Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vücudun sıkı demekki çok büyük avantaj bencede 65 te çok iyi olur

Sorma etsek ne kadar edeceğiz aynı evde gelme denmiyor e 2 sene oldu gelmediler de zaten görümcemi severim ama keşke düşünse Biraz
Oğlu biraz arıza orda tek bırakamıyor mecbur o da gelecek
Yok canım kimse düşünmüyor artık. Saldı iyice millet. Korku sıfır. Ne olacak böyle böyle bilmiyorum.
K. Validem de anjio oldu ya doldu doldu geldi ziyaretçiler. Güya hasta mesela

Yok canım kimse düşünmüyor artık. Saldı iyice millet. Korku sıfır. Ne olacak böyle böyle bilmiyorum.
K. Validem de anjio oldu ya doldu doldu geldi ziyaretçiler. Güya hasta mesela
Vah vah bizi bu cehalet öldürecek zaten

Arkadaşımın KV ve kp kovid oldu adamı hâlâ evde tutamıyorlar hasta oluyor ben gideyim geçmiş olsuna diyor cenaze oluyor ben gideyim diyor en son filyasyon ekibi evde olup olmadıklarını kontrol için gelmiş amca camdan el salla bize yeteer dmişler adam ell sallamış çaya gelin çocuklar demiş

Vallahi gülüyorum artık böylelerine ama sinirden.
Kaç kişiyi tehlikeye atıyorlar, kul hakkına giriyorlar.

Vallahi gülüyorum artık böylelerine ama sinirden.
Kaç kişiyi tehlikeye atıyorlar, kul hakkına giriyorlar.
Sorma trajikomik yaa cahillik işte bahsettiğim adamın kendi öz babası vefat etti covidden hâlâ anlamadı durumu şaka gibi geliyor millete

Kolesterollük birşey de yemiyorsun aslında çok garip şaşırdım iyiki ertelemedin dediğin gibi canım
vucuttaki yag orani fazla oldugu icin mi oluyo ne bilim... doktor daha iyi bilir. kotu kolestrolum hep yuksek olurdu benim ama bu kadar hic yukselmemisti... diyet yaparken diyet verilecek bana anlasilan

Evet canım ya deprem olayı beni çok korkutuyor İzmitte deprem yaşamış biri olarak. Eşim mimar çok titizdir bu konuda. ev alırken çok araştırmıştı. Biz de o yüzden böyle biraz şehrin dışından almak durumunda kaldık. Ev fiyatları malum İstanbulda. Ödemeler bitene kadar sıkıntı çekeceğiz artık. Sonra rahatlarız inşallah.

vucuttaki yag orani fazla oldugu icin mi oluyo ne bilim... doktor daha iyi bilir. kotu kolestrolum hep yuksek olurdu benim ama bu kadar hic yukselmemisti... diyet yaparken diyet verilecek bana anlasilan
Canım benim de çok çok zayıf bir tanıdığımın kolesterolü yüksek çıkmıştı. Çok şaşırmıştım. Neden oluyor ki acaba

Çok geçmiş olsun canım. Bitsin gitsin inşallah biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…