- 23 Mart 2016
- 30.130
- 90.771
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.821
Yarın bir kaç güncelleme yapacağım aktif olmayanlar var yine ortilerini olumsuz etkiliyorlarbu arada kacirdim mi bilmiyprum hala ayni ortilerle devam ediyoruz sanirim.belmayne hala orti miyiz kuzu
ahahahahhahaha seni kurnaz seniiiiii.... alacagim epi topu 100 puani burda hepinize bolustureyim en iyisiAnlaşma yapalım. Eğer birinci olursan hediye puanı bölüşürsek olur
Yooook sadece benimle bölüş. 50 50ahahahahhahaha seni kurnaz seniiiiii.... alacagim epi topu 100 puani burda hepinize bolustureyim en iyisimaksat katilmak olsun
hedef hayirlisiyla cumayi artiya gecmeden getirmekYarın bir kaç güncelleme yapacağım aktif olmayanlar var yine ortilerini olumsuz etkiliyorlarama aktif olanlar 1 hafta daha devam şekilde düşündüm öbür hafta sıfırdan yenilerim
Sen hedefini yazdın mı
Hedef 200 300 birşey artık asgari olsun Ozaman onun altı kabul değil zaten takım kuralıhedef hayirlisiyla cumayi artiya gecmeden getirmek
cuma gunu ishal olmustum, cumartesi 61,7 cjktim ama bu sabah yine 63tubu kaaa oynak kilomla pek hedef belirleyemihorum aslinda spontane takiliyorum
Yaa teşekkür ederimsenin canin sagolsun
Devam ortimbu arada kacirdim mi bilmiyprum hala ayni ortilerle devam ediyoruz sanirim.belmayne hala orti miyiz kuzu
O yüzden bugün faiz mi işleteceksin
Canım hafta sonu oluyor kaçamaklar. Ama yarından itibaren sağlıklı ve kaçamaksız menülerimizle tamamlayalım haftayı inşallahoglanin pankekinden yarim pankek kadar yedim sabah canim kahvalti istemedi herzamanki gibi:)
aksam disardaydik izgara balik durum ve salgam ictim
tam bir pazar menusu:)
su:1 litre ama yatana kadar 1 litre daha icerim
Yeni görevi hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim
Hamburgerede çok sevindim sevinçten pıt pıtt
Aa üzüldüm canım Allah başka dert vermesin
Ben ıphone da sevmiyorum kıl telefon şarjı ona has birşey göndercem desen dosya belge göndermek zor almak zor garip garip
Xiomi den memnunum eşimde bende ona geçtik yıllardır sorunsuzböyle dedim diye yarın bozulur bu meret
Aaa ne diyorsun daha yeni oppo aldim birkac gün önce
amin teşekkür ederimmHayirli ugurlu olsun isi rast gitsin esinin.
Evet öyle bildiğimiz kadar ve eğlenmek amaçlı
valla uyum mu? beynim yandı kuzum
beni sevdiğini biliyodum reyyaaan
Aaa ama oldu mu şimdi bubeni sevdiğini biliyodum reyyaaan
Sanada canımKızlar ben de kaçıyorum. Herkese tatlı rüyalar.
vala bugun disardaydik, sirf disarda yememiz gerekiyo kolestrolu dusuren bisiler olsun diye balik sectim:) durum de ince lavasti, bence tek ogun icin kacamak bile sayilmaz aslinda:)Canım hafta sonu oluyor kaçamaklar. Ama yarından itibaren sağlıklı ve kaçamaksız menülerimizle tamamlayalım haftayı inşallahBirazcık suyu arttırman lazım ama. Su her derde deva.
Aaa ama oldu mu şimdi bunasıl çarpı Atacam sana
Ustu cok kizarinca actim canim, ama ici pismemisti. Ha kapagi acmadan ortasi cokmustu ama. firinin yanina oturup butun sureci izledim gayet guzel gidiyordu ama biranda bozuldu.kapagi acmis miydin?
Msterchef e dalmışım cnm yazıom hemenHedef60kgolmak ortim menunu bulamadim, kacirdim mi acaba.
Bir de burc meselesi donmus geride soylemeden gecemiciiim. Ben kova memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?