- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.141
Iyiyiz ortim sen nasilsin? Ben müthis bir gün gecirdim esimle ormanda. Resim atarim aksama.Merhaba kızlar nasılsınız :)
Çok geçmiş olsun.Kendi yatağı büyüyen besiklerden olmazsa normal yatak haline getiririz
Cherry Mom ben 2 gündür çok hastayım bu sabah ta menüye yetişemedim yine yazayım ama çarpını yedim artık
Ben hiperplazi geçirmiştim ya aynı öyle kanamam var yine berbat agrım var çok zor ve kötü geçiriyorum yarında okula gideceğim dün anneme gittim en azından orada dinleneyim diye kusura bakmayın yazamadığım için
Ay aynı annemannem de bana 100 civarına indim diye yüzün kaşık kadar kaldı diyor
iyiyim canım. ooo çok güzel tadını çıkarın ormanın, resimleri bekliyorum canım ortimIyiyiz ortim sen nasilsin? Ben müthis bir gün gecirdim esimle ormanda. Resim atarim aksama.
Bugün dinlenirsen yarına ödem yapmaz canım yeşil çay içebilirsen iyi olurKızlar ben de biraz stres oldum. Yarın tartı günü ya eksi görmek istiyorum. Ama sanırım biraz ağır spor yaptığım için eksi göremiyorum. Aslında uzun vadede göreceğimi biliyorum ama yine de sinir oluyorum. Öffyarın eksi olmazsa kusura bakmayın. Bir hafta erteleriz artık listeye girmeyi
Şuana kadar kuş gibi beslendigime yemin edebilirim ama kanitlayamam kaptanımKızlar misafir var diye giremiyorum ama yarını lütfen aklımızdan çıkarmayalım
Turşu
Tuz
Fazla kafein
Paketli gıdalar
Soslar
Karbonhidrat
Bakliyatlar mümkün oldukça uzak duralım
Özellikle üst liste menülerinizde bugün en azından görmek istemiyorum
SaskinAnne Hedef60kgolmak kirmizigitar seyrekyagmur Mahi57 mavimli A AKREPcg ayvacicegi
Ayy bende çok yoruldum yaa benim KV masumlar apartmanındaki abla gibiŞuana kadar kuş gibi beslendigime yemin edebilirim ama kanitlayamam kaptanımbir de bütün gündür zumbaya. Eş değer temizlik yapıyorum
İnşallah canım. Bugün çok hafif yiyeceğim zaten. Bakalım ne olsun.Bugün dinlenirsen yarına ödem yapmaz canım yeşil çay içebilirsen iyi olur
ben oglen tonbaligi yedim aksama da taze fasulye yicem ama tartidan hic umudum.yokKızlar misafir var diye giremiyorum ama yarını lütfen aklımızdan çıkarmayalım
Turşu
Tuz
Fazla kafein
Paketli gıdalar
Soslar
Karbonhidrat
SaskinAnne Hedef60kgolmak kirmizigitar seyrekyagmur Mahi57 mavimli A AKREPcg ayvacicegi
Aaa nasıl da görmemişim. Sen çarpı iste yeterki ben yarına hazır ederimOyyy bana çarpı da atamazmıış kıyamazmıış
Duyuru: kızlar cuma zayıflama yarışması yeni kuralıdır ve önümüzdeki cuma itibariyle geçerlidir 'cuma kilo bildirimlerinde tartı fotosu tarih ve üye ismi ile birlikte eklemek zorunludur "
Ekibimizde zaten uzun süredir fotolu bildirimler yapılıyordu ancak bundan sonra zorunlu olduğunu unutmayalım kızlar ❤
Mehfam
Hedef60kgolmak
seyrekyagmur
mavimli
ayvacicegi
A AKREPcg
kirmizigitar
SaskinAnne
@pacman
@Amor-a
@bluuee
@Pain Killer
Mahi57
G gamzem23
@caroline84
belmayne
Kızlar tekrar hatırlatayım geçen hafta notu eksik olanları ilk hafta olduğu için saymamazlık yapmadık ama bu hafta bir bütün halinde isteniyor bizde sadece
İyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın
İyiyim bende işte. İdare ederİyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın
Ben iki gündür yatıyorum annemdeydim cayın yanına getirdi ama diyabetik ve beyaz unlu değil. Uzun zamandır yemiyordum ama bu kadarcık olsunCnm kızıcaksın ama miden ağrıyınca vakit olmayınca kurabiye ekmek gibi glutenli şeyler yemene çok üzülüyorum
Zaten bisey yiyemiyirum Çok iyi değilim kanamam çok arttı aynı şubat ayında olduğum zamanki gibiyim karnım taş gibi yatıyorum zaten yarına biraz daha iner herhalde. Dua edin bana ameliyat derse doktor diye cok korkuyorum. Çok kötüyüm bunları yazarken bile ağlıyorumKızlar misafir var diye giremiyorum ama yarını lütfen aklımızdan çıkarmayalım
Turşu
Tuz
Fazla kafein
Paketli gıdalar
Soslar
Karbonhidrat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?