- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.801
Canim niye begenmedin ki ,menun cok guzel, bayildim.bugünkü menümden hiç memnun değilim maalesefbol sporlu bir haftayla telafi ederim artık
MENÜM
13.00: Peynirli omlet, peynir, zeytin, yeşillik, domates, biraz fırında patates,
Ara: Patlamış mısır, 1 mandalina, yarım armut
18.00: iki ince dilim ev yapımı pizza (tabanı tam buğday unundan, yağsız ve incecik. üzerine domates sosu, kaşar, mısır)
su: 2 lt (daha içerim)
1 Büyük kupa da yeşil çay içerim.
Patlamış mısır ve pizza aynı menüde olunca hoşuma gitmedi canım. Bir de kendimi dünyayı yemiş gibi bir şiş hissettim ki sorma. Biraz yürüyüş ve duş iyi geldi ama.Canim niye begenmedin ki ,menun cok guzel, bayildim.
Ay özür. Yanlış yere yazdımAsıl seninki mükemmel olmuş canım. Hiçbir pazar utancı yok
benim esimon duygu durumu cidden ilginc, bi gun otobus bekliypruz durakta adamin biri yanimizda pat diye kalp krizi gecirdi dustu öldü mesela, benim rengim atti esim eeee amca buraya kadarmis dedi dondu muhabbetine devam etti adam... resmen duygusuz yani....fıstıklar , eşleriniz belli etmiyor olabilir yükseleni,ay burcu vs çok etkiliyor var ya
Ama özünde kesinlikle alıngan ve duygusallar , örtülemiş olabilirler ya da alınınca sizi üzmemek için bişey demeyip gözlerini kaçırmalarından, dalmalarından anlayabilirsiniz daha dikkatli bakın kızlar
fast food hardal ketcap mayonez filan isim olmaz ama yogurt (kaymakli yogurt) kremali yemekler, bolca peynir (kasar peyniri ozellikle) ve kirmizi et (antrikot ya da kontrfile) yani genelde bu sekilde besleniyorum zatenEki Görüntüle 2710465
kirmizigitar kuzum bak böyle bir tablo buldum, sol taraftakilerden az,sağ taraftakiler yoğun besleniyo olabilir misin? mesela yumurta peynir de sağda
kuzu ben normal gordum aslinda ama sana gostersem mi diye geldi aklima da:)kirmizigitar kuzum öbür tahlilleri sormayı unuttum ama anormal olan yok mu demiştin yanında uyarı veren?
ay pandispanya icin her defasinda netten acip ilk karsima cikani yapiyprumSelammm tatlımmm
Ben şimdi yürüyüşten geldimmakşamda bisiklete binerim kayınvalidem gitti
İş için yapılacak ne var yaz burayada akşam yapıp yapmadığını teftiş edelimödev gibi olsun sana belki teşvik olur yapmazsa kaynana gelin programlarındakiler gibi yuhhhlarızzz :)))
Pandispanya bende hiç yapmadım canımkirmizigitar ustasıdır sanırsam
Canim yemeyi vadettigim hurmanin miktarini artirirsam utancim buyuk olur, gecen buraya menuyu yazdiktan sonra film-cay Yaprim yanin en az 4-5 hurma gittiAsıl seninki mükemmel olmuş canım. Hiçbir pazar utancı yok
Canım mükemmel ya. Yoğurt, menü, spor. Hepsine maşallah25 Ekim
11.00
3 catal peynir 1 zeytin
2 tam bugdayli gevrek
2 kuru kayısı
1 bardak kefir
15.00
1 armut
3yk yoğurt (ilk defa yaptim kalip gibi oldu)
6-7 fındık
18.00
3 yuvarlak dilim palamut
Bol limonlu balzamikli salata
2 tane lifli wasa
Su 2 lt
Spor 30 dk kol boyun omuz egzersizi 75 puan
30 dk orta tempolu yürüyüş 30 puan
20 dk eliptik 60 puan
10 dk aletki kondüsyon 30 puan
195 puanMehfam
Canim ben de cok abarttin sandim ince bugday unlu pizzadan ne olcak bi de misir var bosver gayet guzel bilincaltina yanlis mesaj vermebugünkü menümden hiç memnun değilim maalesefbol sporlu bir haftayla telafi ederim artık
MENÜM
13.00: Peynirli omlet, peynir, zeytin, yeşillik, domates, biraz fırında patates,
Ara: Patlamış mısır, 1 mandalina, yarım armut
18.00: iki ince dilim ev yapımı pizza (tabanı tam buğday unundan, yağsız ve incecik. üzerine domates sosu, kaşar, mısır)
su: 2 lt (daha içerim)
1 Büyük kupa da yeşil çay içerim.
Afiyet olsun canim guzel menüSabah
Biraz kizarmis patates
4 zeytin, biraz tulum peyniri 2 ceri domates, 1 salatalık sekersiz çay
Öğlen
Su
Aksam
2 yk etli pirinc pilavi
1 kase nohut ve salata
Ve 1 saat tempolu yürüyüş
Gun boyu 1.5 lt su
Aksamlari hafif tutuyorsun canim guzel eksi getirirSabah:
Peynir
Ekmek
Tereyag
Recel.
