- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.161
Canim matlar cok ise yariyor gercekten cunku yer hareketlerini sadece halinin ustunde yapsak dizlerimiz mahvolur, sirtustunde de omurgaya yuk biner.Harikasın canım
Matlar cidden işe yarıyor mu yani halı üstünde yapılmıyor muuzun süre mi yapıyorsun acaba sen ondan mı
İnce matlar başa belaymış pilatese giden bir arkadaşım bimden almıştı söylenip duruyordu çok iyi yapmışsın
Güle güle kullan
Aferim kızkahvaltiya geldim, cok saglikli bir kahvalti yaptim, haslanmis yumurta domates bir kac zeytin cok az simit.
bir de sade kahve ictim. su ana kadar diyet bozmadik
Teşekkür ederim kaptanım öneriler için. Hemen araştırıyorum kabak olayını.Bırakmıyorsun tabiki 1 doğumgünüyle bırakacaksak ooo yaşamayalım aksine bunlarla yaşayıp hayatı devam ettirmeyi öğreneceğiz aynen devam.
yapabilirsen yarın kabak diyeti yap bana en sağlıklı en eziyetsiz cumayı kurtarma diyeti oymuş gibi geliyor. ( Sabah normal kahvaltı - öğlen ve akşam kabak sote yoğurt yiyorsun )
En azından sabit kesin gelirsin bugün ve yarın bol su içtin mi tamamdır
Seni en fazla 1 hafta geriye çeker zayıflaman 1 haftadan daha mühim varsınn olsun üzülme
Canim bi gunden ne olcak ya dunyayi yesen de bi gun yani hoc sorun yok hicbirsey mahvolmadiCherry Mom Kaptanım dün çok kötü şeyler oldu, pasta, açma filan küçük dilimler şeklinde yedim ama yorgunluktan ve doğru dürüst öğün yapamamaktan gece vakti olanlar oldu. Diyette değilmişcesine kahvaltı yaptım. Amacım midemi bastırıp bırakmaktı ama olmadı. 1.5 aydır ilk defa eskisi gibi iyice doyduğumu hissettim. Sabah hemen tartıldım ve dedim yok ben yine mahvettim herşeyi bırakayım bari.
Ama bırakmadım şuana kadar. Cuma günü bildirimde sabit yazmak için çabalayacam şu bugün ve yarın
Canım bugün 64.6 gibi birşey çıktım sabah. Tabi gece yediklerim kaynaklı ama gözüm korktu biran. Şuana kadar her zamanki yumurtalı kahvaltımı yaptım. Akşama kabak yapayım bari ve bol su, spor.Canim bi gunden ne olcak ya dunyayi yesen de bi gun yani hoc sorun yok hicbirsey mahvolmadihedefin neydi canim total ulasmak istedigin? zaten 64 civarındasin dünü unut ve hedefine odaklan canim moral bozmak yok
Sorun yok canim benim yol odemlerinden pazartesi +1 geldigim cuma sabit geldigim oldu yarismada. Devam canim dün dünde kaldıCanım bugün 64.6 gibi birşey çıktım sabah. Tabi gece yediklerim kaynaklı ama gözüm korktu biran. Şuana kadar her zamanki yumurtalı kahvaltımı yaptım. Akşama kabak yapayım bari ve bol su, spor.
iyi şükür ortim yemek hazırlığındayım sen nasılsın ? telefonum pazartesi gitti kvk ya 680 lira servis demişler sanki yeni tel alıcam
Ekran geri mi g lmis yani canim duzeldi mi simdi anlamadim tamiyi şükür ortim yemek hazırlığındayım sen nasılsın ? telefonum pazartesi gitti kvk ya 680 lira servis demişler sanki yeni tel alıcamtabiki yaptırmadık çarşıda bi yere verdik yarım saate gelin dedi gittik telefon çalışıyo dedi ve çalışıyodu ekran gitmiş bu benim ıphone da olmuştu 1 ay sonra bigün dıt sesiyle açılmıştı iyi saatte olsunlarla aram iyi galiba
Walk mu canım ? 23.30 da acıklarımCherry Mom kaptanım spor bildirimlerini kaça kadar yapıyorduk
Bende anlamadım çalışıyordu .. ekran gitmiş demiş ama tam anlamadım sorun yok gibi algıladımEkran geri mi g lmis yani canim duzeldi mi simdi anlamadim tam
Di mi yahu cok gelen olmadiNerdesiniz kızlar bugün sessizlik hakim sankii
Bugünde bitti yarın köprüden önce son çıkış hazır mıyız
Canim ben turk kahvesi ve cay sevmedigim icin hakim degilim ama ablam hediye almisti tefal tea expert memnunum canim 2 senedir kullaniyorum gerci su kaynatiyorum sadeceKızlar kahve makinesi kullanan var mı varsa markası ?
Birde çaycıikisinide alcamda yorumları oku okuuu kafam iyiceee karıştı
Çaycı fakir temper / kahvede karaca hatır da odaklandımkullanıp memnun kalmayan var mı
Onunda yorumlarına bakayımCanim ben turk kahvesi ve cay sevmedigim icin hakim degilim ama ablam hediye almisti tefal tea expert memnunum canim 2 senedir kullaniyorum gerci su kaynatiyorum sadece
Bugun cok guzel olmus canim11.00
1 yumurta
1,5wasa
Maydonoz-nane- avokado
2 zeytin
1 kk peynir
1 çay kaşıgı fıstık ezmesi
ara:
10 fındık
Kahve
17.40
kabak sote
Yoğurt
1 küçük soğan ( su içmeme yardımcı olsun diye)
su 2 litereye tamamlanacak
Spor 6000 adım, 2 km bisiklet
Menuden saglik fiskiriyor13.00: 2 haşlanmış yumurta, 3 küp beyaz peynir, 1 ceviz, 10 fındık, marul, turp, maydanoz
Ara: 1 armut
17.30: 2 kepçe tarhana, yoğurtlu kereviz salatası(içinde nar, ceviz, zeytinyağı)
Su: 3lt
Spor
Aksam yok yuruyus de guzel dunku cikolatalar yanmistir bugunSabah
1 haslanmis yumurta ve ceyrek ekmek arasi sandiviç ile cay
Oglen
1 patatesli 1 de yumurtali-kiymali mini pide cay
Aksam
2 lt su
6500 adim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?