- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.201
Aynen dün bayağı cıssstı@SaskinAnne menü yazmamaya alışma canım bekliyorz menülerini daha iyicesin galiba
@ayvacicegi sende bugünden itibaren yazarsın herhalde
Hedef60kgolmak şahane doğum günü dün müydü menü yazılmamış
Allaah sizi yaa yok yanii ekranımda sadece yazılım vardı garip garip komutlar o gitmiş kendiliğinden normale dönmüşBende anlamadım çalışıyordu .. ekran gitmiş demiş ama tam anlamadım sorun yok gibi algıladım
Hb kaptanımSanada canımm hoşgeldinnnn
Hb cnm bnm ben de özledim vallaHosgeldin canim özlettin kendini nasi gecti?
Ohh miss gibi ya ne güzel oluyor boyle bulusmalarHb cnm bnm ben de özledim valla
Güzeldiii minnoşlarla da oynadık orda koru var çay bahçeli oraya gittik çok özlemişm yaa ama güzel pastane de vardı
Sen nasılsn cnm diyetisyen listesini mi yapıosun 2 gündür fark hissettin mi
Valla anlamadik ama duzeldiyse iyi ortimAllaah sizi yaa yok yanii ekranımda sadece yazılım vardı garip garip komutlar o gitmiş kendiliğinden normale dönmüş
İnsallah cnaim ya listelere uymaya calisiyorum ama cok agrim ve sislik de var regl yuzunden ama cumaya kadar tartilmiyorumÇok iyi canım yarında böyle devam et sıkıntı olmadıysa senin için eksiye bile geçersin inşallah
Çok iyi menü canım
Öğlen karbonhidrat olmuş ama akşam yemeyerek dengelemişsin çok iyi canım
Menü çok iyi canımcuma yüzümüz gülecek inşallah
Güzel menü canım
Menü ağır olacak diye gözümüzü korkuttun bu muydu yani
Tamam kuzum 1 haftaya anlaşılırrOhh miss gibi ya ne güzel oluyor boyle bulusmalaryakin zamanda bu daha yaparsiniz insallah ben istambulda okudum cok severim sehir olarak
Canim %90 yapiyorum menumde et yok ama komsularim sagolsun bulgur pilavlari etleratamam asla zaten. Fark hissedemiyorum canim ama menuden degil regl oldum cok sukur ondan dolayi sisligim ve agrim var gecsin anlariz
G gamzem23 kullanıyor canımCherry Mom kaptancım sen mi kullanmıştın sauna ermal eşofman ? Bi fıstık daha yazdı burada ama bulamadm
Hangi markayı önerirsiniz
Bir de acı biberli jeldir kahvedir birşey uygulayan var mı bacaklara?
İyi geceler canımEşim 2 gün izinli 29 Ekimden dolayı. O yüzden yazamıyorum. İyi geceler
İyi yapıyorsun canım biz elimizden geleni yapalım da arada tartılsakta sonuç değişmeyecek nasılsaİnsallah cnaim ya listelere uymaya calisiyorum ama cok agrim ve sislik de var regl yuzunden ama cumaya kadar tartilmiyorum
Aynen canim benim spor yuruyus listeler yarinin sebzelerini hazirladim bu gunden.İyi yapıyorsun canım biz elimizden geleni yapalım da arada tartılsakta sonuç değişmeyecek nasılsaödemli kiloyla moral niye bozalım boşa :)
ama ama 23.30 dediydin kaptanim
ama ama 23.30 dediydin kaptanim
Sanada canımhayırlı kandiller bu arada
Yok sabah olur da 23.30 u bekliyordum ne yalan söyleyeyim umutlandiydimbelmayne nin misafiri varmış yetişemem dedi katılsın diye sabah açıklarım dedim amaa üzüldüysen açıklayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?