Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla canım bu eksiklikler çok önemli. Belki de ekstra takviye almak gerekir. Bi aile hekimine görün istersen. Bütün testleri yapıyorlar. Gerçi seni anlıyorum ben de hiç gidemiyorum korkumdan. Benim de D vitaminim hep yerlerde olur. Hatta dahiliyeci sen 15 günde bir ampul iç sürekli demişti. Ben Bayadır ihmal ettim. D vitamini eksiği de depresyonla aynı belirtileri veriyor. Çok kötüyüm bir süredir ama hiç aklıma gelmedi. Sonra aklıma geldi içtim. Bir hafta sonra falan halsizliğim baya azaldı, dedim niye ihmal etmişim bu kadar. Aslında çok dikkat etmek gerekiyor bu gibi şeylere. Sen izne ayrılsan da buralarda ol. Hem yazar rahatlarsın hem de fazla uzaklaşmış olmazsın.

Ağlama canım benim
Ameliyat olsan daha iyi değil mi? Çektiğin çileye değer mi regli olmamayı da ameliyat olmak istemediğim için böyle olmuştu demiştin belki artık ihtiyaçtır hepimizii doğum vs derken sezeryandı öyleydi böyleydi ameliyat yüzü gördük bu daha ciddi bir ameliyat mı olacak ??

Aşkolsun kaçarak gideceksin he

Ayyyy ne olcak bu halımız Ne evlilik hayatı kalıyor ne sağlıklı bir uyku ne huzur canları sağolsun ama cidden zorluyorlar kaç yaşında bitecek bilmem

ya saglik ocagina gitmrk aklima geldi, ama suan pandemi sebebiyle saglik ocagi tahlil yapmiyomus onu da gecen hafta komsum soyledi. bi de aile hekimimiz burdan ayrilmis gecici olarak yerine baska biri bakiyomus, hic umursamazlar yani
... o yuzden ben bir sure daha bekleyecem gibi gorunuyor.

buralarda olurum yine yazarim size de, bildirimsiz takilirim muhtemelen:) kendimi toparlayinca doner gelirim yine sizde beni durtun arada hadi ozledik felan deyin

Canim benim de d vitaminim yerlerde cikiyordu tahlillerde bir takviye onerdi doktor onu kullaniyorum d3k2 takviyesi bana cok faydasi oldu mart ayinda psikiyatri ilaclarimi biraktim.

yaaaa kiyamam cok tatliiiii:)

neden surekli sizinle yatmak istiyorlar ki? kac yasinsa ayirmistinjz yataklari?

Ay deriz deriz. Demez miyiz hiç Yakandayız artık

Ya özlemezsek :)))
Merak etme 1 2 hafta nefes al çağırırım ben seni
Sen eve bi koşu bandı alsana ya kuzum bir spor aletin olsa adam gibi yiyip yediğini yakma fırsatın olacak şimdi kesin + olcam diye yiyemiyorsun senin spora ihtiyacın var .. e çocuktu evin etrafının uygun olmaması vs o da olamıyor o yüzden şiddetle bir spor aleti şart eliptik koşu gibi

Canim benim de d vitaminim yerlerde cikiyordu tahlillerde bir takviye onerdi doktor onu kullaniyorum d3k2 takviyesi bana cok faydasi oldu mart ayinda psikiyatri ilaclarimi biraktim.
Teşekkür ederim canım. Bakayım ben bi ona. Ablam klınik psikolog. Bana da o yaptırtmıştı ilk. Depresyonda gibiydim. Yataktan kazıyordum resmen kendimi. Bi tahlil yaptırdım 2 çıktı. En az 30 olması gerekiyormuş hatta Karatay 50 olmalı diyor. Baya bi yükselttik ama dikkat etmezsem düşüyor yine.

Yeni diyetisyenin hayırlı olsun canım iyi gelir umarım sana

İzindede bol bol dinlenir uykunu alırsın, uykusuzluk acayip sinir yapıyor bende oğlumun düzensiz uykuları sebebiyle çok iyi biliyorum acayip gergin uyanıyorum sen bir de öyle tüm gün çalışıyorsun çok iyi yapmışsın izin girmekle .

Canim benim de 13 cikmisti senin daha da dusukmus ben takviyelerin cok faydasini gordum su an d3k2, omega 3 ve magnezyum takviye kullaniyorum hepsi doktor onerisi.
Duygudurumum ve uykularim cok duzeldi

Cok tesekkur ederim canim aslinda olcum yapiyolar ya yag kas su vs onu merak ettigim icin gitmek istedim ne durumdayim bileyim :)
İzni ogleden sonra icin aldim canim cok kalmadi bu sene iznimden ama haftasonu yakin çok sukur dinlenirim insallah biraz kendimi rolantiye alacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…