Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında büyük kardeşide varmış.
Birlikte yasalar ya ne güzel olur.
Canım aglayınca dayanıp yine yerine götürsen.

Canim benim de 13 cikmisti senin daha da dusukmus ben takviyelerin cok faydasini gordum su an d3k2, omega 3 ve magnezyum takviye kullaniyorum hepsi doktor onerisi.
Duygudurumum ve uykularim cok duzeldi
Aslında magnezyum desteği almak istiyorum ben de ama doktora gitmeden başlamak istemiyorum. Bu dönemde de doktora gitmek istemiyorum. ah şu hastalık Bi bitseydi hayırlısıyla

Aslında magnezyum desteği almak istiyorum ben de ama doktora gitmeden başlamak istemiyorum. Bu dönemde de doktora gitmek istemiyorum. ah şu hastalık Bi bitseydi hayırlısıyla
İnsallah canim bu surec hepimizi her anlamda yordu valla ben de trigliserid ldl kolesterol insulin falan arsa uzanmisti onlar ne alemde merak ediyorum hic olmazsa bi gun full korumayla gidip olcturecegim insallah

Aynen hafta sonu geldi birleşince yine seni rahatlatır biraz canım

Ölçüm çok mantıklı 1 ay sonra sonucu karşılaştırmalı paylaşmak istersen seviniiriz bayılıyorum ordaki yağ oranı düşük görünce

Canım ben kaç zamandır bakıyorum söyliycem duygularıma tercüman oldun.
Ben Ohss atlatınca Kadın Doğum uzmanım bana protein agırlıklı beslen sabah kahvaltıda mutlaka yumurta ye demişti.
Sonrasında da devam et dedi.

Tabi ki canim insallah paylasirim
ben de merak ediyorum yagdan verdim baya ama daha fazlam coktur eminim

hic uygun yerim.yok ya simdi 5+1 evin var nasi yani diceksin de yeminle evde 5 tane kic kadar oda var yani iki odayi birlestirsen bir oda etmez o derece kucucuk odalarim. e atolyede evin icinde oldugu icin hicbisey sigmiyor ne yazikki... ama su seylerden bakmistim bi ara, adi ne onu da bilmiyorum ama hani adim atmak icin twist shape mi ne deniyor ya kuzenim almisti ondan asagiya cok ses gidiyomus diye kullanamamisti sorayim ona atmadiysa alayim ondan bari

Senden de razı olsun canım :) Böyle dikkat ederek git bakalım cnm doktora gitme imkanı olunca geniş tahlil yaptırırsın saç dökülmesi birçok sebebi olabiliyo belmayne dediği gibi d vitamini eksikliği de olabilir ve aynı şekilde ruh hali üzerine de etkili Namaria cımın dediği gibi ama kesin bişey diyemiyoruz sen alabildiğin önlemleri al kuzum , seviliyorsun

Rabbim şifalar versin

Bir de o dönem hamile kalmaya çalışıyordum düşün düşük olunca hamile kalmak da zorlaşıyormuş. Hatta kilo vermeyi de zorlaştırıyormuş.
Tabi tabi d vitamini zayıflamaya engel
Şimdi birde covid olursanız değeriniz düşük yakalanmayın diyorlar bende kullanıyorum düzenli doktorda devam et dedi
2 ay oldu başlayalı umarım biraz yükselmiştir

takviyeleri doktor sestegi olmadan baslamamak gerekiyor biliyorum da, magnrzyumu doktorlar hamilelikte test bile yaomadan veriyorlar zarari olsa test yapmadan vermezler sanki....

Aslında onlar ses yapan birşey değil arkadaşlarım kullandı şaşırdım şimdi sen diyince

Şimdi birde covid olursanız değeriniz düşük yakalanmayın diyorlar bende kullanıyorum düzenli doktorda devam et dedi
hadi ya, d vitamini dusuklugunun kilo vermeye yetersiz oldugunu bilmiyodum, ay biz evden cikmiyoruz ki imkani yok d vitaminimin yuksek olmasina en son yaptiedigimda yaz olmasina ragmen 19 cikmisti. acayip merak ediyorum kan degerlerim vitamin degerlerim ne durumda acaba:)

İyi şükür ortim evde bı mutluluk havası güzel bı haber aldık bugünlerde ihtiyacım bı hayli vardı o yüzden çok mutluyum bı de yarın eksi görürsem çok daha olacak sen nasilsin sporu azaltma kararı almışsın suanlik doğru bi karar bende belli bı dönemi bekliyorum daha ağır spor icin. Çünkü ister istemez daralsanda tartı eksilmiyor artiyor. Yarın napcaz bakalım heyecanlıyım

Sanırım yerlerde o bile senin psikolojin bozar kovidin biteceği yok kuzum sen al randevu git hastaneye bence

Canim biz bir de tesetturluyuz ya kollar falan hic gunes almiyor aslinda gunesi gorduk mu 15 dk falan kollarimizi bacaklarimizi tutabilsek keske cok faydasi olur. Zaten önümüz kis cok gunes de olmayacak takviyelere ve moral motivasyonu yuksek tutmaya devam

Aglama canım inşallah çabucacık iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…