- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.781
Biz hep kaldıkEvet çokk canım kimler geldi kimler geçti
Patatesi kesersekSabah
Biraz kizarmis patates
4 zeytin, biraz tulum peyniri 2 ceri domates, 1 salatalık sekersiz çay
Öğlen
Su
Aksam
2 yk etli pirinc pilavi
1 kase nohut ve salata
Ve 1 saat tempolu yürüyüş
Gun boyu 1.5 lt su
Kesinlikle biz
Pamuk gibi iki yüz seç beğen alKesinlikle bizhangisi ben olsamki
Sağda olan daha minyon ben gibiPamuk gibi iki yüz seç beğen al
Salondayim kaptanim bi ben varim oh kimse yok usenmedim geldimSelam canım üşengeçlik sardı mı bakayım
Kim galip geldi :))
Yarın iyi geçer inşallah
Allah iyiliğinizi versn çok güldüm
Kolay gelsiin cnmSalondayim kaptanim bi ben varim oh kimse yok usenmedim geldim
İnsallah canim
Harikasın canım tebrik ediyorum seniSalondayim kaptanim bi ben varim oh kimse yok usenmedim geldim
İnsallah canim
Sağda olan daha minyon ben gibi
Oh süper. Nasıl özeniyorum salona gidenlereSalondayim kaptanim bi ben varim oh kimse yok usenmedim geldim
İnsallah canim
Ohh iyi yürüyüşlerKızlar şu an yürüyorum ve yürürken yazıyorumçok tembel bir gün oldu. Biraz.yürüyüş yapmak için çıktım. Normalde kaldıramazdım totomu gaza getirdin beni Namaria
Gaza gelmişleerde +1deseneOh süper. Nasıl özeniyorum salona gidenlere
Cok alemsin
AA hiç bilmiyordum. İlkokula kadar kapatmıştık o defteri yaHadi bakalım iyi geçer inşallah
Biizmde 4 yaş aşımız var ilkokul 1de yapılan aşıyı 4 yaşa indirmişlerkasım sonunda ona gideceğiz şimdiden onu düşünüyorum
Bende öyle seviniyordumm maalesefAA hiç bilmiyordum. İlkokula kadar kapatmıştık o defteri ya
Cok tesekkur ederim canimOyyy doğumgünü kutlu olsun şekerin rabbim güzel mutlu sağlıklı huzurlu ömürler versin inşaallah cnm
Sağol canım geldim cok sukurKolay gelsiin cnm
Sagol canim aynen cok kasmadim kendimi hafif hafif yaptimHarikasın canım tebrik ediyorum seniçok iyi gelecek biraz ter atmak salonda çok iyi fırsat olmuş bu zamanda bulunmaz nimet boş spor salonu
canim normalde uzak olsa falan hayatta gitmem ben de ama evin dibindeOh süper. Nasıl özeniyorum salona gidenlere
Ohh masallah sana aksam yuruyusune bayilirimKızlar şu an yürüyorum ve yürürken yazıyorumçok tembel bir gün oldu. Biraz.yürüyüş yapmak için çıktım. Normalde kaldıramazdım totomu gaza getirdin beni Namaria
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?