Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen dün bayağı cıssstı bugün de regl yaklaştığı için yüzüm filan şişti biraz ama tartılmıyorum cumaya kadar

Ohh miss gibi ya ne güzel oluyor boyle bulusmalar yakin zamanda bu daha yaparsiniz insallah ben istambulda okudum cok severim sehir olarak
Canim %90 yapiyorum menumde et yok ama komsularim sagolsun bulgur pilavlari etler atamam asla zaten. Fark hissedemiyorum canim ama menuden degil regl oldum cok sukur ondan dolayi sisligim ve agrim var gecsin anlariz

İnsallah cnaim ya listelere uymaya calisiyorum ama cok agrim ve sislik de var regl yuzunden ama cumaya kadar tartilmiyorum

Tamam kuzum 1 haftaya anlaşılırr

Cherry Mom kaptancım sen mi kullanmıştın sauna ermal eşofman ? Bi fıstık daha yazdı burada ama bulamadm
Hangi markayı önerirsiniz
Bir de acı biberli jeldir kahvedir birşey uygulayan var mı bacaklara?

Cherry Mom kaptancım sen mi kullanmıştın sauna ermal eşofman ? Bi fıstık daha yazdı burada ama bulamadm
Hangi markayı önerirsiniz
Bir de acı biberli jeldir kahvedir birşey uygulayan var mı bacaklara?
G gamzem23 kullanıyor canım
Trendyol da var mesela sweet sauna tayt takım yazınca çıkıyor

İnsallah cnaim ya listelere uymaya calisiyorum ama cok agrim ve sislik de var regl yuzunden ama cumaya kadar tartilmiyorum
İyi yapıyorsun canım biz elimizden geleni yapalım da arada tartılsakta sonuç değişmeyecek nasılsa ödemli kiloyla moral niye bozalım boşa :)

İyi yapıyorsun canım biz elimizden geleni yapalım da arada tartılsakta sonuç değişmeyecek nasılsa ödemli kiloyla moral niye bozalım boşa :)
Aynen canim benim spor yuruyus listeler yarinin sebzelerini hazirladim bu gunden.
Yarin da yesil cay bol su hafif rgzersiz de yaptim mi vicdanim rahat bi sekilde tartilirim cuma sabahi
Ama eksi gelecegime inanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…