- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.241
Teşekkür ederim canım, onları da bizi de kurtarsınay cok zor ya allah yardim etsin. biz dogduktan sonra 8 ay koyun koyuna yattik besige koydugum anda kiyameti kopariyordu cunku. 8. aya girdigi gun besigi kaldirip yer yatagi yaptim ona, cocuk bir gecede hem odasina hem yatagina alisti. simdi bazen hasta oldugunda filan atesini kontrol etmek daha kolay yanimda diye yanimizda yatirmaya kalkiyorum odasinj yatagini istiyo cok sukur. buyudukce korktukca yanimiza gelmek ister mi bilmemallah tez vakitte kurtarsin sizi de ya cok kotu oluyo oyle olunca
Tmm canım sağolCanim hedefim 85 ilk etapta
Eevettttt koğuşşş yatağaaaaİyi geceler arkadaslar yavastan yatalim cok gece kalmayalim odem uykusuzluk vs olmasintartida hepimize bol eksiler olsun insallah
Afiyet olsun ortim güzel menü.Bugün menüm
Sabah uyanınca yeşil çay
Kahvaltı: yeşil elmalı yoğurtlı fıstık ezmeli zerdeçallı karabiberli tarçınlı smoothie
Ara türk kahvesi ve fındık
Akşam 4 ızgara köfte ve yeşil salata
Sularım hep limonluydu ve 2 litre :)
Ara form çay
8.200 adım ve 30 dk leslie
İşte budur ortim yaacok sevdigim bir kaz tuyu montum var gecen yil giydigimde onunu kapatamiyordum bugun esim.kurutemizlemeye vermis getirdi bi deneyeyim dedim onu kapanmak ne kelime bollasmis, alali da epey oluyo bedenine bakayim dedim. zara nin xs montuymus, nasil sevindim anlatamam.... mezureyle olctum kalca kismi montun 111 cm geliyo benim kalca uzun suredir 112-114 olculerdeydi suam 103 e dusmus tabi bollasir:)
Sanada iyi geceler dilerimİyi geceler arkadaslar yavastan yatalim cok gece kalmayalim odem uykusuzluk vs olmasintartida hepimize bol eksiler olsun insallah
Merak etme canim notumu dunden hazirladim unutmamak icin.Namaria
Kızlar tekrar hatırlatayım geçen hafta notu eksik olanları ilk hafta olduğu için saymamazlık yapmadık ama bu hafta bir bütün halinde isteniyor bizde sadeceMahi57 de eksiklik vardı özellikle sen dikkat et canım not + tartı fotosu olacak ekteki gibi aksi taktirde hiç kilo bildirmiş gibi sayılacak üye lütfen dikkat edelim
bir dajaki sefer oyle yaparim canim tesekkur ederimCanım meyve tek başına şekerini aniden yükseltip düşürür yanına yogurt üstüne tarçın dengeler
Canım sabahları yumurta yesen
Benim kiHangi diyetisyen sosis ve şarap yazıyor yahu
Sevindim canim acil sifalar diliyorum.Günaydın
Kilom 51.4
52.1/51.4/0.7/%1.34
spor yapmıyorum Pek birşey yediğim söylenemez. Sağlıklı gitmiyor yani, umarım bir iki haftaya hızlıca geri gelmez.
Babamın tedavisi sürüyor hastanede ama durumu iyi gibi. 5 gün sonunda doktor karar verecek.soran herkese teşekkürler iş konusu çözülünce uzun yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?