- 23 Mart 2016
- 30.151
- 90.794
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.081
Ay evet evden uzaklaşıyoruz birazGelirim kuzum inşallah. haklısın epey ara verdim. Hamlamışım yazamıyorum düşün
Bu muhabbetlerimizi de çok özlemişim. Buraya girince stres mitres kalmıyo bende.
Allah onlara sağlık, bizlere de sabır ve kolaylık versin. Zamane çocukları işteEmre bile bana yapıyorsa senin kızın yapması çok normal
Offf annne sende beni çok sıktın diyor 4 yaşşş 4göreceğimiz fena günler var
Amin kuzumAllah onlara sağlık, bizlere de sabır ve kolaylık versin. Zamane çocukları işte
Kaptanım ben 20 bin adımı görünce özelden değil de menüme eklemiştim.19.10. walk Challenge sonuçları
1. A AKREPcg 12.514
2.belmayne 7000 adım
3.Cherry Mom 6850 adım
4. @amatordiyetci 6000 adım
5.@mavimli 5000 adım
6.Namaria 1220 adım
+Puan A AKREPcg nin oldu tebriklerr
Çok geçmiş olsunGünaydın kizlar dün akşam biraz rahatsizdik eşim hariç çocuklarla ben biraz ateş vardı gece geçti ve ben 11 gibi uyuyakalmisim çok halim kesildi korktuk da biraz. Dün sabah çok az klasik kahvalti, öğle Tekirdağ kofte pilavsiz beyaz ekmekle yedim. Akşam da etli biber dolma az manti ve kavurma yedim annem yollamış yoldan geldim diye.
Sabah da tartım regl ikinci günu olmasi sebebiyle az artı verdi 70.9 +300 Gr gibi. Umarım kilo vermisimdir.
A aşkolsun yarışta herkesin tuzu olsun daha renkli oluyor hiç fark etmez ne kadar yürüdüğünKaptanım ben 20 bin adımı görünce özelden değil de menüme eklemiştim.
Bi daha özelden yazarım.
Geçmiş olsun canımMerhaba
Herkesten ozur dilerim aktif olamiyorum, sikintilar bitmiyor. Babam maalesef covid pozitif cikti, tansiyon ve sekeri de oldugu icin hastaneye yatirdilar. Uzaktan caresizce telefonda konusuyorum sadece, cumaya kadar giremeyebilirim.
İyi akşamlar canımİyi akşamlar canlar ben kaçar. Yarın sabah okul var Cemre hanım yatmak istemiyor. Bi bakayım ona.
Kaptanım süper olmuş oturken daha belli oluyor kilo darısı başımızaKaptanim masallah sana yaa baa-yil-dimmm15 yas genclesmissin en az
Orda yorumda sadece tebrik ve hayranligimi dile getirmek istedim ama burdan sorayim beslenmende neleri degistirdin canim
Canım her insanın parmak izi bile farklı sen kendini hazır hissediyorsan yapabilirsin.Günaydın kızlar nasılsınız bakalım, bi konu açayım bugün :)
kızlar ben 2. cocuğu düşünmekle geçmi kaldım acabaoğlum11 yaşında
Tam tamina uyuyorumGüzel menü canım yürüyüşte iyi
Vay vayyy ördeklerr mördekleerrdiyetisyenle nasıl gidiyor uyabiliyor musn listelere ?? Uyuyor gibi duruyorsun
Ah canım yine az
Ay kıızlar öğünler ne garip siizn :) kırmızıda ilk öğün fasulye sende mantar sotegüzel menü canım
Menü çok iyi canım adım var galiba henüz atmadın o da iyidir kesin
Amin canım çok teşekkür ederimKaptanım süper olmuş oturken daha belli oluyor kilo darısı başımıza
HarikasınTam tamina uyuyorum
Canım sıkma canını olursada ilaç kaynaklı olur yani çok normal listeye girişini 1 hafta erteleriz olmazsa duruma göre yapacak birşey yokİyi geceler arkadaslar anca yarinin yemegini yaptim az bi hafif yoga yapacagim.
Odemim inanilmaz Allah basa vermesin elim ayagim sisti bu tarlusal yuzunden
Tartiya cikmadim korkudan ama yarin icin muhtesem bir detoks suyu hazirladim, 2 yesil cay ve oglen ve aksam da sebze yemeyi düşünüyorum cok hafif. Cuma sabahi icin mezun oldugumdan dolayi arti gelirsem listeye giremem elimden geleni yapacağım inşallah
Ooooo şahaneKızlar selam. Ben birkaç günlüğüne ablama geldim biraz hasret giderelim diye. Anlamın eşi profesyonel futbolcu. Bugün bize bir spor yaptırdı. Off. Çok güzel oldu ama inşallah yarın ayağa kalkabilirimBir de spor yaptığımız yerdeki manzarayı görseniz Valla öyle keyif aldım ki sizinle de paylaşayım dedim. Eki Görüntüle 2708577
Aaaa kaptanım mantar sote kahvaltı öğünüdür ama menemen gibi mesela. Hani mantarlı tavuk, ya da makarna normal öğün olur ama mantar sote hele de üzeri biraz kaşarlı çayla peynirleAy kıızlar öğünler ne garip siizn :) kırmızıda ilk öğün fasulye sende mantar sotegüzel menü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?