- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.042
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.221
Evet canım hamilelik boyunca kullandım ben de. Sonrasında da ara ara kullandım ama ne bileyim. İhtiyacım yoksa Gereksiz ilaç almak istemiyorum. Vitamin de olsa Ben ilaç kullanma konusunda biraz pimpirikliyim detakviyeleri doktor sestegi olmadan baslamamak gerekiyor biliyorum da, magnrzyumu doktorlar hamilelikte test bile yaomadan veriyorlar zarari olsa test yapmadan vermezler sanki....
Güzeldi yaa özlemişim hızlı oldu ama çok iyi geldi özellikle yemekler tabiiNasıl geçti canım
Canım aslında takviye alırken de yeşil sebzeler ve güneş almak gerekiyor. Emilimin olabilmesi için. Ama benim doktorum öğlen saatinde 15 dk güneşte kalmanın çok etkili olduğunu söylemişti. Çıkardım iş yerinin terasına öğlen arasında özellikle bileklerimi güneşlendirirdim. Biraz komik bir görüntüm oluyordu ama her şey sağlık içinCanim biz bir de tesetturluyuz ya kollar falan hic gunes almiyor aslinda gunesi gorduk mu 15 dk falan kollarimizi bacaklarimizi tutabilsek keske cok faydasi olur. Zaten önümüz kis cok gunes de olmayacak takviyelere ve moral motivasyonu yuksek tutmaya devam
Doğru haklısınEvet canım hamilelik boyunca kullandım ben de. Sonrasında da ara ara kullandım ama ne bileyim. İhtiyacım yoksa Gereksiz ilaç almak istemiyorum. Vitamin de olsa Ben ilaç kullanma konusunda biraz pimpirikliyim de
Ay daha dikkatli kullanayım bariTabi tabi d vitamini zayıflamaya engel
Şimdi birde covid olursanız değeriniz düşük yakalanmayın diyorlar bende kullanıyorum düzenli doktorda devam et dedi
2 ay oldu başlayalı umarım biraz yükselmiştir
Aynen canım ne yapalım bizde takviyelerle kıvama geleceğizCanim biz bir de tesetturluyuz ya kollar falan hic gunes almiyor aslinda gunesi gorduk mu 15 dk falan kollarimizi bacaklarimizi tutabilsek keske cok faydasi olur. Zaten önümüz kis cok gunes de olmayacak takviyelere ve moral motivasyonu yuksek tutmaya devam
Masallah ortim daim olsun mutlulugunuzİyi şükür ortim evde bı mutluluk havası güzel bı haber aldık bugünlerde ihtiyacım bı hayli vardı o yüzden çok mutluyum bı de yarın eksi görürsem çok daha olacaksen nasilsin sporu azaltma kararı almışsın suanlik doğru bi karar bende belli bı dönemi bekliyorum daha ağır spor icin. Çünkü ister istemez daralsanda tartı eksilmiyor artiyor. Yarın napcaz bakalım heyecanlıyım
Canım mandalinayı sabah yersen daha güzel olur.Ilık su
Sabah: 1 haşlama yumurta, siyah yeşil zeytin, 3 küçük domates,3 dil salatalık,1tk tereyağı, bal,1 dl köy ekmeği
Öğle: 1 kase tarhana çorbası, 4 yk kuru fasulye,1 yk pilav, Marul salatası,yarım dl tb ekmeği
Sütlü nescafe
Akşam: 19:00 : 2 etli biber dolması, yoğurt, 1.5 dl tb ekmeği, 1 yk süzme peynir, 1 ck bal
Mandalina
Maydanoz suyu
@reyyanKCherry Mom
Canım meyve tek başına şekerini aniden yükseltip düşürür yanına yogurt üstüne tarçın dengelerSabah:
Peynir
Ekmek
Tereyagi
Recel.
Oglen:
Tavuk sote
1 dilim ekmek.
Salata.
