Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom imm bu arada iyiki seni tanımışım. Harika bi dostsun, harika bi kaptansın. Bazen birini yeni tanıdığın halde çok ısınırsın hemen frekanslar tutar ya. Seninle öyle olduğumuzu düşünüyorum. Dolu dolu 2 yıl geçirdik burda. Ama uzun yıllardır tanışıyormuşuz gibi.
Veda yazısı gibi kk hayatımız film şeridi gibi gözümün önünden geçiyo. Ne oldu bu gece bana bilmiyorum
Seviyorum seni yaaa
O kadar ❤❤❤❤❤

Yaaa kıskanıyım mı şimdi napıyım

Canım kusura bakma yazamadım bir türlü Mehmet emre sağolsun tepemde biliyorsun

Aynı duygular benim içimde geçerli canım arkadaşım teşekkür ederim buradan bağımsız dostluğumuz hiç bitmeyecek gibi sanki biz bir yerlerde aylar yıllar boyunca birlikte yemiş içmişiz gibi ne garip değil mi

Ben de iyiyim kuzum. Biraz yoğunum. Kızım ilkokul 1e başladı. Onunla uğraşıyorum. Çok zormuş be. Ödev yapmak istemiyor ofluyo pofluyo....
Sen neler yapıyorsun
Yaa Allah kolaylık versin. Yeğenleri de görüyorum da anneleri hep aynısını söylüyoraşılır inşallah. Ben aynı evdeyim ve hiç değişiklik yok. Herşey bildiğin gibi

Sen de beni çok toparladın çok derdimi dinledin kuzum. Sana, bu yolda ilerlerken ufacık da olsa bi faydam dokunduysa ne mutlu bana❤❤❤
Olmaz mı olmaz mı ay yoksa kim dayanıyrdı onca spora 200 gram 200 gram :)))) çoktan bırakırdım nitekim kk ya gelene kadar da kendi yaptığım diyetler hep öyle oldu
Hadi sende gel senin defteride dürelim artık

Ben de iyiyim kuzum. Biraz yoğunum. Kızım ilkokul 1e başladı. Onunla uğraşıyorum. Çok zormuş be. Ödev yapmak istemiyor ofluyo pofluyo....
Sen neler yapıyorsun
Allahım okullu oldularda ödev yapmak istemiyorlar yakında tebeşir yutar ateşimde çıktı der bilmiyorm hâlâ tebeşir var mı okullarda hahaahah

Ne kusuru kuzum ben de aynı durumdayım.
Gerçekten çok garip uzak olup da yakın hissetmek. Çok da güzel ❤

Güzel menü canım yürüyüşte iyi
Iyi aksamlar kizlar
Kahvalti 8 de iki parca sucuk, el kadar lavas, kahve
Ara bir elma
Oglen 2 de bir ördek butu, bir patates, az lahana salatasi
Aksam yok

Yürüyüs kaptanda
Cherry Mom
Mehfam
Vay vayyy ördeklerr mördekleerr diyetisyenle nasıl gidiyor uyabiliyor musn listelere ?? Uyuyor gibi duruyorsun
1. ogun
zeytinyagli taze fasulye
2 yk yogurt (zerdecal zencefil sumak vs baharatlandirilmis)

2 fincan yesil cay ve melisa cayi

2. ogun:
mantar sote

2 litre su
Ah canım yine az
10.15
Mantar sote
Yarim kk peynir
3zeytin
1 dilim tb ekmegi

ara
1 sutlu kahve
1 lokma (tadimlik) kek

18.00
1 lahmacun
Salata
Ayran

su cok degil
Spor 6.163 adim + 2 km rüzgara karşı bisiklet
Ay kıızlar öğünler ne garip siizn :) kırmızıda ilk öğün fasulye sende mantar sote güzel menü canım
Menü çok iyi canım adım var galiba henüz atmadın o da iyidir kesin

Allahım okullu oldularda ödev yapmak istemiyorlar yakında tebeşir yutar ateşimde çıktı der bilmiyorm hâlâ tebeşir var mı okullarda hahaahah
Yaaaa hç sorma
Tebeşir yok ama dil pabuç kadar. Herşeye bi cevapları var. Sanki şu an 14 yaşında bi ergenler muhatap oluyomuş um hissi veriyor bana. Korkuyoruumm

Yaaaa hç sorma
Tebeşir yok ama dil pabuç kadar. Herşeye bi cevapları var. Sanki şu an 14 yaşında bi ergenler muhatap oluyomuş um hissi veriyor bana. Korkuyoruumm
Emre bile bana yapıyorsa senin kızın yapması çok normal
Offf annne sende beni çok sıktın diyor 4 yaşşş 4 göreceğimiz fena günler var

Ben de gelmeyi istiyorum ama bu ara başımı kaşıyacak zaman bulamıyorum inanki kuzum. Şu okul durumlarını rayına oturtayım gelicem inşallah.

Ben de gelmeyi istiyorum ama bu ara başımı kaşıyacak zaman bulamıyorum inanki kuzum. Şu okul durumlarını rayına oturtayım gelicem inşallah.
Tamam canım haklısın sağlıkla gitsin gelsin inşallah biz hep burdayız Mehfam ile yaşlanıp gitmeyi düşünüyoruz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…