- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.161
Benimkinin tam tersi ama benimki gibisini tercih ederim hele benim gibisineAyy bende çok yoruldum yaa benim KV masumlar apartmanındaki abla gibitemizlik delisi abartmıyorum cidden onla yarışır o da eve yabancı kimseyi almaz falan şimdi bende habire sil süpür yapıyorum ben yapmasam o yapıyor sinir oluyorum
HAyırlı olsun canıımHanımlar iyi geceler portmanto dolabı aldik bugün onları düzenle anne ziyareti eve gel dolapları indir yarında bı ton iş.. sizler napiyosunuz nasılsınız
Noldu bu ne kanaması kadın hastalığı mi var?Zaten bisey yiyemiyirum Çok iyi değilim kanamam çok arttı aynı şubat ayında olduğum zamanki gibiyim karnım taş gibi yatıyorum zaten yarına biraz daha iner herhalde. Dua edin bana ameliyat derse doktor diye cok korkuyorum. Çok kötüyüm bunları yazarken bile ağlıyorum
Harika manzara sakin doga sessiz tam aradigim huzur ortamiGezdigimiz ormanin icinden...
Off acil sifalar diliyorumZaten bisey yiyemiyirum Çok iyi değilim kanamam çok arttı aynı şubat ayında olduğum zamanki gibiyim karnım taş gibi yatıyorum zaten yarına biraz daha iner herhalde. Dua edin bana ameliyat derse doktor diye cok korkuyorum. Çok kötüyüm bunları yazarken bile ağlıyorum
Sagolasin :) Yanlis zamanda yanlis sehirde diyete basladim. Olsun yine de az öz gidiyor. Surda verecegim 2 kilo kaldi umarim veririm.Aynen yaaAllah kolaylık versin bacım
Aynen daha yolumuz uzun kuzum böyle yorulursak bıkarız zaten. Kolay gelsinİyi aksamlar ben de salona gidiyorum simdi cok yormicqm kendimi bugünHedef60kgolmak canim dediklerin ustune düşündüm haklisin kendimi fazla hirpaliyorum 30-40 dk yuruyus yapcam gelcem insallah
seyrekyagmur orticim sen nasilsin nasil geçti günün?
vah kuzum yaaZaten bisey yiyemiyirum Çok iyi değilim kanamam çok arttı aynı şubat ayında olduğum zamanki gibiyim karnım taş gibi yatıyorum zaten yarına biraz daha iner herhalde. Dua edin bana ameliyat derse doktor diye cok korkuyorum. Çok kötüyüm bunları yazarken bile ağlıyorum
Araştırman çok güzel tabiki fikir alışverişi de yapıyoruz cnm bnmbu aradaHedef60kgolmak ben biraz arastirmayi severim huyum kurusun potasyum azligini filan arastirdim kabaca, tabiki en iyisini sizler bilirsiniz ben oype internetten iki haber makale okuyarak bunu anlayacak degilim ama potasyum azalmasi cok uyuyor suan yasadigim.duruma sanki... kalp ve beraberinde cigerleri de etkiliyor filan yaziyordu. kalp carpintisi gibi durumlar, nefes acligi hissetmek... tam da diyet yaptigim odem sokturuculer ictigim donemde... ben normalde hic icmem yesil cay kiraz sapi filan. hatta evde bile yoktu oblari bile diyete baslayinca aldim daha surda bir suredir kullaniyprum. belki de benim vucudum ve beslenme stilime uymadi yani....
Maşallah sana yaa hem de orda o güzellerin içindeSagolasin :) Yanlis zamanda yanlis sehirde diyete basladim. Olsun yine de az öz gidiyor. Surda verecegim 2 kilo kaldi umarim veririm.
Canım çok geçmiş olsun. Ne ameliyatı bu.Zaten bisey yiyemiyirum Çok iyi değilim kanamam çok arttı aynı şubat ayında olduğum zamanki gibiyim karnım taş gibi yatıyorum zaten yarına biraz daha iner herhalde. Dua edin bana ameliyat derse doktor diye cok korkuyorum. Çok kötüyüm bunları yazarken bile ağlıyorum
Ortim nasılsın. Valla benim de yarına hiç umudum yok ama vaz geçmezsek en nihayetinde olacak bu iş. Zihnen çok yorulduysan Belki bir süre ara vermek iyi olabilir. Biraz vücut dinlenince de kaldığın yerden devam edersin. Ama muhakkak korumaya geç. almamaya gayret et. Çünkü o zaman insan emeği boşa gitmiş gibi hissedip umutsuzluğa kapılıyor.ben oglen tonbaligi yedim aksama da taze fasulye yicem ama tartidan hic umudum.yok
Rahim duvarım sürekli kalinlasiyor onunla ilgiliCanım çok geçmiş olsun. Ne ameliyatı bu.
sagol kuzu, bugun daha iyiyim carpintilarim daha az oldu nefes darligi da bir kki kere anca olmustur, ama son 3 gun epey kotuydum kendimden korktum kimseye de bisey soylemedim.Ortim nasılsın. Valla benim de yarına hiç umudum yok ama vaz geçmezsek en nihayetinde olacak bu iş. Zihnen çok yorulduysan Belki bir süre ara vermek iyi olabilir. Biraz vücut dinlenince de kaldığın yerden devam edersin. Ama muhakkak korumaya geç. almamaya gayret et. Çünkü o zaman insan emeği boşa gitmiş gibi hissedip umutsuzluğa kapılıyor.
Anladım canım. Çok çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle. İnşallah korktuğun gibi değildir.Rahim duvarım sürekli kalinlasiyor onunla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?