Oglen:
2 kase lahana cornasi
Aksam 1 kase yogurt
Su: 1.5 litre
Spor: 5000 adim
Keskek cok severimYürüyüş
Sabah 11.00
Keşkek
Ara turk kahvesi,kuru kayısı
Kuru elma,badem
Aksam 18.30
Çorba,et sote,ayran ,salata
2 litre su
Cherry Mom Mehfam
Miktari azsa pirincin sorun degil canim yakarsinKizlar iyi aksamlar bugün spor yapmadim evde dinlendim.
Kahvalti 9 da iki dilim ekmek, peynir, zeytin, kahve
Öglen 1 de etli kurufasulye ve pirinc pilavi (pilavi diyette yok maalesef)
Aksam meyve (2 erik, yarim mandalina, bir dilim elma)
Cherry Mom
Mehfam
Afiyet olsun canim cok guzel menu10.30
Yarim cennet meyvesi (elmasi, hurmasi)
12.00
Mantar sote,
1kk peynir
3 zeytin
Yesillik
2dilim avokado
Yarim dilim esmer ekmek
18.30
Firinda patatei tavuk, 1 kasik mantar
Cacik
su:2 litre
Spor: 65dk eliptik
Biraz sonra cay icersem yaninda 1 kuru hurma yeme ihtimalim yuksek.
Sagol canimCanım mükemmel ya. Yoğurt, menü, spor. Hepsine maşallah
Canim masallah senin menuler de sporda hep profesyonel oluyor25 Ekim
11.00
3 catal peynir 1 zeytin
2 tam bugdayli gevrek
2 kuru kayısı
1 bardak kefir
15.00
1 armut
3yk yoğurt (ilk defa yaptim kalip gibi oldu)
6-7 fındık
18.00
3 yuvarlak dilim palamut
Bol limonlu balzamikli salata
2 tane lifli wasa
Su 2 lt
Spor 30 dk kol boyun omuz egzersizi 75 puan
30 dk orta tempolu yürüyüş 30 puan
20 dk eliptik 60 puan
10 dk aletki kondüsyon 30 puan
195 puanMehfam
Cok sağol canımCanim masallah senin menuler de sporda hep profesyonel oluyor
Canim nefis yemek tariflerinfen baktim yaptim, rengi artik cok guzeldi kizarmisti ki birden Ortasi cokmeye basladi. Fazla mi firinda kaldi acaba ondan mi oldu diye kapahi acip kurdanla baktim pismemis. 5-10 dk daha bekledim pisti ama ortasI coktu bir kereay pandispanya icin her defasinda netten acip ilk karsima cikani yapiyprumeskiden pastacipik taparken kendi tariflerim vardi ovalet kullanirdik o zaman bi de, simdi kirk yilda bi yapinca elime ne gecerse onu yapiyprum. ama yumurtasi iyi cirpilmis bir pandispanyanin kotu olma ihtimali yok....
Özel şartlarından dolayı motivasyonun kırılmasın bence olurpazar gunu yuruyuslerimi pazartesi walk gunu kullansam olur mu? mezun olmadan
İyi geceler canımArkadaslar iyi geceler bugun erken kaciyim yarin mesai var dinc kalkiyim haftaya insallah
Mutku huzurlu geceleriniz olsun
madem ayricalik yapicaz birincilige oyna diyosun:)Özel şartlarından dolayı motivasyonun kırılmasın bence olurama güzel adımlar bekliyoruz 10binden aşağı kurtarmaz
kapagi acmis miydin?Canim nefis yemek tariflerinfen baktim yaptim, rengi artik cok guzeldi kizarmisti ki birden Ortasi cokmeye basladi. Fazla mi firinda kaldi acaba ondan mi oldu diye kapahi acip kurdanla baktim pismemis. 5-10 dk daha bekledim pisti ama ortasI coktu bir kere
Anlaşma yapalım. Eğer birinci olursan hediye puanı bölüşürsek olurmadem ayricalik yapicaz birincilige oyna diyosun:)
vala acikcasi cok sevinirim ama diger kizlarin rizasi var mi soralim... ihtiyar heyeti bi bakiverin hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?