Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet haftaya borcum olsun

12.00: 1,5 haşlanmış yumurta, 6 zeytin, 2 ceviz, beyaz peynir, 1 avuç kuru elma, yeşillik.
18.00: yeşil mercimek yemeği, salata
Su: 3 lt
Spor: 2000 adım (bir de çocuk peşinde koşturmaca)
Wooow ilkgozagrisi eski ortim benim, kahvaltida bile ekmek yok, super olmus

yani aynen oyle herkes isini duzgun yapacak ben senelerce ogretmenlik yaptim ogrencilere yanlis bilgi versem aaaa insanlik hali olur mu hic yani

kizlar yarin icin dahiloyeye randevu aldim bi kan degerlerime filan baktiricam bu carpintilar yuksek nabiz nefes darliklari neden oluyor bakilsin dedim cok tirsiyorum altindan ciddi bi hastalik ciksrmi diye dua edin bana
Çok iyi yapmışsın canım birşey çıkmaz inşallah ama varsada değerlerinde düşüklük tedavi olursun

kizlar yarin icin dahiloyeye randevu aldim bi kan degerlerime filan baktiricam bu carpintilar yuksek nabiz nefes darliklari neden oluyor bakilsin dedim cok tirsiyorum altindan ciddi bi hastalik ciksrmi diye dua edin bana
İyo yapmissin canim full koruma gidersin ben de regl sonrasına aldim randevu ne durumdyaiz bilmekte fayda var. İnsallah iyi cikar sonuclarin olumlu dusunelim

12.00: 1,5 haşlanmış yumurta, 6 zeytin, 2 ceviz, beyaz peynir, 1 avuç kuru elma, yeşillik.
18.00: yeşil mercimek yemeği, salata
Su: 3 lt
Spor: 2000 adım (bir de çocuk peşinde koşturmaca)
Cok güzel menü masallah
Sporu gorunce menuyu unuttum cok guzel tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…