Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayırlı olsun kaptanım. Pıtır pıtır gitsin yağlar

SONUÇ

Hedef60kgolmak ve Pain Killer tebriklerr kızlar +500 er puan sporlarınıza eklendi

Yarin ilk defa ev yogurdu yapcam dogala donuyorum annemden tarif alarak yapcam insallah tutar sutcu abla erken gelicek. Yemek falan da yapicaminsallah haftasonundan yapinca haftaici mesaiden gelince rahat ediyorum
yavastan yatmaya hazirlaniyim iyi geceler arkadaşlar guzel bir haftasonu geçirelim insallah

Yapmaya başla sonra benim gibi normal yoğurt yiyemez olursun

İyi geceler canım Allah rahatlık versin

Amaan kuzucum dikkat et damacana kullanmıyor musunuz bizde 1 değil 2 tane var biter miter kıtlık olur mazallah senin eşinin tam tersi bizimki
ay kuzu sorma ya, damacana kullaniyoruz da, ust katta yedegimiz oluyodu bi tane hep, o da bitmis ikimizin de haberi uok bugun su almaya ciktim yukari bos damacana, esim bi de hala gelmedi, ha gelir ha gelir.... cocuga kucuk 200 ml lik su aliyorum, oblardan ictim cok sisadikca ama susuzlugu giderecek kadar yani 1 litre bile yoktur

organ aldirdi o kesin......

Baktım aldirmamis gibi görünüyor menü de senden fazla kırmızı tek yorumum gidip uyuyalım bari

Menü gayet iyi bana göre ortim ama bana benzeme emnis kiziyo ortilerini benzetiyon kendine diye dolu dolu spor, günü temizlemiş gayet super

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…