Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende 2 kilo veremesemde 1 kilodan fazla vericem. Yetti gari 300 500 gram.

sinirden çorba içiyorum

çorba ve nesfit diyetimle devam edicem bu hafta.çok etkili

benim sadece pazar günüm bütün gün dışarıda geçecek o gün de çok dikkat edicem.. kahvaltı ve akşam yemeği dışarıda geçecek yanıma kepek ekmeklerimi alıcam.. akşam ızgara sabah da yumurta peynir falan yicem sadece (vanın kahvaltısı meşhurdur ballı kaymaklı)

yarın cumartesi benim midem böyle giderse haşlanmış patates ve ekmek olacak galiba cumartesi menüm

pazartesi artık reglim bitmiş oluyo kahvaltım kahvaltılık gevrek 3 adet kuru kayısı olacak
öğlen patlıcan pişiricem
akşam yine 1 dilim ekmek meyve 1avuç leblebi veya 1bardak patlamış mısır

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben öğle için brokoli ( haşlanmış ) üzerine 3 k. yoğurt ekledim yedim 2 dilim çavdar ekmeğiyle .

ara olarak 17:00 de elma yedim akşamda tavuk ve ara olarak meyve yiyeceğim . tüm gün 3 porsiyon meyve çok mu sizce arkadaşlar

kızlar ben hafta sonu 2 gün yokum haberiniz olsun.hem 23 nisan hem pazar.artık pazartesi görüşmek üzere.öpüldünüz

porsiyon derken tane den bahsediyorsan 2 tane daha iyi olur bence

bu takım bana ileri hem çalışıp hem ev çekip çevirmeyide öğretiyor bende yapabilirim böyle

canım ben de yalnız yaşarken pazar günleri market ve pazar alışverişimi yapardım. pazardan aldığım sebzeleri ayıklar buzluğa atardım. soğanları da rondoda doğrayıp buzluğa. hatta buz poşetleri içine et suyu doldururdum. akşam eve geldiğimde soğanı sebzeyi düdüklüye, 15 dk da yemek hazır. ohhh..

bu da benim bildirimimmmmm

başlangıç : 75,0
geçen hafta : 71,0
bu hafta : 69,5

giden : 1500 gr
toplamda giden : 5500 gr

kış kış kilolar kış kışşş yallah kalori yallahhhh

tebrikler. 5 marttan beri diyetteyim. toplamda 5.4 kg vermişim ama hiç böle 1.5 kg birden vermedim.

yalan söylüyo o makina yalannn. bi de biz nişanlımla gitmiştik. herşey ortaya dökülüvermişti o sadece 2 yaş fazla çıkmıştı bense 7. yağ fazlamız olduğu bir gerçek ama son günlerde tanıştığım ve yaşımı öğrenen herkes daha küçük göründüğümü söylüyor. hıh makine çok biliyor, boşuna dememişler görünen köy klavuz istemez diye.. ben de özel sigortamı aradım. yarın sabah eve gelip kan ve idrar örneklerimi alıcaklar. sonuçları gerçekten çok merak ediyorum. umarım tahmin ettiğim gibi olmaz. son dönemde şekerle ilgili çok ciddi şüphelerim var

tabi mersinde yapılıyor yürüyüş, ben 6 da bi başıma sokağa çıkmaya korkarım be. hem evimin yakınında park vs de yok yürüyüş yapılıcak. maaaadurum da maaaduuurrruuumm

yok yok benim yüzümden amnn kızlar sıkmayın canınızı motivasyonunuz düşmesin haftaya verirsiniz nolacak sanki aaa gülün bi bakim

bence de. benim yüzümden benim yüzümden diyip bi yere varamayız ki.. moral bozmak yok. biz niye toplandık burda.. birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için hade bakem tepinin de gitsin yağlar..

aman kahvaltıya dikkat. ama bir lokmalık ekmeğin üzerine az bal kaymaktan da hiçbişi olmaz. yeterki sofradakinin hepsini götürme..

ben bugün ne yedim gelelim bu hususaaa...

sabah
1 dilim ekmek
közlenmiş biber 2-3 adet
peynir
domates-salata

öğlen

kelle-paça çorba
yarım şiş dürüm
(abarttığımın farkındayım. bol proteinli bi öğün oldu. biraz da yağlı. ama saat 15 gibiydi bunları yediğimde. 20.30 a kadar hiç oturmadım. çarşı, alışveriş merkezi derken gezdim durdum. )

akşam

öğlenden toktum zaten. bir muz, yarım da elma yedim.
1 şişe soda içtim.
1 de türk kahvesi.

bu hafta diyete başladığımdan beri verdiğim en fazla kiloyu pardon gramı verdim. ondan gaza gelip abarttım galiba. :26:

günaydın takımcığım çok fena hastayım ölücem herhalde yutkunamıyorum sesim çıkmıyor hapşuruyorum az önce burnumu silmekten kanadı burnum offf bir aydır 4 kez şişti boğazım ilki ve bu son olanı çok kötü napıcam ben bir yerden mikrom kaptım sanırım vücudun dirençsiz halinde tekrar tekrar nüksediyor .

sabah yediklerimi yazayım . yutkunamadığım için special k bir kase içine 3 kaşık yoğurt ve 2 çilek doğradım yumuşak bişeyler yiyeyim diye yedim .