Aksam:
1 armut
Su: 1.5 litre
Spor: 6000 adim
Canım sabahları yumurta yesen21 ekim
Sabah
1/4 simit
1kk peynir
Yeşillik cay
Ikındı
2 adet kuru pasta elmalı sekersiz
Çay
Akşam
4 yk kabak yemeği
su ara zaten imkansiz annemler yok cocugu nereye birakicamSanırım yerlerdeo bile senin psikolojin bozar kovidin biteceği yok kuzum sen al randevu git hastaneye bence
Bu evvelsi gün ki menümdu ama fazlaydı dediğin gibi.iki gün çektim o karbonhidrat krizini neyse ki bitti bugün dengeledim gibi ama büyük bi eksi bekleyemiyorum maalesefCanım mandalinayı sabah yersen daha güzel olur.
Bide ekmek fazla degilmi?
Vay vay vayyyycok sevdigim bir kaz tuyu montum var gecen yil giydigimde onunu kapatamiyordum bugun esim.kurutemizlemeye vermis getirdi bi deneyeyim dedim onu kapanmak ne kelime bollasmis, alali da epey oluyo bedenine bakayim dedim. zara nin xs montuymus, nasil sevindim anlatamam.... mezureyle olctum kalca kismi montun 111 cm geliyo benim kalca uzun suredir 112-114 olculerdeydi suam 103 e dusmus tabi bollasir:)
Canim hedefim 85 ilk etaptaYarınki listemiz
***5.Takım 697. Etap ***
SaskinAnne (81,5/
kirmizigitar (62,3/
mavimli (82/
ayvacicegi (52,1/
seyrekyagmur (70,7/
amatördiyetci (68,2/
AKREPcg (74,4/
Mahi57 (73,3/
5.takim ortalaması:
Alt liste:
Amor-a ( 52,2/ ) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
pacman (65,3 / 686.etapta 63 kg ile izne ayrılan üye
Bluuee (67,3/654.etapta 65.5 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
Belmayne (77,2/ yeni üye başlangıç tarihi 05.10.20 başlangıç kilo 78.8 hedef kg 65
Gamzem23 ( 59,1/) yeni üye başlangıç tarihi 07.10.20 başlangıç kilo 62 hedef kg 55
Pain Killer (64,9/ yeni üye başlangıç tarihi 08.10.20 başlangıç kilo 67,3 hedef kg 55
Caroline84 (92.2 ) 681.etapta 87.5 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
Namaria ( 100,6 ) mezun üye, başlangıç tarihi 16.10.20 başlangıç kg 100,6 hedef kg ???( mezuniyet kilosunun altında)
Namaria yarışma için yeni hedefin nedir tatlım söyledin belki ama kaçırmış olabilirm
8 yaşında hala geliyor bence 18 e kadar yolu varAyyyyne olcak bu halımız Ne evlilik hayatı kalıyor ne sağlıklı bir uyku ne huzur canları sağolsun ama cidden zorluyorlar kaç yaşında bitecek bilmem
Küçükle ayıramadık(4)yaaaa kiyamam cok tatliiiii:)
neden surekli sizinle yatmak istiyorlar ki? kac yasinsa ayirmistinjz yataklari?
Küçük olan dokunmatik, bana dokunmazsa uyanır uyuyamaz tekrar.Aslında büyük kardeşide varmış.
Birlikte yasalar ya ne güzel olur.
Canım aglayınca dayanıp yine yerine götürsen.
ay cok zor ya allah yardim etsin. biz dogduktan sonra 8 ay koyun koyuna yattik besige koydugum anda kiyameti kopariyordu cunku. 8. aya girdigi gun besigi kaldirip yer yatagi yaptim ona, cocuk bir gecede hem odasina hem yatagina alisti. simdi bazen hasta oldugunda filan atesini kontrol etmek daha kolay yanimda diye yanimizda yatirmaya kalkiyorum odasinj yatagini istiyo cok sukur. buyudukce korktukca yanimiza gelmek ister mi bilmemKüçükle ayıramadık(4)
Büyük gelince de kıyamıyoruz çünkü ya korkmuş oluyor ya da yalnız hissediyor filan.
Neyseki başka çocuk düşünmüyoruz.5 kişi sığmayız çünkü.
Aslında ben zayıfken çok problem olmuyordu, tek sorun benim kilo almış olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?