Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecen hafta: 73.3
Bu hafta: 72.8
Fark: 0.5
Yuzde: 0.68
Gelecek hafta hedefim: 72.3
GÜNAYDIN KIZLAR

Tebrik ederim canım tesekkurler tamda beklenen gibi olmuş not ve foto -500çok iyi
Canım günaydın babana sevindim
Ama sende kendini güçsüz bırakma lütfen
:) Olsun olsun haftaya alırız borçlarına yazdık artık artı değilsin en azından tebrikler
Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu cumalar
İse gitmeden bildirimimi yapayim tarlusala ragmekm bence iyi
Eki Görüntüle 2709247
Gecen cuma 100.6
Bu cuma 99.5
Fark 1.1
Yuzde 1.09
Çokkk iyi canımmm tebriklerr harikasın ilacın rağmen azmettin bırakmadın valla
Gece cuma 82
Bugün 81,4
600 gram gitmis cok sükür
Diyetisyen menüsü pazartesi basladi. 5 günde gitti aslinda gayet iyi.
Cherry Mom
Tebrikler canım bi 81 bekliyorduk ama :)))
Şaka şaka çok iyi

GÜNAYDIN

GEÇEN CUMA : 74,4
BU CUMA : 73,8
YÜZDELİK DİLİM : 0,806

HEDEF KİLO: 73,50 olsun.
Çünkü yarın memlekete ailemin yanına gidiyorum. ne olur ne olmaz. orda 4.grupta yer alan gelinimiz var. onun ile yürüyüş felan yaparız ama kaptanım yine de riske atmayayım. yöresel yemekler malum.

Cherry Mom Mehfam

Cherry Mom günaydın
Ben eksideyim ama bu bile fazlalığı olan eksi
Bugün okula gidemedim doktora gideceğim gece 2den sabah 6ya kadar kanım durmadı çok kötüyüm
Tartı resmini ekleyeceğim dediğim gibi şişkinliğim var
Benim tartının yüzü cam kıyafetsiz çektim baktım bütün vücut yansıyor mecbur kıyafetli çektim arada 200 gr fazlalık var
Kestim kırptım ama karnım göründü yine malesef

Eklentiler

• 20201023_095415.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 36

bende de vardı endometrial hiperplazi kendiliğinden geçti umarım geçmiştir ben bu sürede istanbul gibi bi yerde deli gibi kaç kere hastaneye gittim çıkamadım dikkat edip dezennfektan ve geldiğin gibi banyo hiç bişey olmaz. ertelemesen iyi olur canm smear bile yaptırdım böyle şeyler ertelemeye gelmiyor bende şimdi yara bile varmış geçer dedi.

çok üzüldüm babanı bilmiyordum beslenmene bu dönem dikkat etsen daha iyi olur canım. Herşey düzlüğe girecek geldiğinde birden gelmese.. çok geçmiş olsun
Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu cumalar
İse gitmeden bildirimimi yapayim tarlusala ragmekm bence iyi
Eki Görüntüle 2709247
Gecen cuma 100.6
Bu cuma 99.5
Fark 1.1
Yuzde 1.09
ortim gayet harika bi sonuç tebrik ederim Listeye girdin mi şimdi
Günaydın, hayırlı cumalar

Hayırlı cumalarr canıımm

gunaydin kizlar
cok sukur 100 gr eksilmisim gecen haftadan. dun 3 gr fazlaydim hala...

Cherry Mom kaptanim ben bugub itibariyle inzivaya cekiliyorum. izin prosedurunu de bilmiyorum aslinda sartlari suresi nedir vs:)

Üzüldüm kuzu ya keşke yine de burada deneseydin herkes ortalama aynı menü örnegini verdi sana idare ederdik beaa. neyse hayırlısı olsun umarım çözümü bu süre de bulursun biran önce. Listenle olmasa da çene olarak burda ol bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…