdayım.Canım kusura bakma yazamadım bir türlü Mehmet emre sağolsun tepemde biliyorsun
Aynı duygular benim içimde geçerli canım arkadaşım teşekkür ederimburadan bağımsız dostluğumuz hiç bitmeyecek gibi sanki biz bir yerlerde aylar yıllar boyunca birlikte yemiş içmişiz gibi ne garip değil mi
Güzel menü canım yürüyüşte iyiSabah
1 haslanmis yumrta ve bir parca ekmek
Oglen
150gr yogurt
Firinda kofte patates 3 adet kofte 3 dilim patates
Salata
Ara 1 kupa yesilcay
Aksam 15.30 da
6 adet siyah zeytin ve misket peynir 2 ceri domates ve salatalik 3 dilim ekmek 2 cin acı biber
Ama eve gelince icim kiyilinca ceyrek ekmek arasi tavuksote ve 5 aci biber ve yogurt yedim 3 bardak sekersiz çay
2.5lt su
40dk tempolu yürüyüş
Vay vayyy ördeklerr mördekleerrIyi aksamlar kizlar
Kahvalti 8 de iki parca sucuk, el kadar lavas, kahve
Ara bir elma
Oglen 2 de bir ördek butu, bir patates, az lahana salatasi
Aksam yok
Yürüyüs kaptanda
Cherry Mom
Mehfam
Ah canım yine az1. ogun
zeytinyagli taze fasulye
2 yk yogurt (zerdecal zencefil sumak vs baharatlandirilmis)
2 fincan yesil cay ve melisa cayi
2. ogun:
mantar sote
2 litre su
Ay kıızlar öğünler ne garip siizn :) kırmızıda ilk öğün fasulye sende mantar sote10.15
Mantar sote
Yarim kk peynir
3zeytin
1 dilim tb ekmegi
ara
1 sutlu kahve
1 lokma (tadimlik) kek
18.00
1 lahmacun
Salata
Ayran
su cok degil
Spor 6.163 adim + 2 km rüzgara karşı bisiklet
Menü çok iyi canım adım var galiba henüz atmadın o da iyidir kesinYürüyüş
Sabah 9.00
1 yumurta,5 findik,salatalik,ceyrek simit
2 dilim peynir
Ara bitki cayi
Ogle 13.30
5 kofte,salata,corba
Ara turk kahvesi
Ara eti form,yogurt
Aksam 19.00
Zeytin yağlı ıspanak,yogurt
2 çatal barbunya
2 litre su
Cherry Mom Mehfam
Yaaaa hç sormaAllahım okullu oldularda ödev yapmak istemiyorlaryakında tebeşir yutar ateşimde çıktı der bilmiyorm hâlâ tebeşir var mı okullarda hahaahah
Ne kusuru kuzum ben de aynı durumdayım.
Gerçekten çok garip uzak olup da yakın hissetmek. Çok da güzel ❤
Emre bile bana yapıyorsa senin kızın yapması çok normalYaaaa hç sorma
Tebeşir yok ama dil pabuç kadar. Herşeye bi cevapları var. Sanki şu an 14 yaşında bi ergenler muhatap oluyomuş um hissi veriyor bana. Korkuyoruumm
Ben de gelmeyi istiyorum ama bu ara başımı kaşıyacak zaman bulamıyorum inanki kuzum. Şu okul durumlarını rayına oturtayım gelicem inşallah.Olmaz mı olmaz mı ay yoksa kim dayanıyrdı onca spora 200 gram 200 gram:)))) çoktan bırakırdım nitekim kk ya gelene kadar da kendi yaptığım diyetler hep öyle oldu
Hadi sende gel senin defteride dürelim artık
Tamam canım haklısın sağlıkla gitsin gelsin inşallahBen de gelmeyi istiyorum ama bu ara başımı kaşıyacak zaman bulamıyorum inanki kuzum. Şu okul durumlarını rayına oturtayım gelicem inşallah.
Gelirim kuzum inşallah. haklısın epey ara verdim. Hamlamışım yazamıyorum düşünçok özletiyorsun ama kendini ille diyet değil laf atmaya gel arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?