Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın arkadaşlar, dün o kadar çocuğun yatakta rahat vermemesi muhabbeti döndü, bizimkileri yazayım yazmayayım derken masumlar apartmanına daldım derdimi unuttum. Ama bu kez de benim çocuk gece boyu uyumadı ya süt, nesquik, su ne kadar meşrubat varsa istedi gecenin 3ünde. Sonra wc seansı ve tv izlemek istiyormuş o saatte. İzleyemedi tabi ama Sabaha kadar uyumadık.
zaten çift kişilik yatağa 3 kişi yatıp 4 kişi kalkıyoz. Büyük de geliyor mutlaka gecenin bir yarısı.
demem o ki yer bulamıyoz, rahat yatamıyoz filan dert etmeyin dostlar. Ben hava boşluğunda yatmaya razıyım yeterki gece boyu uyanık kalmasın

Adana öncesi yeşil çay
Şöbiyet sonrası form Çay Allah'ım sen bizi koru amin

Kırk yılda bir yapılan gezi o yüzden direk ceza puanı vermiyorm ama yarın güzel bir spor bekliyorm
Aynen bi yerden dengelemeye çalıştım
Dün de sabah yine ekmeksiz kahvaltı, arada şerbetli tatlı yedim yine ,saat 4 gibi ekmeksiz pidesiz adana ve salata sonra yeşil çay,evde 1 form çay daha içtim
Yolda bişey yemedim kaptanm yürüyüş de dün 8500 e tamamladım
Bu sabah 68,0 geldim +800 grla atlattığıma şükrediyorum ve form çay içmiyodum bayağıdır maşallah çalıştırdı
Bugün spor yapıcam zaten

Hemen doktora görünmeni tavsiye ederim canım çünkü bi doktor arkadaşım da çok az yiyordu ve sürekli kiraz sapı yeşil çay filan içiyodu ve potasyum, kalsiyum kaybından acillik oldu çok ciddi durumdaydı değerleri
Bence ara ver idrar söktürücü çaylara
Sabah güçlü ve peynirli bi kahvaltı , arada kuru meyveli yoğurt akşam da sebze yemeği ve yoğurt mesela ve miktarı artırmanı tavsiye ederim
Bana öyle göründü inşallah değildir tabi ama kalp bu şakaya gelmez canım benim dikkat et

Hakkaten yaa size ne be benimkiler bile yeter bu kadar kızım daha verme demeye başladı ooo diyorum 10 kilo daha var en az peki sen bilirsin yavrum çok zorlama diyor

bende kalp ten suohelendim aslinda kuzu, ama bir suredir en yakin arkadasim hastanede yatiyor ve henuz sebebini bulamadilar hastaliginin beyin tumorunden akciger kanserine kadar her turlu ihtimalden soz ediyorlar o yuzden epey stresliyim hatta bu nefes daralmalarim kalp carpintilarim da ondaki supheleri duyduktan sonra basladi o yuzden panik atak oldugunu dusunuyorum simdilik.

zaten suan pandemi sebebiyle gitmiyorum ama ortalik yatisirsa gidicem doktora bir suru kontrole ihtiyac duyuyorum farkindayim.kalp ciger psikiatr endokrin vs...

dunden beri pasiflora iciyorum nefes daralmalarim epey grcti carpintilarim da oyle... o yuzden biraz panik atak oldugunu dusundum acikcasi. pandemo ilk basladiginda da olmustu bende bu cok fena gecirmistim hemen saglik ocagina gitmistim o da muayene edip diazem yazmisti

Cnm kızıcaksın ama miden ağrıyınca vakit olmayınca kurabiye ekmek gibi glutenli şeyler yemene çok üzülüyorum

Cnm diyetisyen menüsüyle mi gidiyosun? Spor hocan mı veriyo spor böyle zorlayıcı?
Yani ben bile zorlanıyorum tombul bacağımı kaldırmakta o yüzden kasların için haftada 3 kez 15 dk yeter bence
Cardio da 30-40 dk haftada 3 gün
Çünkü böyle kaç kez bunalıp yorgunluktan diyet bozmuşluğumu bilirim,tartıda da artı çıkardım üstelik ağır spordan sonra az yesem de
Moral bozucu bişey
Birinden danışmanlık alıyosan konuş bence kuzum eziyet çekmeye de gerek yok herşey kararında güzel

bu arada Hedef60kgolmak ben biraz arastirmayi severim huyum kurusun potasyum azligini filan arastirdim kabaca, tabiki en iyisini sizler bilirsiniz ben oype internetten iki haber makale okuyarak bunu anlayacak degilim ama potasyum azalmasi cok uyuyor suan yasadigim.duruma sanki... kalp ve beraberinde cigerleri de etkiliyor filan yaziyordu. kalp carpintisi gibi durumlar, nefes acligi hissetmek... tam da diyet yaptigim odem sokturuculer ictigim donemde... ben normalde hic icmem yesil cay kiraz sapi filan. hatta evde bile yoktu oblari bile diyete baslayinca aldim daha surda bir suredir kullaniyprum. belki de benim vucudum ve beslenme stilime uymadi yani....

Canim haklisin aslinda yogun yapiyorum bu ara cunku kafam dağılıyor sporda.
Salon acildi bana yakin calistigim icin aksam gidiyorum hoca gunduz var sadece gittim program aldim haftada kac gun dusunuyosun dedi 4 gun dedim 2 gun cardio 2 gun de aletli kondüsyon yazdi sureleri de 40-50 dk civari.
Ama ben yoga da seviyorum pcos icin guzel hareketleri var haftada 1_2 de onu yapmaya calisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…