Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kontratınız yokmuydu canım en azından 1 yıllık ?

Var kontratım. İşte yeni alan kişi ben oturacağım dediğinde altı ay sanırım sürem oluyor. Onu araştırıyorum. Yine o yorgunluk cidden gözüm kesmiyor hiç.
redsonja87 canım selam iyisin umarım bir konuda uzmanlığını istesek acaba yorumun ne olur müsait olduğunda dönersen çok seviniriz
Amor-a iki ay önce kiralık eve taşındı ama ev sahibi evi satmış yeni sahibide ben oturacağım diyormuş bu durumda 1 yıllık kontrat geçersiz mi oluyor

Sevgili ex ortim çok güzel iki haftaydı. Teşekkür ediyorum her şey için @kirmizigitar Şimdi yeni aşklara yelken açma zamanı selam yeni ortim seyrekyagmur . Bomba gibi bir hafta olsun inşallah
Yeni başlangıçlara hep açığım yay burcu olarak inşaallah guzel kilolar vericigiz

Amor-a cidden üzüldüm ya çok kötü olmuş redsonja avukat döner bize umarım bir çıkar yol vardır çok emek vermiştin o evi bulana kadar tahlilsizlik olmuş
Çok tesekkurler Yanarım da o alev alev yanan Adana sıcağında hem evi bulup hem o abonelikleri açtırırken yaşadığım sıkıntılara yanarım. Tam artık bişeyler oturdu evi şöyle bir güzelleştireyim vs diye düşünürken ev sahibinin yaptığına bak. Sahibinden de bakıyorum bulunduğum yer cıvarında çok düzgün ev görünmüyor ya da fiyatı çok fazla. Fazla uzaklara da bakamıyorum çünkü ulaşım sorun olacak bakalım hayırlısı.

Çok tatlı bayıldım gülegüle giyyy ama yazık olacak çok giyemezsin sen bunu bu gidişle eriyorsunnn :))
Canim kaptnaim cok sagol rengine bittim ben de
Ayy aklima da geldi seneye giyemem belki diye ama olsun o zaman da 40 bedenlere bakarim dimi gecen sene giydigim tum kisliklarim bolarmis

Hayırlısı tabi
Eğer kanun böyle ise yeni ev sahibiyle + bir 6 ay için daha anlaşmak belki mantıklıdır olmadı biraz kirayı yükseltirsin civarı hep yüksek ise..
Bu sürede en azından kontratımı doldurdum der yeni ev için geniş bir zaman kazanmış olursun

Var kontratım. İşte yeni alan kişi ben oturacağım dediğinde altı ay sanırım sürem oluyor. Onu araştırıyorum. Yine o yorgunluk cidden gözüm kesmiyor hiç.
Canım inşallah kontrat devrediyordur ama mantıken devretmesi lazım. Ayrıca ev satılacaksa önce kiracıya teklif edilir. Nasıl bir ev sahibiymiş öyle

Ancak öyle zaten. Şu an sahibindene bakıyorum yok yani ne yapabilirim. Umarım iyi bi yer denk gelir. Halime şükredeyim en azından şu an evde oturuyorum İzmirde deprem oldu insanlar dün sabah huzurla uyandıkları evler mezar oldu resmen rabbim mekanlarını cennet etsin kalanlara da güç versin. Herkesin sınavı farklı farklı

Uzuldum ya ayip yaptigi. O zaman vermeseymis kiraya madem satacakmis. Cikmaniz gerekiyor diye biliyorum ben malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…