Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

takviyeleri doktor sestegi olmadan baslamamak gerekiyor biliyorum da, magnrzyumu doktorlar hamilelikte test bile yaomadan veriyorlar zarari olsa test yapmadan vermezler sanki....
Evet canım hamilelik boyunca kullandım ben de. Sonrasında da ara ara kullandım ama ne bileyim. İhtiyacım yoksa Gereksiz ilaç almak istemiyorum. Vitamin de olsa Ben ilaç kullanma konusunda biraz pimpirikliyim de

Canım aslında takviye alırken de yeşil sebzeler ve güneş almak gerekiyor. Emilimin olabilmesi için. Ama benim doktorum öğlen saatinde 15 dk güneşte kalmanın çok etkili olduğunu söylemişti. Çıkardım iş yerinin terasına öğlen arasında özellikle bileklerimi güneşlendirirdim. Biraz komik bir görüntüm oluyordu ama her şey sağlık için

Aynen canım ne yapalım bizde takviyelerle kıvama geleceğiz

kirmizigitar koşu bandı eliptik yer kaplar evet evin dubleks diye önermiştim vazgeçtim:)))

Benim bisiklet küçük salonda duruyor yer kaplamıyor hiç

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-22-21-50-50-684_com.opera.browser.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 28
Masallah ortim daim olsun mutlulugunuz
Hedef60kgolmak kuzum sagolsun guzel bir fikir verdi hem kendimi cok yormamak hem spordan sogumamak adina biraz azaltacagim
Yarin insallah guzel sonuclar alacagiz canim

Canım mandalinayı sabah yersen daha güzel olur.
Bide ekmek fazla degilmi?

Sabah:

Peynir
Ekmek
Tereyagi
Recel.

Oglen:
Tavuk sote
1 dilim ekmek.
Salata.

Aksam:
1 armut

Su: 1.5 litre

Spor: 6000 adim
Canım meyve tek başına şekerini aniden yükseltip düşürür yanına yogurt üstüne tarçın dengeler
21 ekim

Sabah
1/4 simit
1kk peynir
Yeşillik cay

Ikındı
2 adet kuru pasta elmalı sekersiz
Çay

Akşam
4 yk kabak yemeği
Canım sabahları yumurta yesen

cok sevdigim bir kaz tuyu montum var gecen yil giydigimde onunu kapatamiyordum bugun esim.kurutemizlemeye vermis getirdi bi deneyeyim dedim onu kapanmak ne kelime bollasmis, alali da epey oluyo bedenine bakayim dedim. zara nin xs montuymus, nasil sevindim anlatamam.... mezureyle olctum kalca kismi montun 111 cm geliyo benim kalca uzun suredir 112-114 olculerdeydi suam 103 e dusmus tabi bollasir:)

Canım mandalinayı sabah yersen daha güzel olur.
Bide ekmek fazla degilmi?
Bu evvelsi gün ki menümdu ama fazlaydı dediğin gibi.iki gün çektim o karbonhidrat krizini neyse ki bitti bugün dengeledim gibi ama büyük bi eksi bekleyemiyorum maalesef

Yarınki listemiz

***5.Takım 697. Etap ***

SaskinAnne (81,5/
kirmizigitar (62,3/
mavimli (82/
ayvacicegi (52,1/
seyrekyagmur (70,7/
amatördiyetci (68,2/
AKREPcg (74,4/
Mahi57 (73,3/

5.takim ortalaması:

Alt liste:
Amor-a ( 52,2/ ) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
pacman (65,3 / 686.etapta 63 kg ile izne ayrılan üye
Bluuee (67,3/654.etapta 65.5 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
Belmayne (77,2/ yeni üye başlangıç tarihi 05.10.20 başlangıç kilo 78.8 hedef kg 65
Gamzem23 ( 59,1/) yeni üye başlangıç tarihi 07.10.20 başlangıç kilo 62 hedef kg 55
Pain Killer (64,9/ yeni üye başlangıç tarihi 08.10.20 başlangıç kilo 67,3 hedef kg 55
Caroline84 (92.2 ) 681.etapta 87.5 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
Namaria ( 100,6 ) mezun üye, başlangıç tarihi 16.10.20 başlangıç kg 100,6 hedef kg ???( mezuniyet kilosunun altında)

Namaria yarışma için yeni hedefin nedir tatlım söyledin belki ama kaçırmış olabilirm

Vay vay vayyyy xs

Canim hedefim 85 ilk etapta

yaaaa kiyamam cok tatliiiii:)

neden surekli sizinle yatmak istiyorlar ki? kac yasinsa ayirmistinjz yataklari?
Küçükle ayıramadık(4)
Büyük gelince de kıyamıyoruz çünkü ya korkmuş oluyor ya da yalnız hissediyor filan.
Neyseki başka çocuk düşünmüyoruz.5 kişi sığmayız çünkü.
Aslında ben zayıfken çok problem olmuyordu, tek sorun benim kilo almış olmam

Aslında büyük kardeşide varmış.
Birlikte yasalar ya ne güzel olur.
Canım aglayınca dayanıp yine yerine götürsen.
Küçük olan dokunmatik, bana dokunmazsa uyanır uyuyamaz tekrar.
Çocuk odasını yeniledik tam istediği gibi yatak ve yatak örtüleri filan sürpriz yaptık ama bu kez de benim onun yatağında yatmam gerekti uyuması için.

Biraz uğraşsak olur belki ama uğraşmak bana zor geliyor şu an. Bir de yanımda yatmalarını seviyorum ama gece gece uyandırmalarını sevmiyorum

ay cok zor ya allah yardim etsin. biz dogduktan sonra 8 ay koyun koyuna yattik besige koydugum anda kiyameti kopariyordu cunku. 8. aya girdigi gun besigi kaldirip yer yatagi yaptim ona, cocuk bir gecede hem odasina hem yatagina alisti. simdi bazen hasta oldugunda filan atesini kontrol etmek daha kolay yanimda diye yanimizda yatirmaya kalkiyorum odasinj yatagini istiyo cok sukur. buyudukce korktukca yanimiza gelmek ister mi bilmem allah tez vakitte kurtarsin sizi de ya cok kotu oluyo oyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…