Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen yazık günah istanbulda yaşanacak yer kalmadı zaten
esimin isi sehir disina uygun olsa kacar giderdim. ama segil.sehir disi, istanbulda bile sadece etiler ortakoy besiktas civarinda calisabiliyo cunku piyasa sadece oralarda donuyo... beylikduzu, cekmekoy civari nisbeten uygun fiyati ama o bolgeler de o kadar uzak ki... en az 5 saatinj yolda gecirir hergun zaten gunde 13-14 saat calisiuo adam

Sonuç:)) Hedef60kgolmak ayvacicegi A AKREPcg Mahi57 Namaria Pain Killer tebrikler kızlarr :))

16-23 EKİM HEDEF TABLOSU
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
81.5​
???​
70.7​
69.5​
68.2​
67.9​
82​
81​
52.1​
51.8​
62.3​
61.8​
74.4​
73.9​
73.3​
72.8​
100.6​
99.5​
64.9​
64​
59.1​
58​
77.2​
76.2​
65.3​
???​
67.3​
66.8​
52.6​
51.8​
92.2​
91​

Kaptanim hedefte nokta atisi yapmisim resmen usenmedim hedef mesajimi buldum
Kaptanim 99.5 diyelim gercekci bir hedef olsun hic haftalik koymamistim
Gayet gercekci olmus insallah hedef kiloma da bu gercekcilikle ulasirim

Canım iyiki gittin doktora. Hem içşn rahat eder hem de bir eksiklik varsa takviye alırsın.
Benim de evim biraz şehir dışında. Biraz da küçük. Hep taşınalım diyordum ama bu pandemi de şükrettim. Çünkü sitenin içi geniş yeşillik ve bir sürü park var. Marketi de var. Çocuktan sonra anladım ki evin içi değil dışı önemli. Eşimin işine çok uzak ama sırf site imkanlarından dolayı katlanıyoruz. İnşallah şöyle çevresi çocuk için uygun bir yere geçebilirsin. Nasip belli mi olur.

Cherry Mom Bizim ilk ortalama da dogruymus canim bahar kaptanimiz yazmış dun de yazacaktim ama bir de mezuniyet kisminda adim gectigi icin problem cocuk modunda olmayim dedim

Cherry Mom Bizim ilk ortalama da dogruymus canim bahar kaptanimiz yazmış dun de yazacaktim ama bir de mezuniyet kisminda adim gectigi icin problem cocuk modunda olmayim dedim
Evet aslında bende hep öyle yapıyordum ama kural demekki öyle dedim düzelttim döndüm şimdi :)
Bu arada niye öyle olasın aşkolsun

Geçen hafta hedefi bile aşmıştım. Neyse önemli olan istikrarlı bir şekilde devam etmek. Önümüzdeki hafta daha çok vereceğimi düşünüyorum adet sonrası olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…