- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.042
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.181
Ay ben bugün katılamayacağım o zaman. Misafir var. Gece yaparım ama buraya yetişmezWalk mu canım ? 23.30 da acıklarım
once mont mu alsan:)Kızlar kahve makinesi kullanan var mı varsa markası ?
Birde çaycıikisinide alcamda yorumları oku okuuu kafam iyiceee karıştı
Çaycı fakir temper / kahvede karaca hatır da odaklandımkullanıp memnun kalmayan var mı
Ahahahahonce mont mu alsan:)
Tmm gece yap senn ben yarın sabah açıklarım yeter ki yapAy ben bugün katılamayacağım o zaman. Misafir var. Gece yaparım ama buraya yetişmez
Allah kabul etsin canımAdimlar kaptanda simdi biraz mola verecegim kandil dolayisiyla sonrasinda gelebilirsem ugrarim insallah
Al benden de o kadar bugün tartildim hic kimildama yokGünaydın kızlar.
Ya ben biraz stres olmaya başladım. Baskülde yine eksi yok.sinir oldum. Normalde bu kadar düzenli beslendiğimde bir kilodan fazla veririm haftada. Neden böyle bir tıkanma yaşıyorum anlamadım.
Ümitsizliğe kapılmak yok kızlar birbirimizi kötü etkilemeyelim lütfen ne güzel kilo veriyoruz şurada devamıda gelecekAl benden de o kadar bugün tartildim hic kimildama yok
Ben cikamadim bugün yürüyüseEvettt evdee oğlanlaa yakalamaca oynarken aklıma geldi
Bugünnnn walkkkk Challenge
Evet bazi bazi böyle olacak normal.Ümitsizliğe kapılmak yok kızlar birbirimizi kötü etkilemeyelim lütfen ne güzel kilo veriyoruz şurada devamıda gelecek
Ben cikamadim bugün yürüyüsekac tane toplantiya girdim sayisini unuttum
İyi dinlenmeler o halde kızlar yorulmuşsunuz bende nerde bizim kızlar diyodumŞehir disindayim. Ögleye kadar ders öglen yola ciktim ancak geldim. Hayirli kandiller herkese
Tabiki tartılmayın devamlı lütfenEvet bazi bazi böyle olacak normal.
Şimdi de yapmak farz olduTmm gece yap senn ben yarın sabah açıklarım yeter ki yap
Olacak inşallah canım. Bugün olmazsa yarın. Sabah çok bozuktu moralim ama moralimi düzeltme kararı aldımAl benden de o kadar bugün tartildim hic kimildama yok
Hosgeldin canim özlettin kendini nasi gecti?Herkese hayırlı kandiller
Eve geldik
Sagol kaptanim regl olacak günü buldumAllah kabul etsin canım
düzeldi gibi görünüyor ama fotolar gitmiş bulut a da eylüle kadar olan fotolar kayıtlanmış gerek kalmadı hiçbişeye yalnız hala aynı fikirdeyim oppo nun yanından geçmemEkran geri mi g lmis yani canim duzeldi mi simdi anlamadim tam
Çok iyi canım yarında böyle devam et sıkıntı olmadıysa senin için eksiye bile geçersin inşallah11.00
1 yumurta
1,5wasa
Maydonoz-nane- avokado
2 zeytin
1 kk peynir
1 çay kaşıgı fıstık ezmesi
ara:
10 fındık
Kahve
17.40
kabak sote
Yoğurt
1 küçük soğan ( su içmeme yardımcı olsun diye)
su 2 litereye tamamlanacak
Spor 6000 adım, 2 km bisiklet
Çok iyi menü canım13.00: 2 haşlanmış yumurta, 3 küp beyaz peynir, 1 ceviz, 10 fındık, marul, turp, maydanoz
Ara: 1 armut
17.30: 2 kepçe tarhana, yoğurtlu kereviz salatası(içinde nar, ceviz, zeytinyağı)
Su: 3lt
Spor
Öğlen karbonhidrat olmuş ama akşam yemeyerek dengelemişsin çok iyi canımSabah
1 haslanmis yumurta ve ceyrek ekmek arasi sandiviç ile cay
Oglen
1 patatesli 1 de yumurtali-kiymali mini pide cay
Aksam
2 lt su
6500 adim
Menü çok iyi canım28 Ekim
7.50
2 dilim tam buğday ekmeği 2 dilim domates ve gravyer peyniri ile tost
2 ince dilim ananas
Tere ve 5 zeytin
Ara yesil cay
12.30
3 yk et sote
6 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
yesillik salatalik
(Bulgur ve et listemde yoktu ama komsu getirmis yedim mecbur)
15.30
2 ceviz bir armut bir bardak laktozsuz sut ile kahve
18.30
3 catal brokoli 2 yk yogurt 1 wasa
20.50
Bir bardak kefir
Su 2.5 lt
spor kaptanda
Güzel menü canımSabah
1 bardak süt
1 bucuk avuc cig badem
Aksam
1 kase tarhana
4 kasik patlican türlu
2. Dilim ekmek
Su : 2 lt
@reyyanKCherry Mom
Menü ağır olacak diye gözümüzü korkuttun bu muydu yanikahvalti:
beyaz peynir, domates, 2 zeytin, yarim haslanmis yumurta, bir kucuk parca simit
sade turk kahvesi
aksam yemegi kaynadi yapmaya firsatim da halim de kalmamisti xooooook yprucu ve yogun bir gun gecirmistim bu saatten sknra da yemem ama eger cok acikirsam yatmadan baharatli yulafli ypgurt yiyebilirim.
1.5 litre su
adim kaptanda
Sanada canımm hoşgeldinnnnHerkese hayırlı kandiller
Eve geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?