öğle yemeği getirmedim 1 elma ve kepekli bisküvi var yanımda şu suntalardan çok acıkırsam onlardan atıştırırım zaten yutamıyorum eve gidincede çorba yapıcam kendime iyileşmek ve sağlıklı olmak istiyorum artık nişanlım gözün toprağa toprağa bakıyor diye dalga geçiyor benimle

porsiyon derken tane den bahsediyorsan 2 tane daha iyi olur bence

gülsümcüm gün içinde 2 elma yedim ara öğün olarak . Akşamda otururken 8 dilim karpuz yedim sonra canım çilekte istedi ardındanda 9 adet çilek yedim . dün meyveyi çok abarttım sanırım akşam yemeğinde 2 kaşık bezelye 1 parça tavuk ve salata yedim ekmek bir lokma yedim ardınada bu meyveleri yedim abartmışım değilmi . sağlıksız bişey yok ama yinede fazla galiba

bu pratik bilgiler evlilikte çok işe yarayacak şimdide bazen yaparım donduruya hazırlayıp atıyorum ama genelde sigara böreği falan yapardım hazırda olsun kahvaltıya kızartılır diye ama artık yapmıyorum .

makinanın dedikleri zaten yüzümüze bakıp yaşımdanda küçük tahminde bulundukları için moralimi bozdu yağ fazlamız var canım buda şimdi olmasa ileriki yaşlarda sağlığımızı bozar baktırmakta fayda var arada bir o testlere sende ihmal etme canım inşallah bişey çıkmaz inşallah zayıf çıtır sağlıklı bayanlar olucaz

arada o kadar kaçamak olur akşam yememişsin bolda hareket etmişsin bişeycik olmaz hem vücudu şaşırtmak gerekiyor arada afiyet olsun

günaydın bayanlar..

sabah bi kalktım sancıyla ki regl olmuşum, yorgan dösek yatıyorum su an..

cok agrım var ama mutluyum, bu hafta 1,5 kilo werdim regl haftam olmasına ragmen

haftaya bomba gibi geliyorum

kahvaltımı yaptım taze yaziyim hemen

2 tane küçük sosis ızgara
yarım kk pınar beyaz light
ceyrek kk light kasar
yarım domates
1 cay kaşığı tahin pekmez
2 dlim tam bugday ekmeği

ohhh misss

aman canım ya dikkat et. annemin de bademcik sorunu var 7 penisilin iğne vuruldu anca kalktı ayağa.benim hala burnum kısmen tıkalı. geldi mi zor gidiyor hastalık..

arada o kadar kaçamak olur akşam yememişsin bolda hareket etmişsin bişeycik olmaz hem vücudu şaşırtmak gerekiyor arada afiyet olsun

ay sorma öyle mutlu bir şekilde karnım doymuş ki, akşam acıkmamıştım bile . pişman değilim zaten uzun zamandır bu kadar mutlu olduğum bi yemek yememiştimm..

geçmiş olsun cicim. hepimizin başında maalesef. geçen hafta regl dönemimde 0.3 kg vermiştim. hem regl dönemi hem 1.5 kg

sabah 10 da geldiler, kan idrar örneklerini aldılar. tabi ambulansla geldikleri için annem panik olduambulansı da getirdin kapının önüne vs vs. sonuçları merakla bekliyorumm..

kahvaltıda

domates-biber kavurma
peynir
2 zeytin
1/8 tahinli çörek
1 dilim ekmek yedim.

teşekkür ederim tatlım bende sasırdım walla regl olunca aklm başıma geldi

bende hiç olmazdı bademcik problemi ilk kez görüyorum 1 ayda 4 defa şişermi bademcik hatta antibiyotik kullanırken şişmişti yok kesin bir yerden mikrop aldım o yüzden şimdi böyle en küçük dirençsizlikte şişiyor bademcikler offf geçmezse iyi bir doktora gitmem gerek napıcam ben evde herkeze bulaştırıyorum benim yüzümden herkez hasta oluyor :2:

çok açım ama yemek yiyemiyorum bir ıhlamur ve sunta bisküvi yiyorum şimdi zorla .

canım ıhlamur, adaçayı, ekinezya çayını dönüşümlü iç. bir ondan bir ondan. ıhlamur rahatlatır, adaçayı boğazdaki iltihapta etkili olur, ekinezya başıklığa destek. hemen her markette var bu çaylar. özellikle müzmin faranjit olaan bir arkadaşım sürekli adaçayı içerek kurtuldu. yalnızca içme, arada adaçayı gargarası da yap..ii gelecekkk

slm kızlar,kabus gbi 3 gn geçrdim,girip haber de veremedm,bildirim de yapamadım malesef
listeye de alınmamışmdır heralde ama tatile gtmedn önceki kilomdan 100 gr zayıfım,spor salonu işe yaramış,ayrıca 3 gndr de bişi yiyemiorm zaten.
benm deneme süreci yine uzadı yani
3 gecedir uyumuyorm,eşimle kavga ettim oğlum aşılarını oldu ve çok fena huyszluk yaptı,gecesinde de ateş yaptı tabi,akşamındada misafir geldi.
k.çmdan ter damladı desem yeridir,uykusuzlktan ölüyorum,ajaip yoruldm,yarn da sınavım var sbhın körnde kapak açma fırsatım olmadı
dahası yükseklisans yapıorm,okulum başka şehirde ve hocam çağırıyo,ailem de şehir dışına çıktı,oğlumu nereye bırakıcam giderken bilmiorum
offfffffff offff
ben zayıflamıyım da kimler zayıflasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…