- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.381
Evet haftaya borcum olsunGÜNAYDIN KIZLAR
Tebrik ederim canım tesekkurler tamda beklenen gibi olmuş not ve foto-500çok iyi
Canım günaydın babana sevindim
Ama sende kendini güçsüz bırakma lütfen
:) Olsun olsun haftaya alırız borçlarına yazdık artık artı değilsin en azından tebrikler
Çokkk iyi canımmm tebriklerrharikasın ilacın rağmen azmettin bırakmadın valla
Tebrikler canım bi 81 bekliyorduk ama :)))
Şaka şaka çok iyi
Wooow ilkgozagrisi eski ortim benim, kahvaltida bile ekmek yok, super olmus12.00: 1,5 haşlanmış yumurta, 6 zeytin, 2 ceviz, beyaz peynir, 1 avuç kuru elma, yeşillik.
18.00: yeşil mercimek yemeği, salata
Su: 3 lt
Spor: 2000 adım(bir de çocuk peşinde koşturmaca )
Teşekkür edrim canım eski ortimWooow ilkgozagrisi eski ortim benim, kahvaltida bile ekmek yok, super olmus
yani aynen oyle herkes isini duzgun yapacak ben senelerce ogretmenlik yaptim ogrencilere yanlis bilgi versem aaaa insanlik hali olur mu hic yaniAynen canim pandemi dolayisiyla internetten alisverise yuklendim durduk yere bana eziyet yani kargoya git iade bekle vs.
Onlar da insan tabi de isleri bu yani ben isyerinde ornegin kultur bakanligina yazmam gereken bir yaziyi belediyeye yazsam olay olur mudurlerim dalga gecer isi bilmiyor diye.
onlarda ne gonderdigine dikkat etsin para kazaniyorlar isleri bu
ilk 3 nota kalkti masallah bize:)Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Yesilk 3 nota kalkti masallah bize:)
yalniz benim o sonradan cikan 200 gr olmasa cidden gitmistik
Olley beeeKonu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Çok iyi yapmışsın canım birşey çıkmaz inşallah ama varsada değerlerinde düşüklük tedavi olursunkizlar yarin icin dahiloyeye randevu aldim bi kan degerlerime filan baktiricam bu carpintilar yuksek nabiz nefes darliklari neden oluyor bakilsin dedim cok tirsiyorum altindan ciddi bi hastalik ciksrmi diye dua edin bana
İyo yapmissin canim full koruma gidersin ben de regl sonrasına aldim randevu ne durumdyaiz bilmekte fayda var. İnsallah iyi cikar sonuclarin olumlu dusunelimkizlar yarin icin dahiloyeye randevu aldim bi kan degerlerime filan baktiricam bu carpintilar yuksek nabiz nefes darliklari neden oluyor bakilsin dedim cok tirsiyorum altindan ciddi bi hastalik ciksrmi diye dua edin bana
Kaptan o nasi duaTebrikler kızlarhaftaya sonuncu olun emi
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Tebrikler kızlarhaftaya sonuncu olun emi
Bunlar hep böyle yapıyorlar canım bana ne zaman sevinsek sonumuz fenaKaptan o nasi dua
Oy kiyamam kaptanim o zaman neden birinci olmadik diye kiz hepimizeBunlar hep böyle yapıyorlar canım bana ne zaman sevinsek sonumuz fena
Evet öyle olmak lazımOy kiyamam kaptanim o zaman neden birinci olmadik diye kiz hepimize
Cok güzel menü masallah12.00: 1,5 haşlanmış yumurta, 6 zeytin, 2 ceviz, beyaz peynir, 1 avuç kuru elma, yeşillik.
18.00: yeşil mercimek yemeği, salata
Su: 3 lt
Spor: 2000 adım(bir de çocuk peşinde koşturmaca )
Sporu gorunce menuyu unuttum9:50
1 yumurta
3 zeytin
yarim kk peynir
1dilim ceenli esmer ekmek
Nane
15:10
1Biber dolma
Minik tombik biber tursusu(saymadim)
Ayran
18:40
Sutlu kahve
5 findik
Su: 2 litre ya da üstü
Spor: 60dk eliptik
6km bisiklet
10.580 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?