Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedef60kgolmak kuzu hastaneden ciktim ekg kotu geldi sinus tasikardi yaziyor uzerinde doktor kan sonuclari gelsin tahlil sonuclarinda buna sebebiyet verecek bisey yoksa kardiyolojiye sevk edicem dedi ölüyomuyum
Dur cnm korkma hemen, sinüs taşikardi daha iyi huylu diğerlerinden :) tahlillere de baksın doktorun kansızlıktan bile olabilir cnm beslenmeni de kısa bi anlat istersen böyle böyle işte mineral kaybından şüphelendik, anksiyetenden de aynı şekilde
Ya vücutta başka bişey anksiyete yaratıo olabilir kuzum ama rahat ol kardiyolojiye sevketse de ayrıntılı bakılır emin oluruz

Hedef60kgolmak kuzu hastaneden ciktim ekg kotu geldi sinus tasikardi yaziyor uzerinde doktor kan sonuclari gelsin tahlil sonuclarinda buna sebebiyet verecek bisey yoksa kardiyolojiye sevk edicem dedi ölüyomuyum
Geçmiş olsun canım
Çok yoruluyorsun çocuğuna tek bakıyorsun evin içine kapalı durumunda çok zor taşikardi çok normal taşınsanıza siz ordan ya hiç sevmedim ben orayı bahçeli parklı biryer lazım size çocuk şöyle oynarken sende 1 2 nefes almalısın

ben zaten doktora dedim ki sehir disinda yasayan bir doktor arkadasim var onu aradim (senden soz ediyprum internet arkadasim diyemedim tabi) o da bana diyetle alakali elektrolit seviyelerinde degisiklik olmus olabilir dedi bi git baktir kendine diye korkuttu beni o yuzden geldim dedim troid, seker, kan, saydim sayabildiklerimi:) bakar hepsine herhalde:):):)

Yalan değil şehir dışında yaşayan doktor arkadaşın kk kısmını bilmesede olur detaylara gerek yok

ah kuzu sorma ben bu evi alirken anneme yakin cocuga o bakiyo brn calisiuorum diye aldim, isten ciktim annem 7 ayi memlekette gecirmeue basladi sonra bi de ustune o tasindi kaldim dimdizlak...bu evin borcu bitmeden de baska yere cikmamiz maddi olarak mumkun degil. dun bim e gidicem alti ustu yemin ederim yurumeye kaldirim yok sanki sanayide oturuyorum heryer oto tamirci oto yikamaci insaat, caddenin ortasindan yurumek zorunda kaliyosun kamyonlsr tirlar ezecek bizi catir cutur geciyolar bi de yokus... yerlere yag dokulmus cocuk kaydi kaydi dustu ksc kere... eve kendimi nasil atacagimi bilemedim...

Gecmis olsun canim insallah sonuclar iyi ciksin.
Ev gercektennsans isi buna inanıyorum yillardir daha gunes goren bir yerde oturamadim simdi de kurum lojmani kuzey cephe yazin yanip kisin donuyorum. İnsallah borcunuz bitince gonlunce guzel bir yere cikarsiniz

Hedef60kgolmak kuzu sen doktorsun ya super ne demisler hastasiyiz doktorun
Ben de fix sen doktorsan bilirsin sorularindan sorayim canim polikistik over için inositol takviyesi oneriyorlar glifor glikofaj ana maddesi metformine gore daha iyi sonuclar aliniyormus ne dersin kullanilabilitesi var midir?

Canım çok geçmiş olsun.
Kanaman duvarın kalınlığını azaltır
Bide sabah kahvaltıda yumurta yesen gerçek yumurta ama köyde gezen
Ben yumurta yiyemiyorum bi süredir midemi bulandırıyor canim
Kötüyüm çok çok çok kanamam var
Ve haliyle yatıyorum sürekli
O bildiğiniz hasta pedleri var ya onları kullanıyorum
Bence geçecek ama zor geçecek gibi

Şimdi gördüm 3.olmuşuz
Yalan bildirim oluyordu falan diyenler haydi bir daha yazsınlar şimdi
Benim 200 gramda kıyafete gitti bu tartı resmi yüzünden
Tabi birde karnımın davul gibi olması cabasi
Bu sabah 82 çıktım bence +800 normal ben daha çok bekliyordum
Biliyorum ki ilaç bana kilo yapacak çünkü aynı ilaçla 3 ayda 6 kilo aldım
Ona direnebilirim
Mücadele edebilirim
Benim hastalığım yüzünden sıkıntıya düşmenizi istemiyorum

Çok kötü olmuş üzüldüm çocuk için anne için evin çevresi çok mühim hatta evden bile önemli
Biz şuan lojmandayız evin içi çok eski mutfak banyo yaptırdık ama nafile duvarlar bile yamuk yumuk , ama gel görki tam çocuğa uygun ortam hele şu pandemide nasıl şükrettim ağaçlık orman arazisi zaten 2 apartman arası park dolu vs ferah bir ortam var şimdi diyorum iyi ki evin içinden dolayı vazgeçmemişiz

Geçecek inşallah ayların birikimi kolay değildir tabi.doktorunla hiç iletişime geçtin mi normal mi diyor

aynen oyle.... istanbulda zaten oyle site icinde evlerin fiyatlari cok ucuk, yani bi ara bakayim dedim burayi kiraya verip bende kiraya cikayim filan diye, 5 bin den basliyo sitelerin fiyatlari... mumkun degil 5 binlira kira odeyemem yani....

aynen oyle.... istanbulda zaten oyle site icinde evlerin fiyatlari cok ucuk, yani bi ara bakayim dedim burayi kiraya verip bende kiraya cikayim filan diye, 5 bin den basliyo sitelerin fiyatlari... mumkun degil 5 binlira kira odeyemem yani....
aynen yazık günah istanbulda yaşanacak yer kalmadı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…