Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar merhaba isten izin aldim biraz uyku problemim var ve sinir hali dinlenicem insallah.
3 hafta oldu online diyetistenimle de yollari ayirdik zaman ayiramiyordu bana.
Bu surecte guzel devam ettim ama ilac etkisi mi psikolojik mi bilmiyorum yerimde sayıyorum gibi geldi bulunduğum yerde bir diyetisyen buldum olcum vs de var en azindan bi sure deneyecegim yolum uzun pazartesiye randevu aldim iyi gecer insallah

Çok geçmiş olsun.
annem de bana 100 civarına indim diye yüzün kaşık kadar kaldı diyor
Ay aynı annem

Kızlar ben de biraz stres oldum. Yarın tartı günü ya eksi görmek istiyorum. Ama sanırım biraz ağır spor yaptığım için eksi göremiyorum. Aslında uzun vadede göreceğimi biliyorum ama yine de sinir oluyorum. Öff yarın eksi olmazsa kusura bakmayın. Bir hafta erteleriz artık listeye girmeyi

Bugün dinlenirsen yarına ödem yapmaz canım yeşil çay içebilirsen iyi olur

Şuana kadar kuş gibi beslendigime yemin edebilirim ama kanitlayamam kaptanım bir de bütün gündür zumbaya. Eş değer temizlik yapıyorum

Şuana kadar kuş gibi beslendigime yemin edebilirim ama kanitlayamam kaptanım bir de bütün gündür zumbaya. Eş değer temizlik yapıyorum
Ayy bende çok yoruldum yaa benim KV masumlar apartmanındaki abla gibi temizlik delisi abartmıyorum cidden onla yarışır o da eve yabancı kimseyi almaz falan şimdi bende habire sil süpür yapıyorum ben yapmasam o yapıyor sinir oluyorum

Namaria
ÖRNEK : yemek yedim tartıldım artıma bakmayın lütfen
Eki Görüntüle 2705306
Kızlar tekrar hatırlatayım geçen hafta notu eksik olanları ilk hafta olduğu için saymamazlık yapmadık ama bu hafta bir bütün halinde isteniyor bizde sadece Mahi57 de eksiklik vardı özellikle sen dikkat et canım not + tartı fotosu olacak ekteki gibi aksi taktirde hiç kilo bildirmiş gibi sayılacak üye lütfen dikkat edelim

Cnm kızıcaksın ama miden ağrıyınca vakit olmayınca kurabiye ekmek gibi glutenli şeyler yemene çok üzülüyorum
Ben iki gündür yatıyorum annemdeydim cayın yanına getirdi ama diyabetik ve beyaz unlu değil. Uzun zamandır yemiyordum ama bu kadarcık olsun

Zaten bisey yiyemiyirum Çok iyi değilim kanamam çok arttı aynı şubat ayında olduğum zamanki gibiyim karnım taş gibi yatıyorum zaten yarına biraz daha iner herhalde. Dua edin bana ameliyat derse doktor diye cok korkuyorum. Çok kötüyüm bunları yazarken bile ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…