- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.401
Hadi hayirli olsun canlarPain Killer
@belmayne
Namaria kızlar listeye girişiniz hayırlı olsun
G gamzem23 son dakikaya kadar ekipleri kovaladım durdum ama son bildirim saati 20.00 19.57 de bile listesini paylaşmayanlar vardı riske atamadım nitekim anca 3.lük olduhaftaya aksilik olmazsa listedesin inşallah
Tesekkurler canimPain Killer
@belmayne
Namaria kızlar listeye girişiniz hayırlı olsun
G gamzem23 son dakikaya kadar ekipleri kovaladım durdum ama son bildirim saati 20.00 19.57 de bile listesini paylaşmayanlar vardı riske atamadım nitekim anca 3.lük olduhaftaya aksilik olmazsa listedesin inşallah
cok severim, hayraniyimdir, gelin olurken evden bile mehter takimi esliginde ciktim:)Tesekkurler canim
Gazamiz mubarek olsun arkadaslar mehteri veriyorum
Tesekkurler canim
2 ileri 1 geri gidelim mesaji aldim ben burdanTesekkurler canim
Aa ne guzel yaacok severim, hayraniyimdir, gelin olurken evden bile mehter takimi esliginde ciktim:)
2 ileri 1 geri gidelim mesaji aldim ben burdan
Yok canim hücum marsi ya tam gaz ileri2 ileri 1 geri gidelim mesaji aldim ben burdan
Dat diri dat dat dat dit diri dat dat diii dat değil miydi o?Yok canim hücum marsi ya tam gaz ileri
Ayy cikaramadim melodiden yaDat diri dat dat dat dit diri dat dat diii dat değil miydi o?
Youtubedan baktim sahneye bakinca hatirladimŞener şen hücum borusunu çal deyince şaban böyle çalıyordu. Bak hemen melodi geldi aklına şimdi demi
Amaan kuzucum dikkat et damacana kullanmıyor musunuz bizde 1 değil 2 tane var biter miter kıtlık olur mazallah senin eşinin tam tersi bizimkisu:cok az, esim su almayi unutmus yine, susuz kaldim bugun
Canım senin spor da maşallah süper, ve menünü okuyunca acıktım. Çeşitli ve lezzetli şeyler var hep23 Ekim
8.00
3 ceviz
1 sise kefir (250 ml)
12.30
5 yk makarna
3 minik biber dolmasi yogurt
3 yk mantarlı hindi sote
16.30
2 kuru incir
1 yudum kefir
18.00
3 yk karnabahar salatasi
3 yk mantarlı hindi sote
Su 2 lt
Spor 50 dk hizli tempo yuruyus 50 puan
15 dk eliptik 45 puan
5 dk bisiklet 15 puan
Toplam 110
Maşallah kaptanım hareket önemliDün ve bugünkü adımlarım
Bunu ben görmemişim yaa şahaneGezdigimiz ormanin icinden...
Canim oglen komsum getirdi o cesitleri benim yapmayacagim seylerCanım senin spor da maşallah süper, ve menünü okuyunca acıktım. Çeşitli ve lezzetli şeyler var hep. Ben zaten başkalarının menülerini okurken hep açlık krizleri geçiriyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?