- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.761
Evet öyle bildiğimiz kadar ve eğlenmek amaçlıKızlaarrr aa astroloji yapmışınız ben bir Yay eşim de bir Yengeç ise varın siz düşünün uyumumuzuSizi seviyorum bana ayrılan süreninn sonuna geldim hazırlanacak koca çanta iki çocukla toplu taşıma heyecanı felan sanırım bütün egzersizlere bedel akşam geliciğim kardeşimden pc yi artık ne şekilde alırsam
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
81,2 | ??? | | |
70,1 | 69.5 | | |
67,6 | 67,4 | | |
81,4 | 80,8 | | |
51,4 | ??? | | |
62 | ??? | | |
73,8 | 73.5 | | |
72,8 | 72,3 | | |
99,5 | 98,6 | | |
64 | 63 | | |
58.8 | 58.5 | | |
76.8 | 75.9 | | |
67,2 | ?? | | |
52,2 | ??? | | |
91,4 | 90.5 | | |
| | | |
| | | |
| | | |
Tum hedefler gayet gercekci benceBU HAFTA HEP BİRLİKTE HEDEFLERİ TAMAMLIYORUZ KIZLARBEKLEMEK VAKİT KAYBETMEK YOK
23 - 30 EKİM HEDEF TABLOSU
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 81,2 ??? 70,1 69.5 67,6 67,4 81,4 80,8 51,4 ??? 62 ??? 73,8 73.5 72,8 72,3 99,5 98,6 64 63 58.8 58.5 76.8 75.9 67,2 ?? 52,2 ??? 91,4 90.5
inşallah güzel geçer iyi gelir sana cnmMerhaba arkadaşlar bugün hem dinlendim hem de evde cok bisey kalmamisti et tarzi kahvaltilik vs. alisverise gitmeye de usendim arac da yok sanal market uygulamalari kullanan arkadasim vardi memnunmus bi deneyim dedim 3-5 arasi teslimat diyordu 5 e dogru getirdiler guzelce onlari yerleştirdim yemek hazirladim 30 dk kol egzeriszi yaptim halim olursa da 8 gibi salona gider biraz yuruyus eliptik falan yaparim yarin da mesai sonrasi diyetisyen randevum var yeni diyetisyen bakalim insallah iyi gecer
inşallah canım sağolasıninşallah güzel geçer iyi gelir sana cnm
Ay hep kıskandılar bizi yaa. Bence de ondan bu gömmelerİkiyüzlü değil aslında ama verdiğin sözü çabuk unutabildiği için ve başkalarıyla da görüşüp samimi olunca yani çok arkadaşı olduğu ve hareketli yaşadığı için kıskanıyorlar ondanYükselen de akrepse oy oy oy zekan zehir gibidir senin ve biraz da haylaz ve kurnaz olduğunu düşünürüm (alınmadın di mi kuzum)
sadık olunca bi de arada pohpohlayınca aslan erkeği de kopamaz zatenve enerjisine en uyan burçlardan biri ikizler ,ikisi de hareketli macera sever ve eğlencelii
Allah doktorumuzdan razı olsun balık yağı ve multivitamin verdi. Tırnakları da kırılıyordu 1 hafta oldu kullanali iştahında belirgin artış oldu. Yenidoğan dan beri doktorumuz zaten. Önceden de balık yağı veriyordum bilindik bi markaydı bu defa möllers aldım. Onun mu etkisi vitaminin mi bilmiyorumtakviye önerdi mi cnm? balık yağı tarzı
Amin diyelim dua olsunBU HAFTA HEP BİRLİKTE HEDEFLERİ TAMAMLIYORUZ KIZLARBEKLEMEK VAKİT KAYBETMEK YOK
23 - 30 EKİM HEDEF TABLOSU
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 81,2 ??? 70,1 69.5 67,6 67,4 81,4 80,8 51,4 ??? 62 ??? 73,8 73.5 72,8 72,3 99,5 98,6 64 63 58.8 58.5 76.8 75.9 67,2 ?? 52,2 ??? 91,4 90.5
Biraz rahatladım. Hasta bezinden depend e geçiş yaotim bakalımSonunda iyi haber gelmiş çok sevindim canım günbegün daha iyi olacaksın inşallah
Kızınada maşallah annesine moral vermiş ne güzel minnoş
Sağol canımÇok sevindim canım ağrının azalmasına.
yo kötü anlamda demedim cnm yani karşındakini ikna etmek istediğin bi konu varsa bi yolunu şirin bi şekilde bulman anlamındaAy hep kıskandılar bizi yaa. Bence de ondan bu gömmelerYani gerektiğinde kurnaz olabilirim tabi ama olmamayı tercih ediyorum. Kurnazlık benim ahlak anlayışıma uymuyor yoksaaa biz de biliriz yani yapmayı. Genel anlamda bana uyuyor galiba ikizler burcu. Zeka, zehir falan deyince de bir hoşuma gitti yani
Eşimle şükür bir uyumumuz var. Çok uzun bir geçmişimiz var, belki ondan bilemiyorum. Pohpohlanmayı sevdiği de doğrudur.
HArika cnmAllah doktorumuzdan razı olsun balık yağı ve multivitamin verdi. Tırnakları da kırılıyordu 1 hafta oldu kullanali iştahında belirgin artış oldu. Yenidoğan dan beri doktorumuz zaten. Önceden de balık yağı veriyordum bilindik bi markaydı bu defa möllers aldım. Onun mu etkisi vitaminin mi bilmiyorum
Yok canım hiç yanlış anlamadım.yo kötü anlamda demedim cnm yani karşındakini ikna etmek istediğin bi konu varsa bi yolunu şirin bi şekilde bulman anlamında
İkimizin döneminden en az 9 10 arkadaşımız var maalesef
Ooo epeyce olmuşİkimizin döneminden en az 9 10 arkadaşımız var maalesef
Hadi bakalım iyi geçer inşallahBiraz rahatladım. Hasta bezinden depend e geçiş yaotim bakalım
Sabah ta kızımın 2 yas ve bexero aşısı var
Onu da atlattık mi değme keyfime
Selam canım üşengeçlik sardı mı bakayımMerhaba arkadaşlar bugün hem dinlendim hem de evde cok bisey kalmamisti et tarzi kahvaltilik vs. alisverise gitmeye de usendim arac da yok sanal market uygulamalari kullanan arkadasim vardi memnunmus bi deneyim dedim 3-5 arasi teslimat diyordu 5 e dogru getirdiler guzelce onlari yerleştirdim yemek hazirladim 30 dk kol egzeriszi yaptim halim olursa da 8 gibi salona gider biraz yuruyus eliptik falan yaparim yarin da mesai sonrasi diyetisyen randevum var yeni diyetisyen bakalim insallah iyi gecer
Evet çokk canım kimler geldi kimler geçtiOoo epeyce olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?